Frank Hallundbæk

Portrætbillede af Partner, Frank Hallundbæk
Partner

Frank Hallundbæk

Konsulentprofil

Frank Hallundbæk er Partner og medstifter af KAR+CO. Til dagligt arbejder Frank på vores kontor i Ballerup, men opererer som konsulent på tværs af hele Danmark.

Frank arbejder primært med udvikling af ledelse, ledere og lederteams på alle niveauer. I sit arbejde med ledelsesudvikling tager Frank udgangspunkt i, hvor den enkelte leder eller virksomhed gerne vil hen. Han er specialist i facilitering af udviklingsprocesser og har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder.

Tidligere har Frank været officer i Danmarks forsvar og ledelseskonsulent i flere virksomheder. Frank er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse og holder sin faglige passion ved lige gennem sin rolle som ekstern censor på HD-, HA-, cand.merc- og MBA/MPA-studierne ved danske handelshøjskoler og universiteter..

Partner

Betina Bay Frandsen

Konsulentprofil

Betina Bay Frandsen er partner i KAR+CO og har arbejdet som konsulent i virksomheden siden 2017. Til dagligt leder Betina vores kontor i Middelfart.

Betina har stor erfaring med rekruttering og search samt med udvikling af ledere – bl.a. via facilitering af forandrings- og udviklingsprocesser i teams og organisationer.

Tidligere har Betina arbejdet som seniorkonsulent hos Mercuri Urval og som Communication Manager hos LEGO. Betina er uddannet proceskonsulent og har en HD i strategi, organisation og ledelse.