Peter Veje

+45 2279 9551
pv@karplusco.com

Jeg hedder Peter Veje og er partner og medstifter af KAR+CO. Jeg har i den første del af mit arbejdsliv været leder og topleder i en række finansielle virksomheder (bank, forsikring og pension), hvor jeg allerede var ansat, da jeg blev cand.jur. De seneste snart 20 år har jeg været ansat i flere store konsulenthuse, hvor jeg dels har arbejdet som headhunter i forbindelse med bestyrelsesmedlemmer og ledere og dels som ledelseskonsulent med ledelses- og forretningsudvikling.

I forbindelse med mine opgaver som headhunter og ledelseskonsulent har jeg gennem årene haft stor glæde af mine egne erfaringer som bestyrelsesmedlem og leder i relation til forståelse og rådgivning omkring konkrete lederroller, forretningsplaner og strategi samt andre udfordringer på virksomhedsplan.

Kontakt mig i dag

Udover konkrete opgaver med at finde en ny leder, udvikle en ledergruppe eller styrke en organisation på anden måde har jeg løbende opgaver som sparringspartner for bestyrelser og ledelser omkring foretnings- og ledelsesmæssige udfordringer.

I min konsulentmæssige tilgang til opgaveløsning er jeg meget opmærksom på min opdragsgiver bl.a. ved gennem hele opgaveprocessen at afstemme forventninger. Opgavens løsning har jo ofte betydning for hans/hendes personlige handlekraft, succes eller måske fritid.

Mine primære fokusområder i KAR+CO er: bistand ved rekruttering af bestyrelsesmedlemmer og topledere, ledelses- og organisationsudvikling samt sparringspartner for ledere og bestyrelser.

Ring til mig på +45 2279 9551 eller send mig en mail på pv@karplusco.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox