Find dit næste job -
se ledige stillinger

KAR+CO rekrutterer for en række virksomheder

Ledige stillinger

Nedenfor finder du et overblik over annoncerede stillinger, vi har slået op på vegne af vores kunder.

Listen indeholder både leder- og specialiststillinger. Klik på det job, du synes er interessant for din profil og søg direkte – eller kontakt den ansvarlige konsulent for at høre mere. 

Du kan oprette en Jobagent samt følge os på LinkedIn, hvor vi slår nye jobmuligheder op. En del af vores ansættelsesopgaver løses via headhunting, hvorfor de ikke annonceres.

Direktør til KøgehallerneKøgehallerne

Direktør til Køgehallerne

Ledelse, drift og udvikling   ·  Kommercielt fokus  ·  Hjerte for foreningsarbejde

Med reference til bestyrelsen for Køgehallerne søges en kommercielt orienteret direktør, som kan drive den fortsatte udvikling ved er gå forrest og vise vejen. Planen for Køgehallernes ambitiøse vækst  udarbejdes i et tæt samarbejde med bestyrelsen for at sikre, at der formuleres og implementeres de besluttede handlingsplaner og målsætninger.

En væsentlig del af din opgave er at videreudvikle ledelsesrollen og teamet, som i dag består af otte medarbejdere samt faste vikarer, ved bl.a. at sætte dagsordenen og ikke mindst sikre, at opgaverne følges til dørs gennem en tydelig ledelsesstil.

Du skal i din rolle sikre en yderligere professionalisering af både den daglige drift og den kommercielle videreudvikling af Køgehallerne, i tæt samspil med bestyrelse og forretningsudvalg. Opgaven er at skabe et stærkere ståsted og tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv – samtidig med at det tætte samarbejde med klubber og foreninger fastholdes.

Du er ”spillende træner” og deltagende i alle sammenhænge. Du sætter en tydelig retning og ramme, og du evner både at udarbejde konkrete planer og have fokus på at eksekvere dem i hverdagen. Som direktør har du også et økonomisk ansvar, hvorfor det forventes, at du har erfaring med finans og regnskab. Du sikrer strukturer, værktøjer og kommunikation, håndterer administration, salg og kommunikation, og du deltager på bestyrelses- og forretningsudvalgsmøder.


Din baggrund
Du har formentlig en kommerciel uddannelse, men det kan også være, du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund og efterfølgende har etableret dig kommercielt. Du har solid erfaring fra tilsvarende rolle i krydsfeltet mellem det administrative og kommercielle inden for fx sport og fritid, kultur eller events. Yderligere har du et stærkt finansielt ståsted og solid regnskabsforståelse.

Uanset udgangspunkt har du stor ledelseserfaring og er en markant ledelsesprofil med respekt for mennesker. Du optræder med naturlig autoritet og gennemslagskraft og balancerer evnen til at lytte og skære igennem.

Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske. Du har stærke sociale kompetencer og kan som leder engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person.

Endvidere er du digitalt orienteret, har stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk på forhandlingsniveau.


Du tilbydes
Du bliver ansvarlig for en organisation med hjerte for foreningsarbejde, og hvor det har stor betydning at være en stærk aktør i lokalsamfundet, på et tidspunkt, hvor organisationen står i et spændende skifte. Rollen indeholder både drift og udvikling, med fokus på ledelse. Du får derfor alle muligheder for at sætte egne markante fingeraftryk.


Yderligere information
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


CV og ansøgningsfrist
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Salgs- og eksportdirektørPLUS A/S

Salgs- og eksportdirektør

Samhandelserfaring med europæiske detailkæder, DIY-butikker, grossister og webshops

Har du erfaring med forhandling på kædeniveau og succes med at samarbejde med europæiske detailkæder, webshops og andre professionelle partnere og salgskanaler? Har du købmandsskab i blodet, stor energi og en naturlig lederrolle, som med pondus inspirerer og får medarbejdere til at lykkes?

Jobbet
Som ny Salgs- og eksportdirektør hos PLUS A/S får du med reference til den adm. direktør, det overordnede kommercielle ansvar for at videreføre den spændende og positive udvikling, som har præget virksomheden i de seneste år. Du løber selv forrest i arbejdet med at skabe nye kunder på eksportmarkederne, hvor step et er videreudvikling af Tyskland og Sverige. Succes i stillingen vil kræve en god evne til at kombinere strategiske tanker og analyser med egne, operationelle salgsindsatser. I din organisation er der p.t. en salgschef og en Area Sales Manager for DACH.


Stillingen er nyoprettet, og du får dermed en unik mulighed for at udvikle dig selv og det, du brænder for: At finde løsninger, kommunikere på tværs og samle en kommerciel organisation via fokus på den fælles succes. Det bliver således også din opgave at videreudvikle salgsorganisationen i takt med væksten og at vurdere, hvem de rigtige samarbejdspartnere er.

Du kan se frem til at pakke kufferten og tage ud i Europa 50-60 dage om året, hvor du selv eller sammen med dine kollegaer opsøger nye muligheder, besøge markeder og kunder, finder inspiration og vurderer konkurrenter på messer m.v. Resten af tiden bliver du en del af hverdagen i Vejen, hvor du deltager i lederteamets arbejde, bidrager med markedsindsigter på bestyrelsesmøder og koordinerer indsatser med marketing, produktudvikling, kundeservice og lager.


Dine erfaringer og kompetencer

Vi forventer, at din rygsæk indeholder følgende: 

 • Gode resultater inden for eksportsalg. Resultater, som du selv har stået for og senere har skabt sammen med og gennem dine medarbejdere.
 • En kommerciel uddannelse på min. Bachelorniveau, evt. med efteruddannelse/kurser inden for ledelse, afsætning, salg, økonomi eller markedsføring.
  • Med den baggrund går du strategisk og metodisk til værks i analysen af markedsmuligheder m.v.
 • 5-10 års succesfuld arbejdserfaring med opgaver inden for eksportsalg, KAM-arbejde, salgsledelse, forretnings- og markedsudvikling, herunder opstart af nye eksportmarkeder.
  • Det har du fra stillinger som Area Sales Manager / Eksportsælger, måske Business Development Manager - og senest sandsynligvis som Eksportchef.
 • Sult - du har ikke sluppet salget selv, men elsker stadig selv at være i frontlinjen og har bevaret evnen og lysten til at komme ud og skabe resultater og kunder
 • Succes med at få dine medarbejdere til at lykkes - særligt med ny-salg.
 • Flair for it og forståelse for nye, digitale værktøjer
 • Indsigt i forretningskulturen i andre europæiske markeder (især Tyskland, Norden og evt. Benelux).
  • Herfra har du også dine gode sproglige evner: min. engelsk på højt niveau, naturligvis dansk - og meget gerne tysk og/eller de nordiske sprog.


Det bliver du en del af
En succesfuld virksomhed med entreprenørånden i behold. Et dygtigt og engageret team, der trods sin beskedne størrelse allerede har opnået store resultater, og som kan opnå endnu mere med dig og din rygsæk af kompetencer og personlige egenskaber i førersædet på den kommercielle strategi og indsats.

Kan du se dig selv i stillingen - og matcher du ovenstående profil? Upload meget gerne dit CV, hvori du uddyber din erfaring med eksportsalg, salgsledelse og samhandel med detailkæder og webshops i Europa.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Yderligere information
Har du brug for yderligere information, kan du kontakte Senior Partner, Betina Bay Frandsen, KAR+CO på tlf. 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Senior Financial Controller - sparringspartner for CFOKassoe Housing ApS

Senior Financial Controller - sparringspartner for CFO

 

Som Senior Financial Controller får du ansvar for virksomhedens regnskabsstyring i tæt samarbejde med CFO.

Du bliver betroet sparringspartner for CFO og kommer til at spille en nøglerolle i forhold til at styrke driften og udviklingen af økonomifunktionen. Du kan øjeblikkeligt bidrage med dine stærke talkompetencer, hvor du vil understøtte CFO med dine kvalitetsleverancer. Du indtræder på toppen af en eksisterende regnskabsorganisation, hvor du udover at være ansvarlig for de tilbagevendende regnskabs- og rapporteringsopgaver også vil bidrage til udarbejdelse af analyser og skabe indsigt i forretningen.

