Lederevaluering og assessments

Evaluering og udvikling af ledere

En leders vigtigste opgave er at skabe resultater, og derfor skal virksomheder hele tiden sikre at udvikle talenter internt i organisationen, der har potentialet til at blive gode ledere.

KAR+CO tilbyder ledelsesevalueringer for både etablerede ledere og talenter med potentiale for ledelse. Vi rådgiver virksomheden med afsæt i vurderingen af kompetencer, adfærd og motivation.

Vores lederevalueringer tager udgangspunkt i markedets bedste værktøjer til personvurderinger, og dette kombinerer vi med vores viden om jeres virksomheds situation, herunder strategi og behov for resultater – både på den korte og den lange bane.

Har I brug for en ledervurdering? Så skriv til os via formularen eller ring direkte til en af vores dygtige konsulenter.

"Ledelsens samarbejde med KAR+CO om ”God JENSEN-ledelse” har sammentømret ledergruppen og succesfuldt facilliteret en omfattende udviklingsproces omkring organisering, holdninger og effektiviseringer."
Morten Rask
Business Region Director,
JENSEN Denmark

Skræddersyet lederudvikling med konkret udbytte

Branchens bedste værktøjer til at skabe indsigt i ledelsesadfærd

Erfarne konsulenter med relevant indsigt i erhvervslivet

Samarbejde bygget på fortrolighed og professionel sparring

Værktøjer til lederudvikling

Personlighedstest i Big Five

Lederudvikling tager udgangspunkt i forståelse for sin egen adfærd. Derfor laver vi altid en personprofil og -analyse, så vi i fællesskab taler ud fra lederens unikke personlighed i relation til de konkrete ledelsesopgaver.

Vi benytter NEO PI-3, der er en anerkendt Big Five-personlighedstest. Testen og analysen giver et unikt indblik i personlighed i relation til ledelse og ledelsesadfærd.

Personlighedstest i Everything DiSC

Som authorized partner i Danmark har vi stor erfaring med DiSC som profilværktøj. DiSC giver indsigt i lederadfærd og -præferencer, og man kan nemt sammenligne sig selv med andre i sit lederteam.

På baggrund af personprofilen kan vi italesætte konkrete udfordringer både på teamniveau eller individuelt, som jeres organisation kan arbejde videre med.