DiSC-certificering

Bliv disc-certificeret

Everything DiSC Workplace®

En Everything DiSC Workplace®-certificering er til dig, som gerne vil arbejde professionelt og målrettet med organisationsudvikling, leder-, team- og medarbejderudvikling. Vi klæder dig på teoretisk og praktisk til at kunne arbejde ledelsesstrategisk med personprofiler, adfærdsmønstre og kultur. Vores certificeringer henvender sig primært til HR-professionelle, ledere og eksterne såvel som interne konsulenter.

I certificeringen er det din organisation og dine projekter, der vil være omdrejningspunktet for din læring. En certificering vil derfor klæde dig på til at bruge Everything DiSC® strategisk i din egen organisation.

KAR+CO er blandt verdens førende udbydere af Wileys Everything DiSC®. Det, der gør os til en unik samarbejdspartner for vores kunder, er, at vi selv som konsulenter arbejder med hele paletten af Wileys produkter hos vores kunder. Både internationale og danske virksomheder.

i vores interaktion med andre

Tredages certificeringsforløb

Hos KAR+CO er det vores erfaring, at den bedste måde at lære på er ved blended learning, så hen over de tre dage kommer du både til at arbejde via en læringsplatform og deltage i klasseundervisning. Klasseundervisningen består af både videosekvenser, eksempler, konkrete opgaver og masser af dialog.

Før kursusstart får du adgang til en læringsplatform, hvor du skal igennem et forberedelsesmodul, før vi mødes til klasseundervisningen. På læringsplatformen får du en grundlæggende introduktion til Everything DiSC®. Forberedelsen sikrer, at alle deltagere har nogenlunde samme udgangspunkt på kurset og er klædt på i forhold til terminologien i Everything DiSC®-universet.

Derudover skal du udfylde en Everything DiSC Workplace®-profil, som giver dig indsigt i din egen personlighed og en forståelse af, hvorfor du agerer, som du gør, i forskellige situationer og relationer.

Dag 1-2:

De første to dage vil fokus være på grundlæggende elementer i Everything DiSC®. Du vil blandt andet blive indført i DiSC®-dimensionerne, hvordan man identificerer personligheder, de forskellige stile, de 8 prioriteter, og hvordan man aflæser de forskellige profiler og giver feedback på dem.

Dag 3:

På den tredje dag arbejder vi med de øvrige profiler inden for DiSC®-universet, og du får mulighed for at prøve din nye viden af på din egen case og sætte den i spil i forhold til dine egne behov i din organisation. Dette giver dig mulighed for at få afprøvet din rolle som facilitator i praksis, og du vil få sparring på den.

Efter:

Efter de tre kursusdage vender du tilbage til læringsplatformen, hvor du følger opfølgningsmodulerne og udfylder et evalueringsskema. Certificeringen afsluttes med en online eksamen, som består af en åben multiple choice test med 40 spørgsmål, hvor du må anvende hjælpemidler. Der åbnes for adgang til eksamen, efter du har udfyldt evalueringsskemaet, og du har derefter 72 timer til at afslutte den. Når sidste spørgsmål er besvaret, får du at vide, om du er bestået. Du skal have 80% rigtige for at være certificeret som Everything DiSC Workplace® Facilitator. Skulle du ikke bestå i første omgang, så taler vi sammen, og du får mulighed for at prøve igen.

Kommende certificeringsdatoer:

Pris

Målgruppe: Internt HR, ledere og konsulenter