Find dit næste job -
se ledige stillinger

KAR+CO rekrutterer for en række virksomheder

Ledige stillinger

Nedenfor finder du et overblik over annoncerede stillinger, vi har slået op på vegne af vores kunder.

Listen indeholder både leder- og specialiststillinger. Klik på det job, du synes er interessant for din profil og søg direkte – eller kontakt den ansvarlige konsulent for at høre mere. 

Du kan oprette en Jobagent samt følge os på LinkedIn, hvor vi slår nye jobmuligheder op. En del af vores ansættelsesopgaver løses via headhunting, hvorfor de ikke annonceres.

Intern kundesupporterAnonym

Intern kundesupporter

Aldisig hverdag • Salg til industrivirksomheder • Roskilde

Er du holdspiller, trives du i en kunde-supportfunktion, og har du lyst til at blive en del af et velfungerende team med dygtige, søde kolleger? Så er det måske dig, vi søger.

Koncernen er en af verdens største producenter af komponenter til interne transportanlæg til mange forskellige brancher. Virksomheden er solid, har stærke kunderelationer og egne fabrikker i bl.a. Italien, Tyskland, Polen, Kina og Sydafrika.

Som intern kundesupporter bliver du en del af et meget velfungerende team, som arbejder tæt sammen om at håndtere forespørgsler fra kunder i primært Danmark, men også i Norge, Sverige og Island. I din rolle er du bindeleddet mellem de eksterne sælgere og kunderne, og du arbejder tæt sammen med kolleger over hele verden, så store dele af kommunikationen foregår på engelsk i skrift og tale.


Dine opgaver vil være:

 • Support og vejledning af kunder
 • Håndtering af forespørgsler og udarbejdelse af tilbud/beregning af priser
 • Ordrebestilling/indkøb og opfølgning hos egne fabrikker
 • Indtastning, arkivering og andre administrative opgaver


I virksomheden  gør man alt for at have et rigtig godt, tæt samarbejde, så du mødes med dine kolleger til statusmøde hver morgen, ligesom I spiser frokost sammen og mødes til en kop kaffe i sofaen om eftermiddagen.

Virksomheden har kontorer i Roskilde og Nykøbing Mors, og du vil have din hverdag på kontoret i Roskilde.


Din profil
Du behøver ikke have en teknisk uddannelse og kan komme fra mange forskellige brancher. Uanset baggrund har du lyst til at sætte dig ind i tekniske produkter og er en rutineret bruger af ERP-systemer; virksomheden anvender Microsoft Dynamics 365.

Du har gode kommunikationsevner, kommunikerer ubesværet på dansk, og da du har daglig kontakt til kolleger rundt om i verden, begår du dig sikkert på engelsk i både skrift og tale.

Som person er du en positiv holdspiller, som har lyst til at engagere sig i det gode fællesskab. Du er kvalitetsbevidst, vedholdende og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Endvidere er du fleksibel, bevarer overblikket og lader dig ikke slå ud, selv om du har mange opgaver, som venter på svar, og som du derfor ikke kan få i mål med det samme.


Du tilbydes
Hos virksomheden bliver du en del af en kompetent, solid virksomhed med en åben, uformel kultur – og med masser af søde, dygtige kolleger, som hjælper hinanden i en travl hverdag.


Spørgsmål og ansøgning
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Lyder jobbet som noget for dig? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket ”Søg stilling”. Vi behandler ansøgninger i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

ØkonomichefSchultz Shipping

Økonomichef

Drift, udvikling og digitalisering af økonomifunktionen og administrationsområdet

Økonomichef, sparringspartner og stakeholder management
Som økonomichef får du det overordnede ansvar for økonomifunktionen som varetager økonomi- og regnskabsfunktionen for 9 selskaber i Kalundborg Holding Gruppen (Schultz Shipping).

Du indgår i ledergruppen og bliver leder af et team på 4 medarbejdere. Du deltager aktivt i den strategiske udvikling, samtidig med at du leder, prioriterer og udvikler økonomifunktionen, så virksomheden fortsat fremstår fleksibel, effektiv og relevant for virksomhedens mange samarbejdspartnere.

På udviklingssiden skal du på kort og mellemlangt sigt bl.a. drive implementeringen af et nyt konsolideringsværktøj, opgradere BI, sikre Transfer Pricing dokumentationen samt kontinuerligt have fokus på den videre effektivisering og digitalisering af processer.

På driftssiden involveres du i den månedlige rapportering, regnskabsafslutning, rapportering til bestyrelsen, budgettering og forecasting, controlling, skatte- og momsopgørelser, likviditetsstyring m.m. Du får endvidere ansvaret for leverandøraftaler.

Du bliver en vigtig sparringspartner for virksomhedens CEO, og du får god mulighed for at sætte dit præg på den videre udvikling af selskabet. Du får et vigtigt medansvar for, at samarbejdet med økonomifunktionerne hos selskabets ejere (Copenhagen Merchants og Fredericia Shipping) og med centrale stakeholders i virksomhedsstrukturen løbende vedligeholdes og udvikles.

Der vil være 10-15 udedage/rejsedage om året i forbindelse med besøg hos forskellige selskaber i Schultz Shipping.


Bred erfaring og dygtig leder
Du sidder forventeligt i dag som leder af en økonomi- eller regnskabsfunktion og har bred erfaring med de opgaver, der naturligt er knyttet hertil. Det vil være positivt, hvis du allerede har erfaring med arbejdet i et internationalt set-up og med konsolidering af økonomi for flere selskaber.

Du trives i en omskiftelig hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Du er kendt for at få tingene til at ske, og anerkendt for at være en dygtig og vellidt leder, der får medarbejdere og kollegaer til at trives og arbejde i samme retning.

Du har gode analytiske evner og gennemskuer let, hvad der ligger bag tallene og er i stand til at gøre komplekse sammenhænge forståelige. Har du erfaring med Business Central og Navision er det et plus. Du er dygtig til Excel og Office pakken i almindelighed.

Du har en relevant finansiel uddannelse som HD, cand.merc eller lignende og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.


Du tilbydes med direkte reference til CEO at blive en del af en af landets væsentligste shipping- og logistikvirksomheder.

Du får mulighed for at sætte dit præg på både økonomifunktionen og selskabet som helhed. Du bliver et væsentligt medlem af ledergruppen og en fortrolig sparringspartner for CEO’en ligesom du får et tæt samarbejde med gruppens selskaber, ejere og øvrige stakeholders.

Du får din daglige gang på Schultz Shippings hovedkontor i Kalundborg, hvor du deler kontor med 15 af selskabets 95 medarbejdere.


Spørgsmål
Vi arbejder sammen med rekrutteringsvirksomheden KAR+CO, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bonde på telefon 40 27 59 00.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO
ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Regnskabsansvarlig for NordenJENSEN Denmark A/S

Regnskabsansvarlig for Norden

Søger du nye udfordringer og motiveres du af selvstændige og udfordrende opgaver i en økonomiafdeling, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig.

Jobbet
Økonomiansvarlig for vores 3 Skandinaviske salgs- og service selskaber i Norge, Sverige og Danmark. Jobbet har udgangspunkt i Rønne, og du bliver en aktiv medspiller i vores Shared Service Center.

Dit ansvarsområde bliver at drive og udvikle regnskabsfunktionen, og du får en stor berøringsflade med salgs- og service selskabernes salgs-, service og reservedels-afdelinger.

Med dit selvstændige ansvarsområde, bliver du en del af økonomifunktionen på fabrikkerne i Rønne, og du refererer til økonomidirektøren.

Stillingen berører hele ’økonomi-paletten’ og kræver derfor god og bred forståelse for regnskab og økonomistyring, da der udover de daglige regnskabsopgaver også vil være en del projektopfølgning.

