Morten Kyhnæb Gantzhorn

+45 2266 4288
mg@karplusco.com

Jeg hedder Morten Kyhnæb Gantzhorn, og jeg er partner i KAR+CO. Jeg arbejder med udgangspunkt i vores kontor i WTC Ballerup. Grundet min jyske baggrund arbejder jeg dog lige meget i øst- og vest-Danmark. Jeg løser også en del opgaver internationalt.

Jeg har siden 1992 arbejdet med forskellige aspekter af Human Resources, både som personalechef, intern lederudviklingskonsulent, som ekstern konsulent og som direktør hos en af Danmarks største udbydere af personprofiler.

Kontakt mig i dag

En stærk drivkraft for mig er lysten til at forstå. Forstå organisationer, deres vision, deres strategiske- og daglige operationelle udfordringer samt de mennesker, som skal få det hele til at lykkes. Jeg har fundet, at forholdsvis enkle værktøjer kan hjælpe ledere og medarbejdere til at se et klart billede, og derved bane vejen for nye løsninger.

Værktøjerne er bl.a. DiSC profilen (Everything DiSC) som jeg har brugt i mange forskellige sammenhænge siden starten af 90’erne. Samt Kernekvadranten som jeg i tæt samarbejde med Daniel Ofman har fået lov til at fordybe mig i, og se hvordan den giver mening for så mange mennesker.

Udvikling af mennesker bygger på åben og ærlig feedback. Det vigtigste billede af ”dig” er ikke kun det, du selv går rundt med, det er også det billede af ”dig”, andre har.

Hos KAR+CO beskæftiger jeg med alt fra headhunting/rekruttering, ledelses- og teamudvikling samt certificering i, og hjælp med brugen af vores forskellige HR-værktøjer.

Ring til mig på +45 2266 4288 eller send mig en mail på mg@karplusco.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox