Udviklingsforløb for den enkelte leder

Har du husket at investere i din udvikling?

En leders vigtigste opgave er at skabe resultater. Det stiller krav til, at man er i stand til at navigere i et komplekst miljø med mange interessenter på forskellige ledelsesniveauer.

Derfor tilbyder vi skræddersyede udviklingsforløb for ledere med afsæt i lederens unikke personprofil i relation til ledelse inden for tre domæner: Strategisk ledelse, operationel ledelse og relationel ledelse.

Individuel lederudvikling stiller skarpt på både styrker og udfordringer i dit lederskab, og sammen lægger vi en plan for udviklingsområder, der er med til at styrke de kompetencer, du som leder har behov for i forhold til din konkrete situation – uanset om det er i organisationen, teamet eller individuelt. 

Et lederudviklingsforløb tager mellem fem og ti sessioner og er relevant for både topledere, mellemledere og specialister – uanset erfaringsniveau og uddannelse.

"I samarbejde med KAR+CO har vi arbejdet med ledelsesudvikling både som team og med lederne individuelt […] Forløbet blev tilpasset os og vores behov, så vi let kunne bruge det i vores hverdag. Helt konkret er vores MTU steget markant på grund af et forbedret samarbejde"
Christian Gjerløv
Vice President, Vestas

Skræddersyet lederudvikling med konkret udbytte

Branchens bedste værktøjer til at skabe indsigt i ledelsesadfærd

Erfarne konsulenter med relevant indsigt i erhvervslivet

Samarbejde bygget på fortrolighed og professionel sparring

Værktøjer til lederudvikling

Personlighedstest i Big Five

Lederudvikling tager udgangspunkt i forståelse for sin egen adfærd. Derfor laver vi altid en personprofil og -analyse, så vi i fællesskab taler ud fra lederens unikke personlighed i relation til de konkrete ledelsesopgaver.

Vi benytter NEO PI-3, der er en anerkendt Big Five-personlighedstest. Testen og analysen giver et unikt indblik i personlighed i relation til ledelse og ledelsesadfærd.

Personlighedstest i Everything DiSC®

Som autoriseret partner i Danmark har vi stor erfaring med DiSC som profilværktøj. DiSC giver indsigt i lederadfærd og -præferencer, og man kan nemt sammenligne sig selv med andre i sit lederteam.

På baggrund af personprofilen kan vi italesætte konkrete udfordringer både på teamniveau eller individuelt, som jeres organisation kan arbejde videre med.