Find dit næste job -
se ledige stillinger

KAR+CO rekrutterer for en række virksomheder

Ledige stillinger

Nedenfor finder du et overblik over annoncerede stillinger, vi har slået op på vegne af vores kunder.

Listen indeholder både leder- og specialiststillinger. Klik på det job, du synes er interessant for din profil og søg direkte – eller kontakt den ansvarlige konsulent for at høre mere. 

Du kan oprette en Jobagent samt følge os på LinkedIn, hvor vi slår nye jobmuligheder op. En del af vores ansættelsesopgaver løses via headhunting, hvorfor de ikke annonceres.

CCO – vandbehandlingsløsninger til industrienacti-Chem

CCO – vandbehandlingsløsninger til industrien

Ledelse, forretnings- og markedsudvikling • Skandinavisk ansvar • Nyoprettet stilling

acti-Chem har en unik position på markedet for energibesparende vandbehandlingsløsninger til industrien. Virksomheden har stort potentiale i Danmark og internationalt og yderligere ambitioner om vækst. Med reference til acti-Chems CEO søger vi derfor en CCO til en nyoprettet stilling med ansvar for at drive den kommercielle udvikling samt lede og udvikle organisationen i Skandinavien.

Virksomheden har samlet sin rådgivning, service og sine ydelser i et bæredygtigt totalkoncept. Ved at samarbejde med acti-Chem om den samlede vandbehandling sikres en væsentlig anlægsbeskyttelse, store besparelser, mindre miljøpåvirkning og en lettere hverdag. Virksomheden har en solid kundebase, og kundegrundlaget udgøres primært af fødevare/drikkevareindustrien, pharmaindustrien, energisektoren og industriproduktion generelt.


Ledelse og kommerciel nøglerolle – ”spillende træner”
I denne nyoprettede stilling er du ansvarlig for at lede og udvikle organisationen på det skandinaviske marked, hvilket både indebærer en yderligere modning af organisationen samt udvikling af ledergruppe og salgsfunktion. Samtidig har du det kommercielle ansvar for Skandinavien, og du udvikler strategi- og handlingsplaner samt udarbejder budgetter og konkrete målsætninger og sikrer, at de implementeres i teamet.

I din rolle er du ”spillende træner” med stort fokus på at eksekvere planerne i hverdagen, og du er selv med i alle sammenhænge. Du driver salg og udvikling ved at skabe tætte relationer til både kolleger, kunder og leverandører, og du skaber initiativer, der har fokus på at udvikle salg, kundeportefølje og markeder.

Du sikrer strukturer, værktøjer og rapportering, og du deltager endvidere i bestyrelsesmøder.

Du har din hverdag på acti-Chems hovedkontor i Kvistgård, og derudover vil du besøge kunder, primært i Danmark, samt leverandører i Europa. Du deltager også på ledelses- og udviklingsmøder med dine europæiske kolleger.


Din baggrund
Det er afgørende, at du har stærke kommercielle kompetencer. Vi forestiller os derfor, du har en relevant kommerciel uddannelse. Det kan også være, du har en teknisk baggrund og efterfølgende har etableret dig kommercielt.

Du har baggrund fra en salgsdrevet virksomhed og solid erfaring fra kommercielle roller, hvor du har arbejdet med rådgivning og salg af tekniske koncepter/løsninger målrettet procesindustrien. Det har givet dig stor indsigt i procesteknisk udstyr – og meget gerne specialiseret viden om vandbehandling – inden for segmenterne fødevarer/drikkevarer, pharma eller fjernvarme/kraftvarme. Ud over din kommercielle erfaring har du i udgangspunktet stor ledelseserfaring. Det kan også være, du har potentialet og nu er klar til at påtage dig et større forretnings- og ledelsesmæssigt ansvar.

Du motiveres af at arbejde med udvikling af marked, kunder og medarbejdere, og du balancerer hjemmevant mellem strategisk udvikling og daglig drift og ledelse. Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske.

Du har stærke sociale kompetencer, kan engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person. Endvidere har du stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau.


Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ virksomhed med en unik positionering og stort potentiale. Du får ansvaret for både forretningsudvikling, salg og ledelse, og i din rolle har du alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger i både Danmark og internationalt.


Yderligere information
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, Susanne Gamrath på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Senior Financial Controller - Regnskabschefens sparringspartnerElis

Senior Financial Controller - Regnskabschefens sparringspartner

Vil du med stort fagligt ansvar være med til at drive og videreudvikle en regnskabsafdeling i international koncern med fokus på bæredygtighed og gode karrieremuligheder


Du får, som Senior Financial Controller, en udadvendt rolle som regnskabschefens højre hånd og et fagligt medansvar for at styre en regnskabsafdeling med en betydelig kompleksitet og mange transaktioner. Du sikrer kvaliteten i regnskabsdata og vil i det hele taget være løbende i dialog med kollegaer i forskellige afdelinger og i koncernen.

Regnskabsafdelingen i Elis Danmark (Tidligere Berendsen Textilservice) varetager de fleste regnskabsrelaterede opgaver i virksomheden, herunder konsolidering af 17 lokale afdelingers driftsregnskaber, årsrapporter for selskaber, rapportering til koncernen, skatteregnskab, moms og kreditorstyring.

Nogle af dine vigtigste opgaver, bliver at bidrage til den månedlige koncernrapportering, opstilling af årsrapporter og andre områder som fx kreditorfunktionen, skatteregnskaber, afstemning af månedsbalancer og moms. Derudover vil der være alsidige ad hoc problemknusningsopgaver, afledt af fx opkøb / fusioner / frasalg, bonusberegninger, projekter, procesoptimeringer, energiregnskaber, IT-systemer, skattespørgsmål, transfer pricing m.v. Der bliver mulighed for at fordele opgaver mellem dig og kollegerne efter kompetencer og interesse. Du indgår i en afdeling med i alt 7 medarbejdere, hvoraf du bliver den mest erfarne controller.  

Den virksomhed du måske snart bliver en del af, har en strategi, der hedder ”Sammen om fremtiden”. To af de strategiske mål i strategien handler om at reducere den påvirkning virksomhedens aktiviteter har på kloden og at være den bedste arbejdsplads for alle.  

Du er idéelt set cand. merc. aud. og/eller har en revisorbaggrund, så det regnskabsmæssige håndværk er på plads. Det kan også være, at du har en HD(R) bag dig og har kombineret denne med ansvaret for regnskabet eller har haft en rolle som Financial Controller i 3 - 4 år. Vi ser gerne, at du som min. har erfaring med at bidrage til årsrapport udarbejdelse, at du har lyst til at udvikle dig, lære mere og hurtig påtage dig flere af ovenstående opgaver i tæt sparring med regnskabschef og i dialog med revisorteamet. 

Elis er i sin forretningsmodel IT-drevet og opsamler mange data til brug i økonomiafdelingen. Vi forventer, at du har interesse for IT-systemer og digitale værktøjers bidrag i en moderne finansafdeling. Konkret kender du et eller flere ERP-systemer, bruger Excel på daglig basis og kender til BI-systemer. Virksomheden er international, så der kommunikeres ofte på engelsk med koncernen og øvrige selskaber i Elis familien, hvilket du også vil komme til. Du får arbejdsplads i Søborg med gode vilkår og fleksibilitet.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt partner Betina Bay Frandsen, KAR+CO, på telefon 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Personlig assistent til filantropidirektørenRealdania

Personlig assistent til filantropidirektøren


Vil du arbejde med ledelsesbetjening i Realdania?
Har du lyst til at have en nøglerolle med stor indsigt i Realdanias projekter og få ansvar for både processer og produkter i en spændende organisation, hvor faglighed og kvalitet er i højsædet? Kan du lide at være en holdspiller i et dynamisk miljø, hvor du både løser dine opgaver selvstændigt og i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, og har du blik for, hvordan god ledelsesbetjening skaber værdi for hele organisationen? Så er jobbet som personlig assistent for vores filantropidirektør måske noget for dig.


Hvem er vi?
Realdania er en almennyttig og almenvelgørende filantropisk forening med omkring 180.000 medlemmer, som driver filantropi på basis af afkastet af vores investeringsformue. Vi fokuserer på at løse samfundsudfordringer i samarbejde med ildsjæle og lokale og nationale partnere, og vi arbejder bl.a. med byudvikling, klimaindsats, bygningskultur og udvikling af yderområderne. Gennem vores støtte og involvering i projekter inden for det byggede miljø ønsker vi at skabe livskvalitet i det byggede miljø og bidrage til en positiv udvikling i samfundet.

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor vi understøtter den samlede direktion, og hvor vi har fokus på høj kvalitet og et godt og uformelt samarbejde. Du kommer til at have et meget tæt fagligt samspil og tæt koordinering med Realdanias filantropiafdeling og filantropidirektøren. Og du kommer til at have et samarbejde om dine opgaver med de øvrige kollegaer bredt i foreningen og eksterne samarbejdspartnere.

Vi er en arbejdsplads, der er præget af faglighed og kvalitet og af hjælpsomhed og gode kollegaer. Vi har et aktivt miljø både fagligt og socialt, og har gode rammer om vores arbejde med en meget aktiv personaleforening, forsikringer, frokostordning, mulighed for hjemmearbejde m.m.


Opgaverne
Dine opgaver som personlig assistent for filantropidirektøren er bl.a. at:

 • Koordinere filantropidirektørens tid i tæt samspil med filantropidirektørens sekretær
 • Koordinere sager og opgaver på tværs af foreningen med filantropidirektørens arbejdsportefølje som omdrejningspunkt
 • Deltage i relevante møder med filantropidirektøren bl.a. mhp. at understøtte denne i de opfølgende opgaver
 • Lave understøttende arbejde til filantropidirektørens deltagelse i såvel eksterne som interne aktiviteter, herunder bidrage til oplæg, taler, debatter mv.
 • Deltage i den generelle forberedende ledelsesbetjening af filantropidirektøren, herunder forberede diverse mødeaktiviteter og kvalitetssikre mødemateriale mv.
 • Understøtte og aflaste filantropidirektøren i øvrige arbejdsopgaver
 • Andre ad hoc-opgaver efter behov og f.eks. ved sygdom i Ledelsessekretariatet og Filantropisekretariatet i samarbejde med de andre medarbejdere


Din profil
Du har erfaring med arbejdet som PA og ledelsesbetjening herunder koordinering af processer i forhold til leverancer, sagsstyring, kvalitetssikring, mødeforberedelse, udarbejdelse af oplæg og taler og generelle sekretariatsopgaver, ligesom du er god til at sætte dig ind i nye fagområder og har et blik for at optimere processer løbende. Du er god til at skabe værdifulde processer sammen med andre - med respektfuldhed, godt humør og ambitioner om høj kvalitet. Du kan være tovholder på mange opgaver samtidig, og du arbejder løsningsorienteret og er vedholdende, når opgaven kræver det. Du er engageret og finder det naturligt at agere proaktivt og bidrage med forslag i den konkrete opgaveløsning og i dit samarbejde med andre. Det vil være et plus, hvis du har indsigt i filantropisk arbejde og i Realdanias spilleplade, det byggede miljø.

Du trives med en blandet opgaveportefølje, og du er bevidst om, at arbejdet i Ledelsessekretariatet og som personlig assistent udgør fundamentet for, at andre kan udføre deres arbejde. Og du brænder for at være med til at få filantropidirektørens travle hverdag til at gå op i en højere enhed, samtidig med, at der er fokus på samarbejde, kvalitet og udvikling.

Du er serviceminded og samarbejdsorienteret og trives med at være en del af et team, der arbejder tæt sammen, og hvor godt humør er en vigtig ingrediens – også når det går stærkt.

Herudover forventer vi, at du:

 • Har en akademisk baggrund
 • Har erfaring med PA-arbejdet, sekretariatsopgaver og sagsbehandlingsopgaver og/eller lignende opgaver i en organisation af en vis størrelse
 • Har gode samarbejdsevner og er opsøgende og finder løsninger sammen med andre
 • Trives i et job, hvor de daglige opgaver ikke altid kan planlægges på forhånd
 • Kan prioritere opgaverne i perioder med mange bolde i luften
 • Kan arbejde selvstændigt og proaktivt
 • Er systematisk, grundig og har blik for detaljen
 • Har stærke skriftlige danskkundskaber og evner inden for korrekturlæsning og kvalitetssikring af skriftligt materiale
 • Er god til at planlægge opgaver, at skabe overblik og tænke hele vejen rundt om opgavens dele

For yderligere information om Realdania besøg www.realdania.dk

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Christian Bonde, KAR+CO på tlf. 40 27 59 00.

Vi starter indledende samtaler den 13. juni og afholder derefter løbende samtaler og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat – alle henvendelser besvares.

Forventet tiltrædelse er den 1. august 2023 eller snarest derefter.


Sådan søger du stillingen
KAR+CO assisterer Realdania i rekrutteringsprocessen. Hvis du finder stillingen interessant, så send os dit CV og ansøgning ved at klikke på knappen ”Søg stilling”. Med henvisning til GDPR-lovgivningen modtager vi udelukkende CV’er via ansøgningsfunktionen og ikke direkte via e-mail.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Sales Manager – Direkte B2B og forhandlersalgContinental Dæk Danmark A/S

Sales Manager – Direkte B2B og forhandlersalg

Ledelse af salgsorganisation med 11 personer          Videreudvikling fra stærk markedsposition

Jobbet
Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for den danske salgsorganisation på 11 personer. Du indgår i ledergruppen og arbejder tæt sammen med Marketing og Supply Chain.

Du videreudvikler og viderefører den danske salgsstrategi og styrer den nationale salgsindsats inden for de strategiske rammer og overordnede guidelines fra Continental-koncernen. Du sikrer, at aktiviteterne er prioriterede og afstemte i forhold til markedet, herunder den konkurrencemæssige situation og de budgetterede målsætninger for omsætning og indtjening.

Du planlægger og implementerer salgsinitiativer i forhold til de enkelte kundegrupper, brands og produkter.

Du sikrer, at der er en struktureret tilgang til identificerede markedsmuligheder (pipeline management) og til fastholdelse og udvikling af eksisterende kunder (CRM).

Der er tale om både direkte B2B salg samt salg gennem forhandlere. Der er forholdsvis mange salgskanaler og dertil kommer, at hele autobranchen i disse år er under betydelig forandring.

Du sikrer i samarbejde med Marketing, at der er den nødvendige indsigt i markedet, og at indsatserne er gennemtænkte, baseret på faktuel viden, løbende følges op på og tilpasses udviklingen i markedet.

Salgsafdelingen understøttes af Marketing ved bl.a. at udvikle, planlægge, eksekvere og deltage i events og messer sammen med forhandlerne og dine kollegaer i salg. Blandt nogle af de kommende events og øvrige igangværende kampagner kan nævnes #ShareTheRoad, Sikkerhed starter med dækket og Continental Academy. Den kommende Sales Manager og salgsafdelingen som helhed har naturligvis en afgørende rolle i alle disse events.

Jobbet indbefatter cirka 20 rejsedage om året, og det forventes ligeledes, at du deltager særdeles aktivt i diverse arrangementer med kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark.


Din baggrund
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse f.eks. HD, cand.merc eller lign. inden for afsætningsøkonomi og flere års praktisk erfaring med salg og salgsledelse.

Du har en stærk forretningsmæssig forståelse og trives med det tætte samarbejde med marketing. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med direkte B2B salg og forhandlersalg.

Hvis du ikke allerede har erfaring med dæk- eller autobranchen, skal du meget hurtigt kunne sætte dig ind i både markedet, tendenser og produkter. Ligeledes forventes det, at du via din nysgerrighed og lyst til at forstå, formår at sætte dig ind i detaljerne i eksempelvis salgsmæssige eller systemmæssige udfordringer, så du sammen med teamet kan finde vejen frem.

Du er vant til at arbejde ud fra data og kan også selv stå for en del af analyserne. Du trives såvel med at være med til at fastlægge strategien – som med løbende at tilpasse indsatserne til markedsmulighederne.

Det vil være fint, hvis du har erfaring med at begå dig i en international koncern. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som leder går du foran, og du er kendt for en inspirerende, engageret og coachende lederstil. Du besidder et ’drive’ ud over det sædvanlige og kan levere budskaber tilpasset tilhørerne, uanset om det er i salgsteamet, one-to-one eller for større forsamlinger. Du har en tillidsskabende tilgang til ledelse, hvor empati, ansvarlighed og integritet ligger dig nært.


Du tilbydes en central rolle i Continental Dæk Danmarks succesfulde team. En succes der ikke kun skyldes meget stærke brands og en spændende produktportefølje, men i høj grad også skal tilskrives et stærkt team, der tænker i markedsmuligheder og langvarige partnerskaber med kunderne.

Du får muligheden for at markedsføre et førende premium-brand i et konkurrencepræget marked i spændende forandring og udvikling. Din indsats er afgørende for Continental Dæk Danmarks fortsatte succes og vækst.

Du bliver samtidig del af et multinationalt selskab, grundlagt i 1871, der er en af de førende inden for dækproduktion og tekniske produkter til autobranchen. Gennem kontinuerlig investering i forskning og udvikling yder Continental et betydeligt bidrag til fremtidens mobilitet, som skal gøre det mere sikkert, omkostningseffektivt og miljøvenligt at køre bil.


Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Bonde fra KAR+CO på tlf. +45 40 27 59 00.

Ansøgning
Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Vi planlægger at starte indledende samtaler i sidste halvdel af maj.

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.  

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

FabrikschefEmmelev A/S

Fabrikschef

Vil du arbejde med et af Europas nyeste og mest moderne anlæg til produktion af rapsolie, glycerin og biodiesel?

Vil du stå i spidsen for et kompetent hold af operatører og vedligeholdelsesfolk og trives du med frihed under ansvar, så er her jobbet til dig!

Stillingen
Som Fabrikschef får du ansvaret for hele produktionen, tank- og lagerfaciliteterne, energitilførsel og brandslukning mv. i Otterup på Nordfyn.

Med direkte reference til medejer Morten Simonsen bliver dit hovedfokus at optimere driften på den mest økonomiske og effektive måde. Du skal være en synlig leder og en stor del af dit arbejde bliver at fastholde og udvikle fabrikkens medarbejdere samt gå forrest og sætte standarten f.eks. i forhold til god ledelse, planlægning, sikkerhed mv.

Derudover skal du i et tæt samarbejde med vedligeholdelseslederen være med til at udvikle vedligeholdelsesplaner ud fra risiko-, drifts-, energi- og omkostningsanalyser af anlægget.


Du skal lede en operatør gruppe der pt arbejder i 3 holds skift på de fire anlæg (glycerin, rapsolie og biodiesel), lager medarbejdere, en vedligeholdelsesafdeling og de eksterne håndværkere

Stillingen indeholder også samarbejdet med virksomhedens sikkerhedsrepræsentant, kvalitets- og certifikat ansvarlige samt den proces- og systemansvarlige.


Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, maskiningeniør eller anden maskinteknisk eller ledelsesmæssig baggrund. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra branchen, men vi forventer, at du har erfaring med ledelse af en produktion, fx fra procesindustrien, forsyningssektoren, pharma- eller fødevareindustrien eller lign. industrier.

Som leder har du et godt overblik og en naturlig gennemslagskraft. Du arbejder struktureret med dine opgaver, du har stor teknisk/praktisk interesse og vil gerne selv være hands-on. Du evner at samarbejde på tværs i organisationen og møder den enkelte medarbejder på individuelt niveau. Du er god til mennesker, og din ledelsesstil bærer præg af dialog og åbenhed.

Du får en meget central rolle i en fagligt kompetent organisation.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar, med mulighed for at præge din egen hverdag. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, der understøtter bæredygtighed og arbejder med grøn omstilling.

Hvis det lyder som en spændende mulighed for dig, hører vi gerne fra dig.

For mere information er du velkommen til at kontakte konsulent Christian Strøyberg, KAR+CO, på tlf. +45 81 77 10 95.


Ansøgning
Ansøgninger behandles løbende. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgninger KUN via systemet. Kan du ikke uploade dine papirer via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af opslaget er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Account Manager – holdspiller med teknisk flairBuhl & Bønsøe

Account Manager – holdspiller med teknisk flair

Bliv en del af et succesfuldt team i en nyoprettet stilling

Har du teknisk flair, lyst til en salgsrolle og mod på nye udfordringer? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr

Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher, fx energioptimering, HVAC, pharma, sundhed, fødevarer og industri. Afhængigt af din erfaring vil du fra start have fokus på den/de brancher, som giver bedst mening.

Virksomheden har et stort antal kunder, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder.

Du har din hverdag på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden sørger for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du har også til enhver tid god backup fra dine erfarne kolleger i teamet.

Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner

Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring inden for HVAC, er det en fordel. Uanset udgangspunkt så har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver et fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.

Yderligere information  

Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.