Dit ansvar for leverancer omfatter bl.a.:

 • Udarbejdelse af kvalitetssikret månedsrapportering
 • Drive måneds- og årsafslutningsprocesser (også for datterselskaber)
 • Controlling af regnskabsposter og balancekonti samt afvigelser til budget
 • Support af lokale managing directors (seks lande) herunder månedsreviews
 • Ad hoc analyser og statistikker

 

Derudover kommer du til at bidrage aktivt til løbende projekter, eksempelvis udvikling af gruppens internationale setup, udvikling af rapporteringsmodeller, deltagelse i budgettering og forecasting-processer, deltage i arbejde omkring opkøb/salg af virksomheder (M&A), herunder integration af datterselskaber. Du vil have løbende dialog med udenlandske aktører samt eksterne rådgivere/jurister i de andre lande og afdelinger.

 

Fra 2024 overgår Kassoe Housing til koncernregnskab.

 

Kvalitetsbevidst og talstærk regnskabsprofil

Du har en relevant uddannelse med speciale inden for regnskab og revision – f.eks. HD(R), cand.merc.aud eller lign. – og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du sidder formodentlig i et job som f.eks. regnskabsansvarlig, controller, finance manager, accounting manager eller lign. og har derfor en solid værktøjskasse med dig. Du har stærke analytiske evner, og som person finder du det naturligt at levere kvalitet i dine tal.

Du er selvfølgelig superbruger af Excel og Office-pakken i almindelighed. Erfaring med E-conomics er en fordel, men ikke et krav.

 

Dine muligheder i en vækstvirksomhed

Du får mulighed for at sætte dit præg på regnskabsfunktionen hos en markedsleder og samtidig understøtte Kassoe Housing på deres vækstrejse. Du bliver en del af en virksomhedskultur, der er præget af folk med forskellige personligheder og kompetencer, og tonen på kontoret er uformel (men professionel) og er præget af nysgerrighed og passion for regnskab og økonomistyring.

Du får mulighed for at lære meget af en dynamisk CFO, der har arbejdet inden for mange facetter af økonomistyring, som kan bidrage aktivt til din udvikling – både fagligt og personligt. Du vil også blive understøttet af fem dygtige kollegaer i afdelingen, der vil bidrage til din faglige trivsel og udvikling.

Du får din daglige gang på kontoret i Kongens Lyngby, tæt på motorveje og togstationer. Virksomheden tilbyder frokostordning mod en mindre egenbetaling samt frugt, drikkevarer, mv.

Der er ikke ledelsesansvar i stillingen, men det kan der muligvis komme over tid.

 

Spørgsmål?

KAR+CO rekrutterer for Kassoe Housing, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bramming på telefon 22 15 16 78.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Søg derfor gerne hurtigst muligt, hvis du mener, du er den helt rette til jobbet – og at jobbet er det helt rigtige for dig.

Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling".

 

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Økonomichef for grøn vækstvirksomhedGodEnergi A/S

Økonomichef for grøn vækstvirksomhed

Har du erfaring som økonomichef eller sidder i en rolle, hvor du er klar til at tage din karriere til det næste niveau? Og ønsker du at være en nøglespiller i udviklingen af en ambitiøs vækstrejse inden for den grønne omstilling? Så er her en helt unik jobmulighed hos GodEnergi.

 

En nøglerolle i en helt unik vækstrejse

I rollen som Økonomichef vil du rapportere direkte til CEO'en og være ansvarlig for drift og udvikling af økonomifunktionen.

Dine primære driftsopgaver vil omfatte månedlig rapportering, budgettering og forecasting, controlling, lønadministration, skatte- og momsopgørelser, likviditetsstyring samt udarbejdelse af årsregnskab.

Du spiller dertil en central rolle i udviklingen af økonomifunktionen i takt med vores vækst og sikrer gennemsigtighed i de finansielle processer. Du er nysgerrig på at skabe den rigtige forandring og dygtig til at identificere nye systemmuligheder inden for ordrestyring, lagerstyring og økonomistyring til at understøtte GodEnergi fremadrettet – hvor både IT-systemer og menneskelige kompetencer skal følge med ambitionerne.

