Rekruttering af ledere og specialister

Skal vi rekruttere din næste medarbejder?

Rekruttering handler om at sikre det rette match mellem virksomheden og kandidaten. Vi tilbyder jer en kvalitetssikret rekrutteringsproces med markedsledende testværktøjer til at kunne anbefale den rigtige kandidat, der matcher til både jobbet og virksomheden. 

Baseret på vores indsigt i jeres organisation, kultur og konkrete kompetencebehov, tilrettelægger vi rekrutteringsprocessen og definerer en profil for ‘den perfekte kandidat’. 

Vi rådgiver jer om profilering af både jeres virksomhed og jobbet på en professionel og ordentlig måde – og vi har naturligvis ansættelsesgaranti på alle vores rekrutteringsforløb. Alle rekrutteringsopgaver er med garanti, og vi klarer forløbet på 6-8 uger fra annoncering af jobbet til præsentation af relevante kandidater.

"Vores succes på det danske marked understøttes på glimrende vis af vores samarbejde med KAR+CO. De forstår vores forretning, vores måde at arbejde på og vores kultur – og de stiller altid op med den rigtige konsulent til opgaven.
Georg Nielsen
Managing Director,
Continental Dæk Danmark

Effektiv og kvalitetssikret rekrutteringsproces

Branchens bedste værktøjer til persontest og assessments

Erfarne konsulenter med relevant indsigt i erhvervslivet

Ansættelsesgaranti på rekrutteringsopgaver

Effektivt rekrutteringsforløb

Et godt og effektivt rekrutteringsforløb er opdelt i fire faser. Forløbet er med til at sikre, at vi finder en kandidat, der har de nødvendige kompetencer, de rette adfærdspræferencer, motivation i jobbet, og som passer ind i jeres virksomheds kultur.

Fase 1: Analyse og kravspecifikation

Her opnår vi den nødvendige indsigt i virksomhedens strategi og markedsudfordringer, så vi kan kommunikere virksomhedens budskab samt tiltrække og motivere relevante kandidater.

Fase 2: Search, annoncering eller headhunting

På baggrund af vores indsigt, igangsætter vi ofte annoncering samt promovering af virksomheden over for relevante kandidater i vores netværk. Vi finder bl.a. kandidater via headhunting, annoncering, på LinkedIn samt i vores eget netværk og CV-database.

Fase 3: Udvælgelse og test af relevante kandidater

Vi inviterer relevante kandidater til assessment (personlighedstest samt begavelsesscreening) med efterfølgende dybdeinterview og referencetagning.

Fase 4: Præsentation af kandidatfelt

Vi præsenterer de bedst egnede kandidater for kunden, som i sidste ende vælger deres nye medarbejder. Vi rådgiver gerne om introduktion og onboarding med afsæt i vores omfattende viden om virksomhedens nye medarbejder.

Hvad koster en rekrutteringsopgave?

En rekrutteringsopgave koster ca. 20-25% af kandidatens årlige bruttolønpakke, når du benytter KAR+CO til opgaven.

Vi har ingen timepris og bruger i stedet al den nødvendige tid på at finde og udvælge den helt rigtige kandidat til jeres virksomheds behov.

"Vi tror på, at de nødvendige Kompetencer (K) og den rette Adfærd (A) skaber de bedste Resultater (R). Det er vores mindset, når vi hjælper virksomheder - og derfor hedder vi KAR+CO."
Christian Bonde
Partner

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?​

En fejlrekruttering koster nemt over 1 millioner kroner – så gør det ordentligt og brug en samarbejdspartner med ekspertise inden for både headhunting og search. 

Vi har den omfattende erfaring, brancheførende testværktøjer og stor indsigt i dansk erhvervsliv. Dét sikrer de bedste rammer omkring et effektivt og kvalitetssikret forløb.

Kvalitetssikret proces

Vores kunder bruger os, fordi vi har fokus på kvalitet i både processer og værktøjer, når vi finder og vurderer kandidater. 

Det rette match mellem virksomhed og kandidat er afgørende for os, og derfor benytter vi brancheførende persontestværktøjer til at understøtte vores faglige vurdering af kandidaten i forhold til virksomhedens konkrete behov for de rette kompetencer og den rigtige adfærd for at skabe resultater.

Betroet samarbejdspartner for mange virksomheder ...