Rekruttering, Search & Selection – Sæt det rigtige hold!

Vi hjælper med at tiltrække og vurdere kandidater via rekruttering og search. Hos KAR+CO betragter vi rekruttering som en strategisk ledelsesopgave. Din nye leder eller nøglemedarbejder skal bidrage til at opnå resultater og eksekvere din strategi.

Vi har solid erfaring i at matche forretningsmæssige udfordringer med personlige og faglige kompetencer og vores researchere hjælper dig med den rigtige søgestrategi hvadenten du søger en CEO, COO, CCO, CMO, CFO, CPO, CVO, CIO etc.

For at tiltrække de dygtigste, både fagligt og personligt, må du tilbyde god ledelse og et attraktivt og ærligt employer brand. Vi rådgiver dig om, hvordan du profilerer virksomheden og jobbet rigtigt og når vi har fundet den rigtige kandidat, rådgiver vi dig om den optimale måde at lede hende/ham på.

Det hele foregår i tæt samarbejde med dig når vi udarbejder et rekrutteringsforløb, der er tilpasset jeres virksomhed og de ambitioner og ønsker I har. Vores mange års erfaring fra forskellige brancher sikrer dig professionel sparring på processen.

Vi tilbyder også assessementcenter i forbindelse med talent- og graduate programmer og enkeltstående vurderinger af interne og eksterne kandidater til lederpositioner.

Vi har erfaring med at rekruttere alle ledere, hvadenten det drejere sig om en CEO, COO, CCO, CMO, CFO, CPO, CVO, CIO, CINO, CHRO, CSO, CTO, CVO, CQO, CAE, CBDO, CBO, CDO, CLO, CRO etc.

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox