Udvikling af ledere
og nøglemedarbejdere

Organisationsudvikling skaber bedre resultater

For at skabe gode resultater er det væsentligt, at man som virksomhed investerer i udvikling af sine medarbejdere. Vi hjælper virksomheder med at blive dygtigere gennem skræddersyede udviklingsforløb for  ledere og nøglemedarbejdere på alle niveauer i organisationen.

Udviklingsforløb for ledere

Vores individuelle lederudviklingsforløb er med til at skabe bevidsthed om sin egen lederprofil og personlighed og synlighed omkring styrker og udfordringer i ledergruppen og hos den enkelte leder.

Udviklingsforløb for grupper og teams

For at skabe forandringer i et team skal man forstå teamets styrker og udfordringer. Derfor benytter vi brancheførende måleværktøjer til at definere teamets konkrete udfordringer som udgangspunkt for et forløb, der vil styrke jeres samarbejde markant, så I kan levere bedre resultater.

Effektive udviklingsforløb og professionel facilitering

Fokus på at styrke kompetencer og skabe endnu bedre resultater

Erfarne konsulenter med relevant indsigt i erhvervslivet

Betroet samarbejdspartner for virksomhedens ledelse

Lederudvikling med professionelle værktøjer

Lederudvikling handler for os om et partnerskab. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders situation, når vi planlægger udviklingsforløb for enten lederteams eller individuelle ledere.

Vi har stor erfaring med at synliggøre hver leders unikke DNA gennem personlighedstest, herunder bl.a. Everything DiSC og NEO PI-3.

Vi italesætter konflikter som et positivt værktøj, der kan eliminere kunstig harmoni, og vi fokuserer på at skabe højt performende teams, der udnytter hver lederes individuelle egenskaber.

"I samarbejde med KAR+CO har vi arbejdet med ledelsesudvikling både som team og med lederne [...] Forløbet blev tilpasset os og vores behov, så vi let kunne bruge det i vores hverdag. Helt konkret er vores MTU steget markant på grund af et forbedret samarbejde."
Christian Gjerløv
Vice President, Vestas

Betroet samarbejdspartner inden for lederudvikling ...

Udvikling af lederteams

KAR+CO, Kernekvadranten

Individuel lederudvikling

Assessments af ledere

Specialister i organisationsudvikling

Erfaring fra industrier og brancher

På tværs af alle vores konsulenter er der (måske) ikke den branche eller sektor, vi ikke har været i. Alligevel er der visse områder, hvor vi har særligt stor erfaring med udvikling af både organisationer, teams og enkelte ledere.

Vi har samlet et kort overblik over dem her.