Bliv franchisetager i Flügger farver!

Det er nemmere, end du tror!

Vil du være selvstændig med fokus på god kundeservice, farver og inspiration. Så har du nu chancen for at blive en del af Flügger farver-familien som franchisetager.

Flügger søger personer, som har kendskab til salg, er initiativrige og kan give kunderne en kundeoplevelse udover det sædvanlige.

Måske er du uddannet farvehandler eller maler – men det er ikke et krav.

Det vigtigste er, at du ønsker og brænder for at drive en professionel konceptbutik, og at du har lyst til at specialisere dig i farvehandel.

Er du klar til at blive selvstændig?

Så kan du læse mere om franchisekonceptet i denne brochure: Flüggers franchisekoncept.

Eller se filmen, som beskriver mulighederne for en franchisetager, her:

Hvis dette har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig til en uforpligtende samtale.

Kontakt Betina Bay Frandsen, KAR+CO, på tlf. 25 46 64 11, Susanne Gamrath, KAR+CO, på tlf. +45 2214 6300 eller Helle Kjærgaard Grüner, KAR+CO, på tlf. 31 26 33 00, som hjælper Flügger farver med rekrutteringen af franchisetagere, i dag.

Lige nu har du konkret mulighed for at blive franchisetager i følgende byer:

Brønderslev: klik her for at se mere
Farum/Birkerød:
Frederiksværk: klik her for at se mere
Holstebro: klik her for at se mere
Karlslunde/Greve: klik her for at se mere
Kolding Syd: klik her for at se mere
Nørrebro: klik her for at se mere
Roskilde: klik her for at se mere
Vejle: klik her for at se mere
Viborg: klik her for at se mere
Aabybro: klik her for at se mere
Aalborg centrum: klik her for at se mere
Aarhus Syd: klik her for at se mere

Er du interesseret i andre steder i Danmark? Så se mere herunder.

En ny markedsanalyse har peget på, at der er en del steder i Danmark, hvor Flügger brandet ikke er godt nok repræsenteret, og hvor der findes et godt kundegrundlag. Hvis den by, du gerne vil åbne i, ikke er blandt ovenstående, så ring til os og hør om muligheden for at åbne i din by! Du kan også uploade CV/ansøgning og skrive hvilken by, du er interesseret i her.

Har du ikke et CV?

Så klik her og brug CV skabelonen

Skab sammenhold og resultater – mens I holder afstand!

Udnyt tiden, mens medarbejdere og ledere arbejder hjemmefra, til at kigge på kompetenceudvikling og træning – online. Vi har god erfaring med at facilitere on-line møder, seminarer og workshops. Vores certificeringer afvikles allerede on-line med stor succes og engagement.

Nu kan vi også tilbyde spil-baseret læring omkring fx samarbejde, ledelse, change management og kommunikation. Spillet kører 100% on-line, og vi sikrer en god facilitering, så dit team, din ledergruppe eller din organisation stadig kan lære, skabe fælles resultater og føle arbejdsglæde og teamspirit.

 

Kontakt Betina Bay Frandsen på bbf@kar.co.com eller 2546 6441 for mere information og et demo-spil.

Læs mere her: Information om online læringsspil

 

Work of Leaders – Everything DiSC®!

Den 27. maj 2021 holder KAR+CO inspirationsworkshop i et af Everything DiSC®-universets stærkeste ledelsesværktøjer; WORK OF LEADERS.

Vi vil bidrage med, hvordan modellen skaber virkningsfuld ledelsesudvikling i din organisation gennem Vision, Alignment og Eksekvering. Modellen henvender sig til ledere, som leder en større organisation, og den tilbyder personlig indsigt i, hvordan lederen bedst udfolder sine styrker og overvinder udfordringer.

Til workshoppen vil der yderligere komme et indlæg fra konsulent Henrik Skovdal fra Nobiles omkring praktisk brug af profilen.

Workshoppen henvender sig til Everything DiSC®-certificerede og andre, der på lederniveau arbejder med ledelsesudvikling.

Læs mere her: Inspirationsworkshop og tilmeld dig på arrangement@kar.co.com. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Morten Gantzhorn på tlf. 2266 4288 eller Kristina Wilkki på tlf. 6122 3464.

For fjerde år i træk har KAR+CO udmærket sig til en Diamond Award. 

Vi er utroligt stolte af vores Diamond Award 2020.

For fjerde år i træk har KAR+CO udmærket sig til en Diamond Award. Det er den højeste udmærkelse fra Wiley, som er udvikler af Everything DiSC® og The Five Behaviours of a Cohesive Team™.

Det placerer KAR+CO som én af de førende leverandører af Everything DiSC® i verden. Vi tilskriver vores fortsatte succes, at vores kunder oplever, i hvor høj grad Wileys innovative og ambitiøse udvikling af produkter bidrager til deres ledelsesstrategiske agenda – selv i udfordrende tider, hvor de fysiske møder bliver erstattet med online møder. Det glæder os meget, at så mange danske og internationale virksomheder har valgt at bruge Everything DiSC®, som deres foretrukne kommunikationsværktøj i forbindelse med salg-, medarbejder-, ledelses- og teamudvikling. Det kan kun betyde, at vores kunder ser en tydelig effekt.

 

Tusind tak til alle vores kunder, som viser os den tillid at bruge os som samarbejdspartner.

 

Læs mere her: Profil-, HR- og Ledelsesværktøjer 

Hvordan er man en god leder, når medarbejderne arbejder hjemme? Frank Hallundbæk fra KAR+CO giver her tre tips til god ledelse af hjemmearbejde.

COVID-19 har betydet, at mange medarbejdere nu arbejder hjemme. Det giver en række ledelsesmæssige dilemmaer og stiller krav til, at vi genopfinder relationerne på arbejdspladsen.

Partner og medstifter af konsulentvirksomheden KAR+CO, der for nyligt blev kåret som en af Børsens gazeller 2020, Frank Hallundbæk har specialiseret sig i at rådgive ledere i forretningsudvikling, ambitioner og mindset. Et arbejde der kun er blevet mere relevant under coronakrisen.

Vær nærværende – også på distancen

Coronakrisen udfordrer sammenhængskraften på arbejdspladsen, men ifølge Frank Hallundbæk er der en række ting, man kan gøre.

”Brug online medier begavet og saml f.eks. hele teamet til et digitalt morgenmøde hver anden morgen. Samtidig kan man tage bilaterale møder, når man har sager sammen. Lederen skal facilitere korte orkestrerede og velledede seancer,” fortæller Frank Hallundbæk og understreger vigtigheden af at være en nærværende leder, der taler med – og ikke til – sine medarbejdere:

”Interessér dig for internetforbindelsen, hjemlig ro eller grædende børn. Trives dine medarbejdere? Hvad er deres oplevelser og udfordringer med hjemmearbejdet? Det er afgørende, at du ikke kun har fagligt samvær med dine medarbejdere og kolleger. Overvej f.eks. en virtuel fredagsbar og hold jer socialt opdateret på hinanden”, siger Frank Hallundbæk.

Onboarding af nye medarbejdere

Sammenhængskraften og oplevelsen af at være et team bliver yderligere udfordret, når man tager imod nye medarbejdere, der endnu ikke kender kollegerne eller organisationen.

Frank Hallundbæk opfordrer til, at hvis man tror på sine onboarding-programmer, skal man folde dem ud, som man plejer, blot mere digitalt.

”Man må som leder have forståelse for, at det at komme om bord på en ny arbejdsplads også er meget emotionelt. Giv den nye medarbejder en følelse af at høre til og være værdsat. Det er ikke kun et spørgsmål om at blive indført i husets it-systemer og opgaveportefølje. Lad dem komme ind på arbejdspladsen og fornemme organisationen og møde kollegerne lidt ad gangen”, siger Frank Hallundbæk.

Tre råd til ledelse af hjemmearbejdet

Frank Hallundbæk kommer her med tre gode råd til, hvordan man som leder håndterer hjemmearbejdet:

1. Vær leder: Vær til rådighed og sæt retningen for virksomheden. Interessér dig for de forandringer, virksomheden går igennem under COVID-19. Vær tæt på medarbejderne, også når de sidder hjemme.

2. Hav nuanceret forståelse for produktivitet: En god leder har forståelse for kompleksiteten af at skabe høj produktivitet. Det handler i høj grad om trivsel, sensemaking og at kunne skabe en fortælling, medarbejderne kan se sig selv i. Lederen skal sætte rammerne for, at medarbejderne kan motivere sig selv.

3. Kend din virksomheds DNA: Hvilken kontekst arbejder din virksomhed i? Hvilke mål og ambitioner har I? Hvilken kultur vil du gerne have? Led din virksomhed igennem forandringerne og sæt ind med de værktøjer, der er relevante for din virksomhed på det rette tidspunkt og på den rigtige måde. Vælg med omhu.

 

Ovenstående artikel er bragt i Dansk industri d. 30.10.2020 af Gustav Stougaard.

Link til oprindelige artikel: Sådan leder du medarbejderne på afstand