Det siger kunderne
om KAR+CO

Betroet af mange virksomheder og rekrutteret flere end 1000 ledere...

Christian Gjerløv, Vice President

Vestas A/S

 I samarbejde med KAR+CO har vi arbejdet med ledelsesudvikling både som team og med lederne individuelt […] Forløbet blev tilpasset os og vores behov, så vi let kunne bruge det i vores hverdag. Helt konkret er vores MTU steget markant på grund af et forbedret samarbejde. 
Klaus Buhl, Direktør

Buhl & Bønsøe A/S

 Vi har siden KAR+CO´s start fået stærk strategisk og ledelsesmæssig sparring samt succesfuld support til rekruttering af særligt salgsprofiler og ledere. Deres evne til at forstå rollen og ikke mindst virksomhedskulturen er årsagen til,… 
Georg Nielsen, Adm. direktør

Continental Dæk A/S

 Vores succes på det danske marked understøttes på glimrende vis af vores samarbejde med KAR+CO. De forstår vores forretning, vores måde at arbejde på og vores kultur –  og de stiller altid op med den rigtige konsulent til opgaven.  

Sebastian Sigvaldason, Director

Carlsberg Group

 Vi har af flere omgange arbejdet sammen med KAR+CO omkring forskellige ledelses dilemmaer. Opgavens fokus har enten været individuel udvikling af ledere eller et lederteam. Vi har kun oplevet konsulentydelser fra KAR+CO, der gør en forskel i vores hverdag. Et kendetegn har været, at de udviklingsmodeller KAR+CO bruger er lette for lederne at sætte i spil i en travl hverdag, så vi har kunne justere vores adfærd til de mål, vi gerne vil indfri.
Head of Franchise

Flügger Group A/S

 Jeg har haft den fornøjelse at opbygge og implementere en hel ny rekrutteringsproces for Flügger Group i Norden […] Opgaven gik ud på at udarbejde en hel ny rekrutteringsproces til at finde og udvælge nye Franchisetagere til 30 nye detailbutikker i Norden. Igennem hele perioden har KAR+CO udvist stor forståelse og arbejdsomhed. De har været løsningsorienteret og kritiske, og det har været en meget grundig og professionel rekrutteringsproces.
Troels Bulow-Olsen, Co-founder

Totalkredit A/S

  Jeg har igennem mere end 10 år arbejdet tæt sammen med KAR+CO i mange sammenhænge. Jeg har oplevet dem som meget professionelle, gode til at udfordre og på samme tid være med til at skabe klare mål for Totalkredit og dermed en del af Totalkredit’s… 
Søren Flemming Larsen, CEO

Interflora Danmark A/S

 Jeg har arbejdet tæt sammen med KAR+CO i flere sammenhænge og værdsætter deres evne til, på en professionel facon, både at udfordre og på samme tid respektere de krav og ønsker som vi har. 

Ole Christensen, COO

DLG

 Vi har i koncerndirektionen, ved flere lejligheder, i forbindelse med strategiimplementering og omstrukturering af DLG, med stort udbytte benyttet KAR+CO som sparringspartner og facillitator. 

Morten Rask, Adm dir.

JENSEN Denmark

 Ledelsens samarbejde med KAR+CO om ”God JENSEN-ledelse” har sammentømret ledergruppen og succesfuldt facilliteret en omfattende udviklingsproces omkring organisering, holdninger og effektiviseringer. Vi har i ledelsen opnået et meget stærkere… 

Maria Louise Skovenborg

BoConcept A/S

At træde ind i og anvende Patrick Lencionis univers omkring dysfunktioner i teams – på alle niveauer – er som at træde ind i virkeligheden når den viser sit sande ansigt tydeligt for alle. Selv efter mange år i ledelses- og faciliteringsfaget…

Jan Askholm, Adm. direktør

BMW Danmark

 Vi har formået at samle et vaskeægte ”Dream Team” hos BMW Danmark A/S. De fleste er rekrutteret i samarbejde med KAR+CO – Professionelle rådgivere med den rette indstilling gør en afgørende forskel! 

Erik Kaiser, Managing Director

Interroll Nordic A/S

 Vi/Interroll har anvendt Kim Overgaard gennem mere end 20 år, de seneste 5 år hos KAR+CO. Anvendelse af konsulenter er i udpræget grad et spørgsmål om tillid, og det har vi i meget stor udstrækning til KAR+CO, hvilket de mange år er bevis… 
René Feldtskov, SHIFT MANAGER

Kalundborg Refinery A/S

 Meget professionel fremgangsmåde og seriøs indstilling til opgaven. Leverancen levede fuldstændigt op til forventningerne, med et meget positivt resultat. 

Jørn Steinar Lund

wedi GmbH

 Takk for en meget suksessfull rekrutteringsprosess. KAR+CO arbeider meget profesjonelt. De har holdt os informert og støttet oss hele veien gjennom prosessen og overholdt tidsplanen vi fastsatte fra start. KAR+CO fant og valgte ut en rekke meget interessante kandidater til oss. Via testene deres, intervjus og referanser hjalp de oss til å få et godt bilde av kandidatene vi endte med at skulle velge imellom. Alle kandidater i prosessen har følt seg riktig godt tatt hånd om. Selv de som ikke fikk jobben har et godt og positivt inntrykk av wedi takket være KAR+CO.  

Jens Christensen, CEO

Jupiter Bach

 KAR+CO’s erfaring med og rådgivning om, hvilken rolle lederne bør spille i fusioner, var et væsentligt bidrag til vores succesfulde fusion af selskaberne Jupiter Group og BACH Composite Industries.