Find dit næste job -
se ledige stillinger

KAR+CO rekrutterer for en række virksomheder

Ledige stillinger

Nedenfor finder du et overblik over annoncerede stillinger, vi har slået op på vegne af vores kunder.

Listen indeholder både leder- og specialiststillinger. Klik på det job, du synes er interessant for din profil og søg direkte – eller kontakt den ansvarlige konsulent for at høre mere. 

Du kan oprette en Jobagent samt følge os på LinkedIn, hvor vi slår nye jobmuligheder op. En del af vores ansættelsesopgaver løses via headhunting, hvorfor de ikke annonceres.

Sales & Account Manager til førende virksomhed inden for kreditforsikring og tilknyttede servicesCoface

Sales & Account Manager til førende virksomhed inden for kreditforsikring og tilknyttede services

Brænder du for salg og for at opbygge et helt nyt område, og hvor du skaber din egen kundeportefølje?

Så bliv en del af Claims & Collection teamet hos Coface, hvor du får medansvaret for at opbygge og udvikle salget af inkasso-ydelser til nye og eksisterende erhvervskunder i Norden.


Om stillingen
Coface søger nu en Sales & Account Manager, der i samarbejde med Head of Claims & Collection får ansvaret for afsætning af inkasso-ydelser til erhvervskunder i de nordiske lande. Fokus er på både at udvide kundeporteføljen, samt pleje og fastholde eksisterende kunder.

Som Sales & Account Manager bliver dine primære opgaver;

 • Udarbejde salgsstrategi, salgsplaner og salgsindsatser primært med fokus på nysalg
 • Eksekvere salgsplaner og salgsindsatser i form af:
  • Booke og afholde salgsmøder med nordiske kundeemner
  • Lukke salg og indgå kundekontrakter
  • Løbende kundekontakt til eksisterende kunder mhp. fastholdelse og udvikling


Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på opbygning af forretningsområdet i Norden mht. at skabe en struktureret tilgang til markedskommunikation, salgskampagner mv, der sikrer en solid markedspositionering og at fastsatte salgsmål indfries.

Om dig
Du har en relevant uddannelse f.eks. som finansøkonom, finansbachelor, HA, HD, cand.merc. i finansiering, eller lignende, samt nogle års erfaring med løsningssalg af finansielle serviceydelser til erhvervskunder i og uden for landets grænser.

Som person er du selvstændig og selvdrevet. Du arbejder vedholdende og motiveres af at bygge op og skabe resultater. Du har et strategisk mindset, som sammen med din analytiske og strukturerede tilgang skaber resultaterne. Dit store engagement påvirker positivt dine interne og eksterne relationer, og du evner at kommunikere klart og letforståeligt.

Du er rutineret IT-bruger og du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau – i både skrift og tale.


Arbejdssted
Jens Ravnsvej 11 C, 7100 Vejle eller Vester Farimagsgade 19, 1606 København.


Ansøgning
KAR+CO assisterer Coface i rekrutteringsprocessen. Hvis du finder stillingen interessant, så send os dit CV og evt. ansøgning ved at klikke på knappen ”Søg stilling”. Med henvisning til GDPR-lovgivningen modtages CV og evt. ansøgning kun via systemet og ikke direkte via e-mail.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte KAR+CO, seniorkonsulent Jesper Bonnén på 3126 3300 eller på e-mail
jb@karplusco.com.

Application Engineer – tætningsløsninger til verdens mest kvalitetsbevidste kunderDana-Seals

Application Engineer – tætningsløsninger til verdens mest kvalitetsbevidste kunder

Design, udvikling og rådgivning til marine, vedvarende energi, kryogene miljøer og mange flere

Vil du samarbejde med nogle af verdens mest kvalitetsbevidste virksomheder om design og udvikling af innovative tætningsløsninger i bl.a. den marine sektor, vedvarende energi, kryogene miljøer og fødevareindustrien?

Dana-Seals er globalt anerkendt for sit design og udvikling af innovative, skræddersyede tætningsløsninger til nogle af verdens mest kvalitetsbevidste virksomheder. Virksomheden har internationalt vækstpotentiale og søger en applikationsingeniør, som kan bidrage til den videre udvikling.

I din hverdag samarbejder du med både nationale og internationale distributører og OEM-kunder om design, udvikling og produktion af løsninger til en lang række industrielle anvendelser, herunder den maritime sektor, vedvarende energi og fødevareindustrien.

Du bliver en del af virksomhedens tekniske team, som har den løsnings- og produkttekniske dialog med kunder, samarbejdspartnere og underleverandører. Du driver design- og udviklingsprojekterne, lige som du har et tæt samarbejde med både salgsressourcer og produktionen om løsningsmuligheder og produkttekniske spørgsmål. Dine opgaver vil derudover være håndtering af forespørgsler, produktudvikling, udarbejdelse af specifikationer.

Du har din hverdag på virksomhedens kontor og produktion i Helsingør og skal forvente 20-30 rejsedage om året. Som en del af en mindre virksomhed vil dagligdagen naturligt byde på alsidige opgaver og et tæt samarbejde med alle kolleger.


Din profil
Vi forestiller os, du har en uddannelse som maskiningeniør, maskinmester eller anden relevant uddannelse. Du har endvidere nogle års erfaring fra tilsvarende rolle, som har givet dig viden om og interesse for produktudvikling, idé- og løsningsgenerering og rådgivning til relevante industrier. Endvidere har du international erfaring og er forhandlingsvant på engelsk i skrift og tale, lige som du kommunikerer ubesværet på dansk/skandinavisk i hverdagen på kontoret.

Du er it-stærk og vant til at anvende teams og MS Office-pakken som dine daglige værktøjer.

Du er nysgerrig, løsningsorienteret og har fokus på kundens behov, og du arbejder selvstændigt, med høj kvalitet og tager naturligt ansvar for dine egne projekter.

Ydermere er du positiv, løsningsorienteret og har stor lyst til at bidrage til den gode hverdag i et team af engagerede kollegaer.


Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ, vækstorienteret virksomhed med udvikling, salg, produktion og service på samme lokation og med 22 gode kollegaer med stor erfaring på området og villighed til at lære fra sig.

I din hverdag har du både stort ansvar og fleksibilitet i en afvekslende hverdag i en dynamisk familieejet og -drevet virksomhed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partner Susanne Gamrath på +45 22 14 63 00 eller sg@karplusco.com.

Vi ser frem til at høre fra dig
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen "Søg stilling". 

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Key Account Manager til grossist- og forhandlersalgContinental Dæk Danmark A/S

Key Account Manager til grossist- og forhandlersalg

Brænder du for partnerskaber, og motiveres du af at udvikle din kundeportefølje i et konkurrencepræget marked under forandring?

Så skal du overveje at blive en del af salgsteamet hos Continental Dæk Danmark, hvor du får mulighed for at optimere salget af stærke tyske kvalitetsprodukter i et spændende marked og samtidig styrke dine egne salgskompetencer i en markedsledende organisation.


Om virksomheden
Continental Dæk Danmark er en af markedets førende leverandører af dækløsninger. Afsætningskanalerne er mangeartede og omfatter bl.a. salg til reservedelsgrossister, dækcentre og autoforhandlere – samt markedsføring rettet mod slutbrugerne i samarbejde med kunderne for at skabe vækst og opmærksomhed omkring både brand og produkt.


Om stillingen
Continental Dæk Danmark søger nu en Key Account Manager til at varetage salgsansvaret for nogle af Continental Dæk Danmarks vigtigste kunder i hele landet. Du får til opgave at udvikle relationer og partnerskaber med eksisterende kunder samt at koordinere og planlægge salgsindsatser i tæt samarbejde med kollegaer i både salg, marketing og logistik. Det samlede KAM ansvar deler du med to erfarne KAM-kollegaer.

Som Key Account Manager får du ikke et direkte personaleansvar, men du får et ledelsesansvar i forhold til at drive dit salg og være kundernes ”point of contact”, når der skal forhandles og aftales fremtidige indsatser. Det forudsætter et godt overblik og en naturlig lyst til at stå forrest.

Du får rig mulighed for at benytte dine nuværende kompetencer indenfor salg og samtidig videreudvikle din værktøjskasse gennem individuelle salgstræningsforløb. I tæt samarbejde med marketingafdelingen får du indsigt i et komplekst marked og de unikke muligheder, der ligger i begavet optimering af salget sammen med dine kunder.

Dine daglige opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Mødeafholdelse med både eksisterende og potentielle kunder
 • Forhandling og indgåelse af kontrakter
 • Planlægning, opfølgning og rapportering på dine salgsindsatser
 • Segmentering, prioritering og målretning af kommende salgsindsatser i samarbejde med marketingafdelingen
 • Udarbejdelse af markeds- og kundeanalyser samt salgsforecasts


Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, f.eks. HD, biløkonom, cand.merc. eller lignende, samt nogle års erfaring med professionelt B2B salg i en større organisation.

God erfaring med bilbranchen eller på anden vis interesse og indsigt i branchens struktur, rammevilkår og tendenser vil være en fordel.

Som person er du selvdrevet, vedholdende og motiveret af at skabe resultater sammen med dine kollegaer og dyrke professionelle relationer. Du er analytisk og struktureret i din arbejdstilgang, og din evne til at planlægge din egen hverdag skaber grundlaget for dine resultater. Dit engagement smitter positivt af på både interne og eksterne relationer og du er dygtig til at få dine budskaber igennem.

Du er en rutineret IT-bruger, og du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Arbejdssted: Banemarksvej 50E, 2605 Brøndby.


Ansøgning
KAR+CO assisterer Continental Dæk Danmark i rekrutteringsprocessen. Hvis du finder stillingen interessant, så send os dit CV og ansøgning ved at klikke på knappen ”Søg stilling”. Med henvisning til GDPR-lovgivningen modtager vi udelukkende CV’er via ansøgningsfunktionen og ikke direkte via e-mail.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte KAR+CO; Partner, Christian Bonde på telefon 4027 5900.

Det er planen, at vi starter med indledende samtaler i begyndelsen af august.

Controller til grøn vækstvirksomhedGodEnergi A/S

Controller til grøn vækstvirksomhed

Rapportering | Controlling og afstemning

Drømmer du om at bidrage til god økonomistyring for en af de førende aktører i den grønne omstilling? Og vil du udvikle dine kompetencer i tæt samarbejde med en fagligt stærk økonomichef?

Om stillingen

Med reference til Økonomichef får du ansvar for at drive og udvikle controllerfunktionen. Du bliver en del af et økonomiteam, der har en strategisk opgave i at understøtte virksomhedens vækstrejse gennem en øget professionalisering af både controlling og rapportering. Med andre ord får du mulighed for at spille en nøglerolle i de kommende års udvikling af virksomheden.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Måneds- og årsrapportering
 • Controlling af P&L
 • Controlling og afstemning af balancekonti
 • Lønadministration
 • Momsindberetninger
 • Ad hoc support til forretningen

 

Som medarbejder i GodEnergi vil du opleve passionerede kollegaer, der er højt specialiserede inden for projektering og installation af ladeinfrastruktur til professionel transport og et bankende hjerte for den grønne omstilling.

God Energis potentiale og markedsposition er blevet yderligere forstærket efter den nylige investering fra OK-koncernen, der har en klar vision for grøn omstilling af transporten i Danmark med GodEnergi som en af de drivende kræfter.

Dette er en fuldtidsstilling.

Om dig

Du har en relevant uddannelse, f.eks. HD i regnskab og økonomistyring, og du har arbejdet nogle år i en controllerfunktion. Du har interesse for ERP og for værktøjer, der kan optimere processer og datakvalitet – og du har selvfølgelig det sorte bælte i Excel.

Som person er du nysgerrig og har et kritisk blik for detaljen. Du er pligtopfyldende og selvdrevet, og du finder det naturligt at være fagligt supportled til nære kollegaer såvel som den øverste ledelse. Du er analytisk stærk og har en struktureret arbejdstilgang, der sikrer kvalitet og tempo i både projekter og driftsopgaver.

Og så får du energi af at arbejde i en håndværksvirksomhed, hvor der er fokus på løsninger og fremdrift – og hvor der prioriteres både personlig og faglig udvikling undervejs.

Arbejdssted

Brudelysvej 17, 2880 Bagsværd.

Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, der bistår i rekrutteringsprocessen. Du kan kontakte Partner i KAR+CO, Christian Bramming, direkte på telefon 2215 1678 eller på e-mail cba@karplusco.com.

Vi ser frem til at høre fra dig
Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV og evt. ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen "Søg stilling". 

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Tecnical requirement specialistEuro Accident

Tecnical requirement specialist

Omsæt forretningsbehov til IT-løsninger | Digital optimering af workflows og services

Er du en selvdrevet, løsningsorienteret og analytisk person? Har du en solid teknisk forståelse og vision for, hvordan moderne digitale løsninger kan understøtte og forbedre en forsikringsforretning? Så har vi det perfekte job til dig!

Du bliver en del af Euro Accident IT, hvor du vil bidrage til missionen om at skabe et digitalt miljø, der understøtter stabil vækst og skalering af forretningen i Danmark. Du vil arbejde tæt sammen med den danske forretning, hvor du vil bidrage med teknisk indsigt og definere tekniske krav til implementering af forretningsbehov.

Du kommer til at arbejde på det danske kontor i Ørestad (København S), hvorfra du vil rapportere direkte til IT-organisationen, specifikt den serbiske IT-hub.


Bliv en del af et internationalt team
Euro Accident IT-afdelingen har omkring 65 personer internationalt, primært i Sverige og Serbien. IT-hubben i Serbien har ansvar for udviklingen og vedligeholdelsen af backofficesystemet, frontoffice apps, kundeportaler, mobil app, data warehouse samt CI/CD-processerne for at støtte leverancer af høj kvalitet.

Den daglige IT-drift styres via Microsoft Technology Stack, RedGate og Angular/React for at opnå den bedste brugeroplevelse. Du kan forvente at blive en del af en veloptimeret leveringsproces, hvor du kommer til at arbejde i et agilt scrum-miljø.

Dine nøgleopgaver vil være at:

 • Assistere med dybdegående analyse, identifikation og oversættelse af forretningsbehov til funktionelle systemkrav.
 • Bidrage til gennemgang og forbedring af eksisterende processer i Danmark.
 • Gennemføre analyser af tekniske løsninger i forhold til daglig drift samt generelle arbejds- og dataflows.
 • Hjælpe med at identificere og modne krav til procesforbedringer og workflow-automatisering.
 • Være first line systemsupport for Euro Accident Danmark.


Din profil
Du har formodentlig en IT-uddannelse og/eller mindst tre års erfaring med at udvikle tekniske løsninger inden for forsikrings- eller finanssektoren. Du har konkret erfaring med at identificere forretningsbehov, funktionelle krav og ændringsanmodninger samt de analytiske færdigheder til at forstå komplekse processer – herunder evnen til at identificere tekniske krav til en IT-/udviklingsafdeling.

Som person er du selvstændig, pragmatisk og problemløsende – og du har et godt øje for at balancere forretningens behov med mulige tekniske løsninger. Du drager nytte af dine gode kommunikationsevner til at få alle med ombord, og du behersker dansk og engelsk på højt niveau. Og generelt motiveres du af at arbejde i krydsfeltet mellem forretning og IT.


Hvorfor arbejde i Euro Accident IT?
Euro Accident IT tilbyder dig muligheden for at træde ind i en selvstændig rolle, hvor du kan have direkte indflydelse på at styrke den danske forretnings fortsatte vækst. Du vil blive en del af et internationalt team med fantastiske kolleger, højt kompetenceniveau og en løsningsorienteret tankegang og kultur. Det internationale setup giver dig et netværk af højt kvalificerede kollegaer, som vil bidrage til at udvikle dine tekniske færdigheder.


Holdbare medarbejdere i fokus hos Euro Accident
Euro Accident værdsætter sunde medarbejdere og fokuserer på tiltag og aktiviteter, der skaber gode arbejdsvilkår. Du vil arbejde på det moderne kontor i Ørestad, kun få hundrede meter fra Metroen og større indfaldsveje. På det danske kontor vil du opleve en jordnær kultur blandt højt kvalificerede forsikringsprofessionelle, der alle er dedikerede til at levere de bedst mulige sundhedsløsninger for de mange kunder i Danmark.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der forventes 10-15 rejsedage om året.


Ansøgning
KAR+CO driver rekrutteringsprocessen. Følg ansøgningsknappen nederst på siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du med fordel kontakte Partner i KAR+CO, Christian Bramming, på +45 22 15 16 78 eller cba@karplusco.com.

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

IndkøbsdirektørJENSEN Denmark A/S

Indkøbsdirektør

Global markedsleder   •   Avanceret maskinindustri   •   Regionalt ansvar

Regionalt indkøbsansvar med stor indflydelse på fremtidig strategi
JENSEN-GROUP er markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af avancerede turnkey-løsninger til industrielle vaskerier verden over. Med udgangspunkt fra JENSEN Denmark i Rønne søger vi en indkøbsdirektør, som vil kombinere lokalt lederskab med global indflydelse.

Som indkøbsdirektør refererer du til Business Region Director/Managing Director for JENSEN Denmark, som omfatter fabrikker i Danmark og Sverige samt afsætning i Norden og UK. JENSEN Denmark repræsenterer det største forretningsområde i gruppen, og du bliver en del af ledelsen og ansvarlig for et indkøbsteam på 6 medarbejdere.

Med produktionssteder i USA, Europa og Asien, og med 23 produktions- og salgsselskaber, der sigter mod en stærk lokal tilstedeværelse, vil dit hovedfokus være at engagere dig med de mange interne interessenter, sætte dagsordenen og bidrage til udviklingen af strategisk indkøb – samtidig med at du er ansvarlig for alle indkøbsaktiviteter i regionen.

I din rolle identificerer du nye muligheder og maksimerer indkøbsindsatsen for at opnå den rette omkostningsbase, og du udvikler og optimerer indkøbsprocesser og -kontrakter og etablerer stærke partnerskaber med nøgleleverandører af stål og elektroniske komponenter for at sikre en pålidelig og omkostningseffektiv forsyningskæde.

Arbejdssted er Rønne på Bornholm, hvorfor du allerede har eller forventes at finde bolig på Bornholm.


Internationalt industriindkøb – stål og elektronik
Du har en videregående uddannelse inden for indkøb/supply chain management og solid erfaring fra strategiske indkøbsroller i den internationale maskinindustri. Har du erfaring med stål og elektroniske komponenter, er det et stort plus.

Du har ledererfaring med stærke sociale kompetencer og evne til at motivere og skabe engagement. Yderligere kan du navigere i et komplekst interessentlandskab, har stærke kommunikationsevner og er forhandlingsvant og -stærk på engelsk i skrift og tale.


Du tilbydes en spændende og indflydelsesrig rolle med alle muligheder for at sætte indkøbsagendaen og egne fingeraftryk. Rollen er afgørende for, at virksomheden kan fastholde sin førerposition som global markedsleder, og i takt med, at du lykkes i rollen og i organisationen, vil der være yderligere udviklingsmuligheder med globalt ansvar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partner Susanne Gamrath på +45 22 14 63 00 eller sg@karplusco.com.


Vi ser frem til at høre fra dig
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen "Søg stilling". 

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Tekniker til kalibrering af måleudstyr – Pharma & biotekBuhl & Bønsøe

Tekniker til kalibrering af måleudstyr – Pharma & biotek

Elektronikfagtekniker, laborant, radiomekaniker eller …

Har du teknisk snilde og lyst til en rolle som kalibreringstekniker? Uanset baggrund så er Buhl & Bønsøe klar til at uddanne dig til en hverdag i deres eget laboratorium og til on-site-opgaver hos deres pharma/biotek-kunder.

Kalibrering af måleudstyr – internt og ude hos kunderne
Buhl & Bønsøe er DANAK-akkrediteret med eget laboratorium på virksomhedens adresse i Smørum. Kalibreringsafdelingen er i fortsat vækst, og derfor søger vi endnu en medarbejder til et meget velfungerende team med ni kolleger, der sammen koordinerer de daglige opgaver.

I din hverdag varetager du den praktiske kalibrering samt planlægning og dokumentation af eget arbejde. Opgaverne udføres efter fastlagte procedurer og inden for områderne temperatur-, fugt- og trykmåleudstyr. Du arbejder selvstændigt med kalibreringsopgaverne, som du følger fra start til slut. I forbindelse med kalibreringen udarbejder du dokumentation i form af kalibreringscertifikater.

Ud over dine opgaver på laboratoriet vil du ca. 50 % af tiden være på on-site-opgaver hos virksomhedens kunder; primært pharma- og biotekvirksomheder.


Kvalitetsbevidst holdspiller med praktisk snilde
Du kan have en baggrund som elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker, måletekniker, radiomekaniker, laborant eller noget helt andet. Du sætter en ære i at levere pålidelige resultater, og du behøver ikke have erfaring med kalibrering. Virksomheden er vant til at lære nye medarbejdere op og ved præcis, hvad der skal til for at klæde dig godt på til rollen. Det vigtigste er, at du har et godt kendskab til IT-systemer og brug af software og en god portion praktisk snilde.

Du bliver en del af et rigtig godt, velfungerende team, så vi ønsker os meget en holdspiller. Som person er du kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og trives med en høj grad af dokumentation. Du er endvidere løsningsorienteret, arbejder selvstændigt og fungerer godt med frihed under ansvar.


Varieret hverdag med fleksibilitet og stor selvstændighed
Du tilbydes et selvstændigt job med bredt favnende kalibreringsopgaver i en varieret hverdag. Du bliver en del af kalibreringsteamet, som byder på søde kolleger og et inspirerende fagligt miljø – og er en del af en virksomhed med en uformel omgangstone.

Du får stor indflydelse på eget arbejde og fleksible arbejdsforhold.


Yderligere information  
Er du nysgerrig efter at høre, om din profil kunne være relevant, eller har du spørgsmål til stillingen, så ring til Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00 eller sg@karplusco.com.


Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling" (du behøver ikke sende en ansøgning). Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages, og vi glæder os til at høre fra dig.

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.