Opgaverne er alsidige, men de primære er:

 • Projektopfølgning - i tæt kontakt med de enkelte salgs- og service selskaber
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
 • Afstemninger
 • Opfølgning på salgsordrer (fakturering)
 • Opfølgning på indkøbsordrer (der bestilles både hos interne produktionsenheder og eksterne leverandører)
 • Opfølgning af timeregistrering og rejseafregning fra skandinaviske service teknikere, som er på farten op mod 90% af deres tid.
 • Opfølgning af løn (løn vil blive outsourcet for de 3 selskaber)
 • Moms afløftning og -afregning i Norden
 • Medvirke til udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
 • Medvirke til udarbejdelse af forecasts og budget
 • Budgetopfølgning og regnskabsanalyse
 • Udarbejdelse af statistikker


Din profil
Vi forestiller os en ny kollega, som optræder ansvars- og kvalitetsbevidst i forbindelse med udførelse af de stillede opgaver. Du har forståelse for detaljerne og arbejder struktureret og selvstændigt, samtidig med at du gerne deler din viden med dine kollegaer.

Du en relevant uddannelse indenfor regnskab/økonomi og erfaring fra lignende opgaver.

Du kan også komme fra en baggrund som revisor. Fagligt kendskab til økonomistyring i en industrivirksomhed vil være et plus.

Funktionen varetages i dag med forskellige ERP systemer (Dynamics AX og Visma). Ved din tiltræden vil en af de første opgaver blive at bidrage til, at migrere alle data til AX.

Du har erfaring med AX eller et lignende ERP system, Power BI og Excel. Du har en god forståelse for IT, hvor du ser mulighederne for at udnytte systemers kapacitet.

Dine opgaver spænder fra fordybelse til udadvendthed, så det er vigtigt, at du er faglig nysgerrig og serviceminded.

Koncernsproget er engelsk, hvorfor det er en forudsætning, at du behersker dansk og engelsk.


Du tilbydes en spændende og alsidig stilling i et internationalt miljø, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kollegaer, der lægger vægt på faglig sparring. Du får dit eget ansvarsområde, men på sigt er der også gode muligheder for at kunne bidrage til de øvrige områder, ligesom man i teamet hjælper hinanden efter behov.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Operational Excellence ManagerAnonym

Operational Excellence Manager

Intern konsulentrolle i international koncern · Rejseaktivitet · Fokus på CI / Lean / Procesforbedring

KAR+CO er i gang med at besætte en super spændende stilling som Operational Excellence Manager for en af vores klienter, en international koncern. Du får ansvar for Norden, hvor opgaven er at understøtte virksomhedens fabrikker i at forbedre performance, optimere flow og implementere forbedringer i produktion og supply chain. Du bliver en del af et internationalt team af interne konsulenter, der er med til at udvikle forbedrings- og optimeringsprogrammer, træning og change processer på koncern niveau  - samt at implementere disse i de respektive områder, i samarbejde med de lokale lederteams. Du kommer til at rejse 90 dage / år, kan arbejde ud fra hjemmekontoret, når det passer og har desuden en plads på kontoret i København, hvor du ca. kommer ugentlig. Bopæl omkring Københavnsområdet, Malmö eller centralt i Danmark ved motorvejsnet og lufthavn. Den rigtige profil behersker flydende dansk og/eller svensk, samt engelsk på forhandlingsniveau. 

Så hvis du har en relevant uddannelse inden for Supply Chain eller som ingeniør og har ca. 5 – 7 års erfaring som Opex Manager/Consultant, Continuous Improvement Manager / Consultant eller lignende inden for Lean Six Sigma, Operational Excellence, CI etc., så er det her måske lige dig? Kan du oven i købet lide vekselvirkningen mellem på den ene side at stå på shop floor og træne medarbejdere og ledelse  - og på den anden side bidrage til videreudviklingen af de metoder og processer, der bruges på området, så læg dit CV op via linket her. CV'et skal være på engelsk. Har du brug for yderligere information, så ring til Partner Betina Bay Frandsen på tlf. 25 46 64 41 - eller Senior Research Consultant Maja Renbo på tlf. 60 10 02 95.

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

 

Senior Demand & Supply PlannerElis

Senior Demand & Supply Planner

Ansvar for Demand & Supply Planning og optimering af egen produktportefølje   ·   Analyse- & udviklingsopgaver samt projekter inden for Supply Chain

Vil du have ansvar for Demand & Supply planning på din egen produktportefølje? Fra analyse, forecast og planlægning, som sikrer et optimalt indkøbsmønster - til lagerstyring? Vil du samtidig have en senior rolle i Supply Chain afdelingen, hvor du bidrager bredt med analyser, projekter og udvikling af vores systemer? Vil du arbejde i en virksomhed, hvor bæredygtighed, både i forhold til miljø og de sociale parametre, står højt på dagsordenen?

Forsyningskæder er under forandring og det stiller nye krav, også til virksomheders evne til at planlægge og omstille sig. Som en del af Supply Chain afdelingen, bliver din fornemste opgave at sikre en planlægning, der gør, at virksomheden har de rigtige materialer på centrallageret, på det rigtige tidspunkt, for at kunne betjene virksomhedens produktioner og i sidste ende, kunderne. Det kræver en analytisk og skarp, men samtidig udadvendt profil. Hvis du er lige så dygtig til at indsamle relevante data og bruge dem aktivt til forecast og planlægning – som du er til at opsøge og dyrke stakeholder relationer på tværs af organisationen - så vil du sikkert have det som en fisk i vandet i denne rolle. Din brede kontaktflade rækker fra salg over procurement og it, til centrallageret, leverandørerne og de lokale produktionsafdelinger - samt naturligvis dine fire kolleger i Supply Chain afdelingen i Søborg.


Du varetager indkøbet på din egen produktportefølje, så service level opretholdes. Det gør du ved at optimere i forhold til eksisterende leverandøraftaler, på mængder/ priser, leveringsterminer, emballering, udsving i efterspørgslen hos kunderne m.v. Samtidig har du en senior rolle i teamet, hvor du bidrager på tværs.

Du er f.eks. tiltænkt følgende konkrete ansvarsområder og opgaver:
Rollen som superbruger på de vigtigste Supply Chain moduler i vores nye D365 og dermed samarbejde med IT-afdelingen omkring test og udvikling og bedre udnyttelse af mulighederne

 • Analyser af efterspørgselsudvikling og forbedrede forecast, som gør virksomhedens indkøb mere optimalt  
 • Bidrage til udvikling af vores S&OP-proces i samarbejde med nøgleinteressenter fra forskellige afdelinger
 • Planlægge opstart af større kunder
 • Løbende Supply Chain projektopgaver, fx omkring besparelsespotentialer


Det får du:

 • Muligheden for at sætte dit kompetente aftryk på den videre udvikling af Supply Chain processer og systemer i en virksomhed med fokus på innovation og bæredygtighed
 • En central rolle i et ofte travlt miljø, hvor alle står sammen om at give kunderne de bedste serviceoplevelser og opnå de bedste resultater og hvor hver dag bringer nye og spændende opgaver
 • Kombinationen af kortsigtede problemstilling og drift, der skal løses her og nu - med mere langsigtede projekter, der skal bidrage til forbedrede resultater
 • Der er et uformelt og socialt miljø på kontoret, hvor omgangstonen blandt dine kolleger er imødekommende og professionel
 • Man lægger vægt på at høre dine idéer og bidrage til din fortsatte personlige og faglige udvikling og du vil kunne sparre med engagerede og erfarne kolleger i teamet
 • Kunderne har relativt store udsving i deres efterspørgsel, hvilket kræver at du trives med, at i dag ikke altid ligner i går
 • En moderne arbejdsplads med udviklingsmuligheder

Om dig:
Med 5 - 10 års arbejdserfaring inden for Supply Chain, heraf min. 5 år med planning - og en uddannelse inden for området (min. bachelor niveau), besidder du den analytiske skarphed, nysgerrighed og helhedstænkning, som stillingen kræver. Velkendte opgaver er for dig planlægning, forecast, S&OP, analyser og drift, fx med operationelt indkøb af materialer/produkter. Du kan overskue komplekse sammenhænge, uden at miste din sans for detaljen, når du leder efter nålen i høstakken og tjekker tallene. Dit bidrag til en arbejdsplads er blandt andet godt humør i et travlt miljø, ejerskab og ansvarlighed over for egne opgaver, men også en villighed til at bidrage til opgaver, der går på tværs. Kommunikation med mange stakeholders - Salg - Procurement , Lager og Leverandører, er et lige så vigtigt og hjemmevant værktøj for dig, som it-systemerne er det.

Virksomheden bruger D365 samt Slim Stock og Excel, og det er vigtigt, at du er vant til at arbejde i ERP- og forecast/lagerstyringssystemer samt Excel. Som en del af et effektivt samarbejde med kolleger både i Danmark og i udlandet, skal du kunne tale flydende dansk og begå dig ubesværet på engelsk, skriftligt såvel som mundtligt.

KAR+CO hjælper med rekrutteringen. Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så
 upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". 

Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

For evt. spørgsmål bedes du kontakte KAR+CO, Partner Betina Bay Frandsen, på tlf. 25 46 64 41.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Markedschef til salg af varmepumper og gasfyrOK Energiteknik A/S

Markedschef til salg af varmepumper og gasfyr

Sæt ambitiøs retning – ledelse af ledere – udvikle salgsstrategien

OK Energiteknik
sælger, installerer og servicerer varmeløsninger til private og virksomheder.
På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af Energiteknik, som er et centralt forretningsområde i forhold til OKs strategiske omstilling til fremtidens energimarked.

Markedet for ’opvarmning’ er under forandring, og OK ønsker at drive en omstilling, hvor alle kunder hjælpes med at træffe grønne, energibesparende valg ved at gøre nye løsninger, fx varmepumper, lettilgængelige.  OK har ambitiøse planer om vækst og udvikling inden for det energitekniske område.

I dag er Energiteknik en betydelig spiller i markedet med 75.000 abonnementskunder, 50+ Service- og installationspartnere, 70.000 opkald til kundeservice per år og 5.000 salgsbesøg om året.

Jobbet
Du bliver ansvarlig for Energitekniks salgsorganisation, som i dag består af to salgsteams på varmepumper til private med ca. 20 medarbejdere, et team på fem der står for salget til erhverv og et lille team, der koordinerer salg af gasfyr. Du referer til Markedsdirektøren og indgår i områdets ledergruppe. 

Det er dit ansvar at sikre, at salgsindsatserne og ressourcerne er optimerede i forhold til vilkår og muligheder i markedet.

Du er opdateret på de kort- og langsigtede trends i markedet samtidig med, at du har blik for at balancere salgsmuligheder med godt købmandskab og ikke mindst den samlede lønsomhed for OK på kunderne i hele livscyklussen.

Du koordinerer salgsindsatserne med dine kollegaer i Installation, Service og KundeCenteret. Herudover er du i løbende dialog med andre afdelinger i OK, som er i berøring med de samme kundegrupper - eller som er vigtige for, at du kan optimere dit salg. Det kunne f.eks. være IT, Forretningsudvikling, Erhverv, Energi & Bolig, E-mobilitet m.fl. Du får således en bred kontaktflade i OK-organisationen.

Det bliver dig, der;

 • sammen med din ledergruppe sikrer en velovervejet salgsstrategi
 • står på mål for ambitionsniveauet og de leverede resultater
 • sikrer det gode samarbejde i ledergruppen med fokus på trivslen i hele salgsorganisationen
 • deltager i tværorganisatoriske projekter
 • holder dig opdateret på markedet


Du får betydelig indflydelse på, at produkter, kanaler og prissætning konstant er optimerede, og at pipeline på den længere bane håndteres rettidigt.

Din baggrund
Du har måske en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc., HD eller anden relevant teoretisk uddannelse kombineret med træning og praktisk erfaring inden for salgsledelse

Det vigtigste er, at du har:

 • erfaring med salgsledelse – og gerne med ledelse af ledere
 • erfaring i at dyrke kommercielle muligheder
 • erfaring med strategiudvikling og forankring
 • sans for stakeholdermanagement
 • kendskab til salg af tekniske produkter - gerne gennem flere kanaler


Du arbejder analytisk og struktureret, har et godt overblik, trives med en stor kontaktflade og får energi af at være en ledende og drivende del af et team, der tilsammen har succes.

Du er tydelig i dit lederskab, viser vejen ved at gå foran og er en dygtig kommunikator.
Du har en empatisk, motiverende og sparrende ledelsesstil, der er åben, ærlig og transparent. Du sikrer, at OKs værdier og kultur udleves uden at tilsidesætte ambitionsniveauet og resultaterne.

Du tilbydes en vigtig nøglerolle med stor indflydelse på fremtidens Energiteknik-forretning. Du bliver en del af en ressourcestærk organisation, der har viljen til at gøre det nødvendige for at transformere forretningen til en grønnere fremtid, hvor kunderne forventer nye løsninger, når det kommer til deres energiforbrug i hjemmet.

Du bliver således ansvarlig for et spændende forretningsområde med en betydelig markedsposition og et fortsat stort potentiale. Produktporteføljen er af høj kvalitet, og du bliver en del af en velrenommeret dansk virksomhed, som tager stort samfundsansvar, og som har en stærk kultur og et klart værdigrundlag.

Mere end OK
I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er både hjertet og rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom der er rig mulighed for at være social med dine kolleger.

Og din professionelle udvikling kommer ikke til at stå stille her. Vi støtter dig nemlig med forskellige former for efteruddannelse.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.

Business Developer med kendskab til el-markedetOK

Business Developer med kendskab til el-markedet

Sæt retning for nye initiativer hos ambitiøs energileverandør i vækst

Energi og Bolig – vi leverer strøm til kontakterne
På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af Energi og Bolig, hvor du får 12 engagerede kolleger inddelt i 3 teams: Strategi og udvikling, Billing og Compliance og Channel Management. Her kommer du til at referere direkte til chefen for Energi og Bolig.

Energi og Bolig står for produktudviklingen af OK’s el- og gasløsninger til private og erhverv, så de understøtter kunderejsen og lever op til OK’s vækstmål.


Din rolle bliver på den ene side at være opdateret på trends i markedet, rammebetingelserne for det regulerede energimarked og kundeadfærd, og på den anden side have overblikket over igangværende initiativer og projekter og være med til at prioritere indsatser samt supportere og udfordre projekterne og sikre den bedst mulige udvikling.

Mange projekter involverer andre afdelinger i OK som f.eks. IT, Salg, Erhverv, E-mobilitet m.fl. Du bliver bindeleddet, der sikrer den gode dialog og fremdrift i initiativerne. Du får således en bred kontaktflade i hele OK-organisationen.

Det bliver dig, der;

 • driver arbejdet med pipeline og status på afdelingens IT-/udviklingsprojekter
 • deltager i tværorganisatoriske projekter – alt lige fra lancering af nye el-produkter til implementering af nye kundemålinger
 • specificerer, hvilke data din BI kollega skal levere og bruger data aktivt i forhold til dit arbejde
 • spotter nye trends i markedet og peger på nye kommercielle muligheder
 • holder dig opdateret på de regulatoriske rammebetingelser
 • holder dig opdateret på markedet
 • står for strategirapporteringen
 • deltager i M&A-aktiviteter


Du sikrer sammen med teamet, at forretningen lever op til de ambitiøse målsætninger, og at der er styr på de kommercielle initiativer i forhold til markedsmuligheder, strategi, timing og økonomi. Du får betydelig indflydelse på, at produkter, kanaler og prissætning konstant er optimerede, og at pipeline på den længere bane håndteres rettidigt.

Du har indsigt i energimarkedet og flair for projekt-/porteføljeledelse
Du har erfaring med forretningsudvikling eller product management og et godt kendskab til reguleringer og trends i detailmarkedet for el eller naturgas – og forstår derfor dynamikken i en abonnementsforretning.

Du har måske en uddannelsesmæssig baggrund som fx cand.merc., cand.oecon., civilingeniør eller anden relevant uddannelse med fokus på forretningsudvikling.

Det vigtigste er, at du har:

 • erfaring i at dyrke kommercielle muligheder ud fra et økonomisk og kundevendt perspektiv
 • solid forståelse for sammenhæng mellem data og systemer – som du bruger til at identificere nye kommercielle muligheder eller skabe den bedste integration af nye tiltag i kunderejsen
 • erfaring med strategiudvikling og forankring
 • sans for stakeholdermanagement – og du er en dygtig kommunikator


Du arbejder analytisk og struktureret, har et godt overblik, trives med en stor kontaktflade og får energi af at være en drivende del af et team, der tilsammen har succes.

Du tilbydes en central nøglerolle med stor indflydelse på fremtidens Energi og Bolig forretning som en ledende spiller i markedet. Du bliver en del af en ressourcestærk organisation, der har viljen til at gøre det nødvendige for at transformere forretningen til en grønne fremtid, hvor kunderne forventer nye løsninger, når det kommer til deres energiforbrug i hjemmet.

Mere end OK
I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er både hjertet og rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom der er rig mulighed for at være social med dine kolleger.

Og din professionelle udvikling kommer ikke til at stå stille her. Vi støtter dig nemlig med forskellige former for efteruddannelse. Hvad enten du ønsker at styrke dine kompetencer inden for bæredygtig forretningsudvikling, projektledelse eller noget helt tredje.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.

Key Account Manager – conveyersalg til OEM & industriRulmeca A/S

Key Account Manager – conveyersalg til OEM & industri

Udvikling af nøglekunder • Conveyer-komponenter til industri • Danmark & Norge

Brænder du for at skabe stærke samarbejder med en række nøglekunder og distributører i Danmark og Norge? Har du lyst til at rådgive om og sælge markedsledende tekniske komponenter med stort selvstændigt ansvar? Så er det måske dig, vi søger!

Rulmeca er en af verdens største producenter af conveyer-komponenter til interne transportanlæg som sælges til OEM-kunder, industrikunder samt via distributører. Virksomheden står stærkt på markedet med stærke kunderelationer og -referencer og har ambitioner om fortsat vækst.

Som Key Account Manager refererer du til virksomhedens managing director. Du får ansvaret for markedsbearbejdning og salg af transportkomponenter til ”bulk”-segmentet, som består af maskinbyggere, OEM-kunder og store industrivirksomheder, primært via distributør-samarbejder.

De primære kunder og kundeemner er i hele Danmark, og det vil være din hovedopgave at udvikle Rulmecas position på det danske marked og norske marked.

Med udgangspunkt i din særlige evne til at skabe relationer, og din erfaring med teknisk rådgivning og salg, driver du processer og engagerer relevante interessenter undervejs.

Dine opgaver vil være:

 • Rådgivning og salg til primært tidligere og eksisterende kunder
 • Repositionering og relationsopbygning over for tidligere ”bulk”-kunder
 • Key Account Management af de store OEM-kunder og distributører
 • Udvikling af salgsplaner og løbende opfølgning
 • Etablering af tætte relationer til kolleger på hovedkontoret og globalt 
 • Identificering af kunder og projekter og håndtering af den samlede salgsproces
 • Helt grundlæggende at positionere virksomhed, teknologi og servicekompetence overfor distributører og kunder


Kunder/kundeemner er i hele Danmark med ca. 75 % beliggende i Jylland. Det vil derfor være optimalt, hvis du har bopæl centralt i landet. Du vil besøge kunder 2-3 dage om ugen og vil se det som en fordel også at være på virksomhedens hovedkontor i Roskilde og/eller servicecenteret på Mors. Der vil også være rejseaktivitet til Rulmecas internationale lokationer samt kunder/kundeemner i Norge.

Din baggrund
Du har solid erfaring med BtB industrisalg fra en virksomhed, som afsætter tekniske produkter, og du færdes hjemmevant i maskinindustrien. Du er en ægte ”netværker”, god til at opbygge tillid og brænder for at skabe stærke samarbejder med et bredt netværk af interessenter både internt og eksternt. Du har en stærk kommerciel forståelse, gode kommunikations- og forhandlingsevner og taler og skriver flydende engelsk, ligesom du kommunikerer ubesværet på dansk i skrift og tale.

Som person er du nysgerrig og engageret, handlingsorienteret og vedholdende – og så ser du dig som en del af et hold og har lyst til at bidrage til det fælles bedste.


Du tilbydes
Hos Rulmeca får du en selvstændig og vigtig rolle i en markedsledende industrikoncern med international kontaktflade. Du får alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en virksomhed i en priviligeret situation, hvor der er flere muligheder og forespørgsler, end der er mulighed for at imødekomme.


Spørgsmål og ansøgning
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Lyder jobbet som noget for dig? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket ”Søg stilling”. Vi behandler ansøgninger i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Maskinteknisk tilbudsansvarligNemco Machinery A/S

Maskinteknisk tilbudsansvarlig

Høj teknisk faglighed | Selvstændigt ansvarsområde | Tilbudsgivning

Har du en erfaring inden for maskinteknisk service og vedligehold? Motiveres du af at arbejde detaljeorienteret med et kritisk forretningsansvar? Så er det dig, Nemco leder efter til serviceafdelingen!

Om jobbet
Du får ansvar for at drive servicetilbudsforretningen hos Nemco. Rollen har afgørende betydning for virksomhedens servicestrategi og kundernes oplevelse af samarbejdet.

Din primære opgave er at etablere servicetilbud ifbm. f.eks. planlagt reparation og forebyggende vedligehold af kundernes maskiner. Som led i udarbejdelsen af dine servicetilbud skal du kunne vælge de rette reservedele og sørge for at afdække eventuelle særlige behov hos kunden - i tæt samarbejde med den kundeansvarlige. Du spiller en central rolle i serviceafdelingen og har derfor en bred kontaktflade til både kunder, producenter, service- og salgsfolk, hvorfor det er væsentligt, at du trives med mange bolde i luften. 

Som teknisk medarbejder skal du kunne læse og forstå en maskintegning og en teknikerrapport samt kunne foretage en faglig vurdering ifbm. reservedelsvalg ud fra historikken på de pågældende maskiner. Og skulle du mangle dokumentation, sørger du for at indlede dialog med producenterne af de involverede maskiner. Du har masser af tæt sparring med kompetente servicekollegaer med stor erfaring og høj faglighed - og du får fordelen af at arbejde i et særdeles veloptimeret service management-system.

Du har kontor på virksomhedens adresse i Brøndby.


Din profil
Du har formodentlig en maskinteknisk baggrund og er vant til at arbejde inden for serviceområdet, f.eks. inden for produktionsindustrien, pharma eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du har en grundlæggende maskinteknisk forståelse, og at du motiveres af at omsætte din viden til konkrete servicetilbud, der gavner både kunderne og virksomheden.

Som person er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, og du arbejder struktureret og fokuseret. Du finder det naturligt at sidde med ansvaret for et strategisk forretningsområde, og du nyder at eksekvere på dine opgaver ud fra en klar prioritering. Du er selvdrevet og pligtopfyldende og kan holde overblikket i en travl hverdag – og ikke mindst motiveres du af den faglige dialog med virksomhedens teknikere, producenter og de kundeansvarlige.

Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Du er vant til at begå dig i CRM-systemer, og du er superbruger af Microsoft Office.


Din nye arbejdsplads
Nemco er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien og er kendetegnet ved nære kunde- og leverandørrelationer. Det er en virksomhed i løbende udvikling, som sætter en ære i skabe innovative og bæredygtige løsninger inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage.

Stillingen som teknisk medarbejder er en nøgleposition i forretningen, hvor du kan bidrage markant til resultaterne i virksomheden via din tekniske faglighed og ansvarsfuld drift af servicetilbudsområdet.

Du bliver en del af en jordnær kultur med høj faglighed, hvor kunderelationer og service har højeste prioritet for virksomhedens måde at arbejde på. Så trives du med teknisk dialog og servicedrift, hvor du har ansvaret for at få tingene til at lykkes, så er dette nok din næste arbejdsplads.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bramming hos KAR+CO på telefon 22 15 16 78.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte. 

Account Manager til måleudstyr – Pharma & biotekBuhl & Bønsøe

Account Manager til måleudstyr – Pharma & biotek

Holdspiller • Teknisk flair • Grundigt onboardingforløb

Har du teknisk flair og lyst til en salgsrolle med primært fokus på pharma- og laboratoriesegmentet? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr
Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 engagerede kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher. I din rolle vil du have primært fokus på pharma/biotek- og laboratoriesegmentet, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder. I teamet hjælper man hinanden, hvorfor du også vil komme til at beskæftige dig med andre brancher.

Til daglig befinder du dig på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden forstår vigtigheden i at komme godt i gang fra start, og netop derfor sørger de også for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du vil til enhver tid også møde god backup fra dine erfarne kolleger i teamet, som altid er klar med en hjælpende hånd, vejledning og sparring.


Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner
Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring med salg til pharma, er det en fordel. Uanset udgangspunkt har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og en ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.


Yderligere information  
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 


Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale