Ledertræning i praksis

Træn ledelse - direkte i din virksomhed

Ingen bliver bedre, hvis de ikke træner. Det gælder uanset, om det handler om baghånden i badminton, frispark i fodbold – eller dine evner til at lede medarbejdere og dit team. Så husk træningen.

Ledertræning i praksis” er en effektiv tilgang til at træne og udvikle ledelseskompetencerne i din virksomhed.

Ledertræning er med til at etablere en rammesætning for, hvad ledelse betyder i jeres virksomhed – og for den enkelte leder i den specifikke situation. “Ledertræning i praksis” er relevant for ledere og ledergrupper på alle niveauer, da træningsmodulerne kan udskiftes eller tilføjes på baggrund af jeres specifikke behov.

Vi kommer ud til jer og faciliterer træningen over en halv dag. På denne måde kan vi bidrage til, at ledertræning bliver overskueligt og ikke tømmer virksomheden for ledere over flere dage.

Træningsformen er en kombination af teori og træning, som virker: Den første del bruges på et teoretisk oplæg (præsentation af en metode eller model). Anden del fokuserer på træning ved hjælp af cases, hvor teorien anvendes i praksis. Der suppleres ofte med rollespil eller erfaringsudveksling, der sikrer koblingen mellem teori og ibrugtagning.

Ledertræning i praksis” består af minimum tre sessioner og er velegnet til alle ledergrupper.

Ledertræning i praksis - eksempler på træningsmoduler:

Hvad er Ledelse i min virksomhed?

Få etableret et klart (og fælles) billede af, hvad ledelse er i netop din rolle – med tanke på kravene i din situation og i din virksomhed.

Min personlighed og lederstil?

Forstå din egen personlighed og dens betydning for lederstil – heraf de afledte styrker og udfordringer der knytter sig til dig.

Målretning af min stil til mine medarbejdere?

Hvordan kan jeg – med min personlighed og lederstil – motivere og udvikle den enkelte medarbejder afhængig af deres personlighed?

Hvorfor burde jeg træne ledelse?

En kompetence skal trænes, før du kan udnytte den i sit fulde potentiale – og når du først har fokus på at udvikle dine kompetencer, finder du nye og bedre måder at bruge den for at skabe mere værdi.

Desværre er det ofte tilfældet, at ledelse som begreb bliver efterladt til en ‘rolle’ snarere end en evne. Men for os er ledelse en evne, der er med til at skabe resultater, sikre medarbejderfastholdelse og -udvikling samt drive virksomheden i den rigtige retning.

Vi tror på, at træning af ledelse er en forudsætning for succes – og med respekt for, at der skal afsættes tid til træning, uden det føles som en uoverskuelig investering af både ressourcer og penge. 

Derfor har vi skabt “Ledertræning i praksis” som et koncept, hvor vi kommer ud i virksomheder og faciliterer korte sessioner, der både sikrer teoretisk forståelse samt praktisk anvendelse. Det hjælper ledere og ledergrupper med at få konkrete værktøjer til anvendelse i deres hverdag. Det kan være alt fra at holde gode medarbejdersamtaler til konflikthåndtering eller at omsætte strategi til drift.

Kontakt en af vores konsulenter, eller send os en fortrolig besked, og så kontakter vi dig for en drøftelse af, hvilke temaer og udfordringer, I kunne have gavn af at træne ude i virksomheden.