Rekruttering af ledere og nøglemedarbejdere

Rekruttering af ledere kræver ekspertise

Effektiv rekruttering handler om at sikre det rette match mellem virksomheden, jobbet og kandidaten. KAR+CO tilbyder en kvalitetssikret rekrutteringsproces med markedsledende testværktøjer til at kunne anbefale den rigtige kandidat, der matcher til både jobbet og virksomheden. 

Baseret på vores indsigt i jeres organisation, kultur og konkrete kompetencebehov, tilrettelægger vi rekrutteringsprocessen og definerer en profil for ‘den perfekte kandidat’. Vi rådgiver jer samtidig om profilering og branding af både jeres virksomhed og jobbet på en professionel og ordentlig måde. 

Vores rekrutteringsforløb varer i gennemsnit 6-8 uger, og uanset sværhedsgrad stopper vi aldrig, før vi har fundet den rette kandidat til jobbet. Dét kalder vi rekrutteringsgaranti.

Effektiv og kvalitetssikret rekrutteringsproces

Branchens bedste værktøjer til persontest og assessments

Erfarne konsulenter med relevant indsigt i erhvervslivet

Ansættelsesgaranti på rekrutteringsopgaver

Effektivt rekrutteringsforløb

Et godt og effektivt rekrutteringsforløb handler om at sikre en ordentlig planlægning og en professionel processtyring, så både virksomheden og kandidaten sidder tilbage med nok oplysninger til at træffe den rette beslutning.

Rekrutteringsforløbet er med til at sikre, at vi finder en kandidat, der har de nødvendige kompetencer, de rette adfærdspræferencer, motivation i jobbet, og som passer ind i jeres virksomheds kultur.

Fase 1: Analyse og kravspecifikation

Her opnår vi den nødvendige indsigt i virksomhedens strategi og markedsudfordringer, så vi kan kommunikere virksomhedens budskab samt tiltrække og motivere relevante kandidater.

Fase 2: Search, annoncering eller headhunting

På baggrund af vores indsigt, igangsætter vi promovering af virksomheden over for relevante kandidater i vores netværk. Vi finder bl.a. kandidater via headhunting, annoncering, på LinkedIn samt i vores eget netværk og CV-database.

Fase 3: Første interview med relevante kandidater

Vi inviterer relevante kandidater til interviews, hvor vi afdækker deres motivation for jobbet og får en uddybning af deres CV-profil. 

Fase 4: Andet interview og assessment af udvalgte kandidater

Når både kunden og kandidaterne har fået et godt første indtryk, inviteres de bedst egnede kandidater til en assessment, der typisk består af personlighedstest samt begavelsesscreening med efterfølgende dybdeinterview og referencetagning.

Herefter præsenterer KAR+CO vores vurdering og giver anbefaling af de bedst egnede kandidater.

Fase 5: Præsentation af kandidatfelt

Vi præsenterer de bedst egnede kandidater for kunden, som i sidste ende vælger deres nye medarbejder. Vi rådgiver gerne om introduktion og onboarding med afsæt i vores omfattende viden om virksomhedens nye medarbejder.

"Vores succes på det danske marked understøttes på glimrende vis af vores samarbejde med KAR+CO. De forstår vores forretning, vores måde at arbejde på og vores kultur – og de stiller altid op med den rigtige konsulent til opgaven.
Georg Nielsen
Managing Director,
Continental Dæk Danmark

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?​

En fejlrekruttering koster nemt over 1 millioner kroner – så gør det ordentligt og brug en samarbejdspartner med ekspertise inden for både headhunting og search, så I ikke går galt med jeres effektive rekruttering. 

Vi har omfattende erfaring, brancheførende testværktøjer og stor indsigt i dansk erhvervsliv. Dét sikrer de bedste rammer omkring effektiv rekruttering og et kvalitetssikret forløb.

Executive Search

Det kan være svært at finde topledere, bestyrelsesposter og højt specialiserede nøglemedarbejdere.

KAR+CO er eksperter inden for Executive Search og Headhunting, hvor vi udnytter vores fulde arsenal af unikke netværk hos både konsulenter og etablerede fora for ledere.

Har I svært ved at komme i dialog med lederkandidater eller bestyrelseskandidater?

Betroet samarbejdspartner for mange virksomheder ...