HR-værktøjer og certificeringer

Husker I at udvikle jeres medarbejdere?

KAR+CO tilbyder certificeringer i profil-, HR- og ledelsesværktøjer, der er med til at understøtte udvikling af både medarbejdere og ledere i jeres virksomhed. Vores ambition er at give virksomheder en grundig indføring i både teori og anvendelse, så I nemt kan implementere værktøjet i jeres HR-processer. 

Vi tilbyder certificeringer i Everything DiSC® og Kernekvadranten®. Med certificeringen kan jeres medarbejdere facilitere medarbejder- og lederudviklingsforløb på en professionel og ordentlig måde, der er med til at styrke samarbejdet markant og dermed øge performance i virksomheden.

Dertil tilbyder vi facilitatortræning i Patrick Lencionis teamværktøj, “The Five Behaviors of a Cohesive Team“, der er med til at sætte ord på udfordringerne i teams på både leder- og medarbejderniveau.

Vi tilbyder naturligvis også oprettelse af din egen EPIC konto til udsendelse af DiSC®- og 5B-profiler.

Everything DiSC®

Et optimalt værktøj til at forstå egen og andres adfærd og gøre ledere og medarbejdere mere effektive i kommunikationen.

CoreQuadrant® /
Kernekvadranten®

CoreQuadrant® konceptet/tankegangen har tilført en ny dimension i vores arbejde med organisatorisk og personlig udvikling.

Foto af Five Behaviors™ pyramiden

The Five Behaviors of a Cohesive Team™

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan hjælpe alle teams med at blive mere sammenhængende og levere bedre resultater