 

Dine kvalifikationer:

 • Relevant finansiel uddannelse (f.eks. HD regnskab, cand.merc.aud)
 • Erfaring som leder af en regnskabs- eller økonomifunktion
 • Stærke analytiske evner og evne til at agere som sparringspartner for ledelsen
 • Færdigheder i dansk og engelsk (skrift og tale)
 • Erfaring med Excel, Office-pakken, og kendskab til e-conomic er en fordel

 

Bliv en del af en passioneret og ambitiøs kultur

Du bliver en del af GodEnergis ledergruppe og får mulighed for at præge virksomheden i en spændende vækstperiode. Du har måske allerede ledet en regnskabs- eller økonomifunktion, eller måske er du nu klar til at tage det næste skridt i din karriere. Uanset hvilket stadie du er på, er du klar til at bidrage med dine kompetencer til GodEnergis ambitiøse vækstrejse.

Vi tilbyder en dynamisk virksomhedskultur med engagerede medarbejdere, der deler en passion for den grønne omstilling. Du vil dagligt arbejde tæt sammen med ledergruppen samt CEO'en og virksomhedens stifter Jan Darville, og du vil have medarbejderansvar for vores administration.

 

Ansøgning

Hvis du brænder for at kombinere din regnskabsekspertise med en bæredygtig vision, er det nu du skal sende os din ansøgning til stillingen som økonomichef hos GodEnergi.

Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Søg derfor gerne hurtigst muligt, hvis du mener, du er den helt rette til jobbet – og at jobbet er det helt rigtige for dig.

Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling".

GodEnergi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund til at søge.Spørgsmål?

KAR+CO rekrutterer for GodEnergi, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bramming på telefon 22 15 16 78.

 

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Tender ManagerFolsgaard A/S

Tender Manager

Til dynamisk globalt orienteret tech-virksomhed søger vi en Tender Manager.

Overvågning af udbudsportaler   ·   håndtering af forespørgsler   ·   styring og koordinering af tilbudsprocessen fra start til slut

Brænder du for udvælge og drive de ”rigtige” tilbudsprojekter, der resulterer i en positiv indtjening i afdelingen? Kan du tage ejerskab og stå i spidsen for hele tilbudsprocessen frem til afgivelse af tilbud, hvor du er i dialog med interne og eksterne interessenter? Trives du i et dynamisk miljø, hvor ingen dage er ens? Måske er det lige dig vi leder efter!

Du bliver med reference til lederen af Powertech ansvarlig for at udvælge EU-udbud, der passer til Powertech på højspændingskomponenter. Ligeledes får du ansvar for at håndtere forespørgsler fra private aktører. Du skal stå i spidsen for udbuddene frem til afgivelse af konditionsmæssigt korrekt tilbud.

Dine primære opgaver bliver; løbende at overvåge udbudsportaler for EU-udbud indenfor vores forretningsområde og at validere og prækvalificere os til de udvalgte udbud. Håndtering af forespørgsler fra private aktører og at sortere og udvælge hvilke vi skal arbejde videre med. Du koordinerer og driver tilbudsprocessen med relevante stakeholders og sikrer at vundne tilbud overdrages til de rette personer og teams i Powertech.

Du får således helt naturligt en stor kontaktflade til kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland.

Din uddannelsesmæssige baggrund er f.eks. elektriker, maskinmester, ingeniør eller en kommerciel baggrund som markedsøkonom eller civiløkonom.

Du sidder måske som projektleder i en elteknisk virksomhed. Alternativt arbejder du i entreprenør- eller byggebranchen med EU-udbud og tilbud.

Du arbejder struktureret og er analytisk i din tilgang. Du er selvkørende, og du tager ejerskab i dit ansvarsområde og i dine opgaver. Du motiveres af at nå resultater. Du har gode samarbejdsevner og det er let for dig at skabe relationer internt og eksternt. Udover at være velformuleret på dansk i skrift og tale, behersker du også engelsk på forhandlingsniveau – skriftligt såvel som mundtligt. Din bopæl er i normal køreafstand fra arbejdspladsen i Ry.

Følsgaard A/S tilbyder en selvstændig nyoprettet stilling i Powertech-afdelingen i Ry. Vi er en veletableret international forankret tech-virkomhed, som har korte beslutningsveje og en indarbejdet filosofi om at det skal være sjovt at gå på arbejde – også selv om der er travlt. Her er højt til loftet og alle har en stemme.

Vi har succes og derfor travlt. Du får et centralt job i en virksomhed, hvor tingene går stærkt. Du får gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Dertil kommer naturligvis en lønpakke, der afspejler jobbets indhold, krav og forventninger.

KAR+CO hjælper med rekrutteringen. Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så upload dit CV og evt. ansøgning via linket. For evt. spørgsmål bedes du kontakte KAR+CO, seniorkonsulent Jesper Bonnén, på tlf. 31 26 33 00

Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale

Håndverker til teknisk salg av innovativt våtromssystemwedi GmbH

Håndverker til teknisk salg av innovativt våtromssystem

Unikt produkt • Sterk merkevare • Stort vekstpotensial

Er du tømrer, eller har du en annen salgs- eller håndverksmessig bakgrunn – og har du lyst til å veilede og selge markedsledende våtromssystem? Da har vi jobben for deg!


Om jobben
Som teknisk rådgiver og selger rapporterer du til den norske salgssjefen, og du får en sentral rolle i å innfri wedis store vekstpotensial på det norske markedet. Du får stor innflytelse på din egen hverdag i en flat organisasjon, hvor det ikke er langt fra tanke til handling.

I jobben har du stort og selvstendig ansvar for dine kunder og for salget av det innovative, brede produktsortimentet – med et spesielt fokus på det unike gulvplatesystemet for våtrom.

wedi samarbeider med de fleste store byggevarekjedene, trelasthandlerne og flisebutikkene i Norge, for eksempel Bygger'n, Maxbo, FagFlis og Flisekompaniet Studio Bergersen. I hverdagen underviser og støtter du personalet deres, akkurat som du veileder og selger til arkitekter, håndverkere og entreprenørvirksomheter. Som en del av salgsprosessen er du med på å bygge det første våtrommet sammen med dine nye kunder.

Du jobber fra din hjemmeadresse, planlegger din egen hverdag og kan forvente en viss mengde reisedager i forbindelse med kundebesøk i jobben.


Din bakgrunn
Du har en håndverksmessig bakgrunn, og kanskje jobber du i dag med salg til byggevarebransjen - eller du jobber som håndverker og ønsker deg en jobb som rådgiver og selger. Er du utdannet tømrer, er det en fordel, men ikke et krav.

Det vil være en fordel om du bor i Oslo, Bergen eller Trondheim.


Du tilbys
Du får en svært selvstendig rolle med stor innflytelse på egen hverdag i en bedrift med stort vekstpotensial.

Du blir en del av et veletablert konsern som prioriterer tid til grundig opplæring i produktprogrammet, slik at du kommer godt i gang.

Du tilbys en attraktiv lønnspakke, bonusordning, pensjon og firmabil – samt skattefri godtgjørelse for mat når du er på farten.


Ytterligere informasjon:
Ønsker du å høre mer, er du velkommen til å kontakte Christian Strøyberg, KAR+CO, på telefon +45 81 77 10 95.


Søknad
Merk: Vi trenger kun CV-en din, men du er selvfølgelig velkommen til å sende oss en søknad. Du søker jobben ved å bruke knappen til høyre merket "Søk stilling". Med henvisning til de nye personvernreglene mottas søknader KUN via systemet. Hvis du ikke kan laste opp dokumentene dine via søknadsknappen, ber vi deg kontakte KAR+CO.

Merk at annonsene våre automatisk og løpende fornyes på jobbportalene, inntil stillingen er endelig besatt. En fornyelse av annonsen er derfor ikke et uttrykk for gjenutlysning. Du kan bare søke stillingen via systemet og bare én gang. I henhold til GDPR ber vi deg avstå fra å sende inn søknad på nytt via e-post eller lignende uten forutgående avtale.

Nordisk salgs- og eksportchef med business development-ansvarLAKUDA

Nordisk salgs- og eksportchef med business development-ansvar

 

Europæisk salgsansvar på sigt • Opbygning af eksport via teknikgrossister

Kunne du tænke dig en rolle med ledelse af Country Sales Managers og KAM’er i Norden – og tage det Europæiske salgsansvar derefter?

Det kan du få, hvis du er en sjældent dygtig, kommerciel profil, der kan sætte flueben ved alle følgende punkter:

 • Erfaring med opbygning af eksportmarkeder via grossistpartnere

 • Erfaring med salg af tekniske produkter gennem teknikgrossisterne
 • Erfaring med salgsledelse
 • Er en dygtig leder, der kan coache lokale nordiske Country Sales Managers til succes
 • Potentiale til at videreudvikle resten af Europa i takt med de gode resultater  
 • Gerne kendskab til de nordiske markeder, evt. Tyskland
   

Arbejdssted: Hedensted
Rejsedage: 50 pr. år.

 

Har du yderligere spørgsmål, kan du læse mere om stillingen, ved at klikke på linket her og læse beskrivelsen af stillingen - klik på linjen herunder: 
Nordisk Salgs- og Eksportchef med Business Development ansvar

Har opslaget vakt din interesse kan du uploade dit CV her ved at benytte knappen mærket "Søg stilling".
Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Partner, Betina Bay Frandsen fra KAR+CO på telefon 25 46 64 41.

 

CEO - Vandbehandlingsløsninger til industrienacti-Chem

CEO - Vandbehandlingsløsninger til industrien

acti-Chem har en unik position på markedet for energibesparende vandbehandlingsløsninger til industrien. Virksomheden har et stort vækstpotentiale og søger derfor en CEO, som kan drive den kommercielle udvikling samt lede og udvikle organisationen.

Virksomheden har samlet sin rådgivning, service og sine ydelser i et bæredygtigt totalkoncept. Ved at samarbejde med acti-Chem om den samlede vandbehandling sikres en væsentlig anlægsbeskyttelse, store besparelser, mindre miljøpåvirkning og en lettere hverdag. Virksomheden er i dag etableret i Danmark, Storbritannien, Tyskland og Norge og har en solid kundebase. Kundegrundlaget udgøres primært af fødevare/drikkevareindustrien, pharmaindustrien, energisektoren og industriproduktion generelt.

Forretningsudvikling, kommerciel nøglerolle og ledelse
Som CEO er det din hovedopgave at lede og udvikle virksomheden, hvilket både indebærer en yderligere modning af organisationen samt udvikling af ledergruppe og salgsfunktion. Du udvikler strategi- og handlingsplaner, udarbejder budgetter og konkrete målsætninger og vigtigst sikrer du, at de implementeres i teamet og på markederne.

I din rolle går du forrest med stort fokus på at eksekvere planerne i hverdagen, hvor du selv er med i alle sammenhænge. Med din synlighed, dit engagement og stærke sociale kompetencer skaber du tætte relationer til både kolleger, kunder og leverandører, og du skaber initiativer, der har fokus på at udvikle salg, kundeportefølje og markeder.

Du sikrer strukturer, værktøjer og rapportering, og du deltager naturligvis på bestyrelsesmøder.

Du har din hverdag på acti-Chems hovedkontor i Kvistgård og er også til stede på virksomhedens lokationer i Europa. Du deltager på kundemøder, primært i Danmark, samt besøger leverandører i Europa.

Din baggrund
Du har en relevant kommerciel uddannelse og stærke kommercielle kompetencer med erfaring fra tilsvarende rolle. Det kan også være, du på nuværende tidspunkt er salgsdirektør eller lignende, har potentiale og er klar til at påtage dig et større forretnings- og ledelsesmæssigt ansvar.

Du har baggrund fra salgsdrevne virksomheder og solid erfaring fra kommercielle roller, hvor du har arbejdet med rådgivning og salg af tekniske koncepter/løsninger målrettet procesindustrien. Det har givet dig stor indsigt i procesteknisk udstyr – og meget gerne specialiseret viden om vandbehandling – inden for segmenterne fødevarer/drikkevarer, pharma eller fjernvarme/kraftvarme. Ud over din kommercielle erfaring har du i udgangspunktet stor ledelseserfaring og har du international erfaring, vil det være en fordel.

Du motiveres af at arbejde med udvikling af marked, kunder og medarbejdere, og du balancerer hjemmevant mellem strategisk udvikling og daglig drift og ledelse. Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske.

Du har stærke sociale kompetencer, kan engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person. Endvidere har du stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ virksomhed med en unik positionering og stort potentiale. Du får ansvaret for både forretningsudvikling, salg og ledelse, og i din rolle har du alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger.

Yderligere information
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, Susanne Gamrath på telefon 22 14 63 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Regnskabsansvarlig for 3 Nordiske selskaberJENSEN Denmark A/S

Regnskabsansvarlig for 3 Nordiske selskaber

Søger du nye udfordringer og motiveres du af selvstændige og udfordrende opgaver i en økonomiafdeling, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig.

Jobbet
Økonomiansvarlig for vores 3 Skandinaviske salgs- og service selskaber i Norge, Sverige og Danmark. Jobbet har udgangspunkt i Rønne, men det er muligt at tilrettelægge sin arbejdsuge og skabe et fleksibelt arbejdsmiljø. Du bliver en aktiv medspiller i vores Shared Service Center.

Dit ansvarsområde bliver at drive og udvikle regnskabsfunktionen, og du får en stor berøringsflade med salgs- og service selskabernes salgs-, service og reservedels-afdelinger.

Med dit selvstændige ansvarsområde, bliver du en del af økonomifunktionen på fabrikkerne i Rønne, og du refererer til økonomidirektøren.

Stillingen berører hele ’økonomi-paletten’ og kræver derfor god og bred forståelse for regnskab og økonomistyring, da der udover de daglige regnskabsopgaver også vil være en del projektopfølgning.

Opgaverne er alsidige, men de primære er:

 • Projektopfølgning - i tæt kontakt med de enkelte salgs- og service selskaber
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
 • Afstemninger
 • Opfølgning på salgsordrer (fakturering)
 • Opfølgning på indkøbsordrer (der bestilles både hos interne produktionsenheder og eksterne leverandører)
 • Opfølgning af timeregistrering og rejseafregning fra skandinaviske service teknikere, som er på farten op mod 90% af deres tid.
 • Opfølgning af løn (løn vil blive outsourcet for de 3 selskaber)
 • Moms afløftning og -afregning i Norden
 • Medvirke til udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
 • Medvirke til udarbejdelse af forecasts og budget
 • Budgetopfølgning og regnskabsanalyse
 • Udarbejdelse af statistikker


Din profil
Vi forestiller os en ny kollega, som optræder ansvars- og kvalitetsbevidst i forbindelse med udførelse af de stillede opgaver. Du har forståelse for detaljerne og arbejder struktureret og selvstændigt, samtidig med at du gerne deler din viden med dine kollegaer.

Du en relevant uddannelse indenfor regnskab/økonomi og erfaring fra lignende opgaver.

Du kan også komme fra en baggrund som revisor. Fagligt kendskab til økonomistyring i en industrivirksomhed vil være et plus.

Funktionen varetages i dag med forskellige ERP systemer (Dynamics AX og Visma). Ved din tiltræden vil en af de første opgaver blive at bidrage til, at migrere alle data til AX.

Du har erfaring med AX eller et lignende ERP system, Power BI og Excel. Du har en god forståelse for IT, hvor du ser mulighederne for at udnytte systemers kapacitet.

Dine opgaver spænder fra fordybelse til udadvendthed, så det er vigtigt, at du er faglig nysgerrig og serviceminded.

Koncernsproget er engelsk, hvorfor det er en forudsætning, at du behersker dansk og engelsk.


Du tilbydes en spændende og alsidig stilling i et internationalt miljø, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kollegaer, der lægger vægt på faglig sparring. Du får dit eget ansvarsområde, men på sigt er der også gode muligheder for at kunne bidrage til de øvrige områder, ligesom man i teamet hjælper hinanden efter behov.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Account Manager til måleudstyr – Pharma & biotekBuhl & Bønsøe

Account Manager til måleudstyr – Pharma & biotek

Holdspiller • Teknisk flair • Grundigt onboardingforløb

Har du teknisk flair og lyst til en salgsrolle med primært fokus på pharma- og laboratoriesegmentet? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr
Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 engagerede kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher. I din rolle vil du have primært fokus på pharma/biotek- og laboratoriesegmentet, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder. I teamet hjælper man hinanden, hvorfor du også vil komme til at beskæftige dig med andre brancher.

Til daglig befinder du dig på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden forstår vigtigheden i at komme godt i gang fra start, og netop derfor sørger de også for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du vil til enhver tid også møde god backup fra dine erfarne kolleger i teamet, som altid er klar med en hjælpende hånd, vejledning og sparring.


Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner
Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring med salg til pharma, er det en fordel. Uanset udgangspunkt har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og en ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.


Yderligere information  
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 


Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale