Udviklingsforløb for
grupper og teams

Skab bedre resultater som lederteam

Et lederteams vigtigste opgave er at skabe resultater. 

Vores udviklingsforløb klæder jeres ledergruppe på til bedre at håndtere udfordringer og blive skarpere på at levere i forhold til virksomhedens overordnede mål. Et velfungerende lederteam kræver udvikling – og vi tager altid udgangspunkt i både teamets og i de enkelte lederes situation. 

Derfor bruger vi bl.a. Patrick Lencioni’s teamværktøj, 5 Behaviors, til at få et indblik i jeres udfordringer og styrker. I samme forbindelse laver vi en personprofil via Everything DiSC på alle medlemmer i teamet til at skabe bevidsthed og synlighed om diversiteten i jeres ledergruppe.

Skal vi også hjælpe jeres team?

"I samarbejde med KAR+CO har vi arbejdet med ledelsesudvikling både som team og med lederne individuelt […] Forløbet blev tilpasset os og vores behov, så vi let kunne bruge det i vores hverdag. Helt konkret er vores MTU steget markant på grund af et forbedret samarbejde"
Christian Gjerløv
Vice President, Vestas

Effektiv facilitering af udviklingsprocessen

Branchens bedste værktøjer til teammåling og personprofiler

Erfarne konsulenter med relevant indsigt i erhvervslivet

Betroet partner for virksomhedens ledelse

Hvorfor er udviklingen af et team vigtigt?

Et team er bestående af forskellige personligheder, der sammen skal løfte en eller flere opgaver. For at være et højt performende team skal alle medlemmer være bevidste om, hvilke fælles mål de har – og hvordan teamet kan bruge medlemmernes forskellige personligheder og kompetencer til at levere bedst muligt.

Formålet med teamudvikling er derfor at skabe et team, der leverer resultater.

Hvad kendetegner et resultatorienteret team?

  • Fastholder resultatorienterede medarbejdere
  • Minimerer egoistisk adfærd
  • Nyder succes og hader nederlag
  • Drager fordel af enkeltpersoner, der undertrykker egne mål/interesser til fordel for teamet
  • Undgår forstyrrelser (fordi vi arbejder mod et fælles mål)
KAR+CO, Kernekvadranten

Værktøjer til udvikling af lederteams

The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Patrick Lencionis anerkendte udviklingsmodel er et effektivt værktøj, der stiller skarpt på jeres ledergruppes faldgruper inden for fem områder: Tillid, konflikt, commitment, ansvar og resultater.

KAR+CO benytter modellen til at give indsigt i jeres ledergruppes udfordringer, så vi kan skabe et fælles grundlag at arbejde ud fra.

Everything DiSC

I et lederudviklingsforløb udfylder alle ledergruppens medlemmer en personprofil i Everything DiSC for at få indsigt i egen lederadfærd og -præference. Det giver en fælles forståelse for potentielle konflikter mellem forskellige personligheder. Vi ser konflikt som et positivt værktøj, der eliminerer kunstig harmoni. Derfor giver indsigt i teamets diversitet muligheder for at italesætte fælles styrke.

Betroet samarbejdspartner for mange virksomheder ...

Rekruttering af ledere og nøglepersoner

Udviklingsforløb for den enkelte leder

HR-værktøjer og certificeringer