Projekt- og Teamleder til GodEnergi

Har du baggrund som elektriker, og drømmer du om ledelses- og projektansvar for grønne installationsprojekter, der gør en forskel? GodEnergi søger en erfaren projektleder, der er klar til at lede et team af elektrikere og entreprenørfolk i arbejdet med etablering af elladeinfrastruktur.

Om stillingen
Som projektleder hos GodEnergi får du ansvar for at drive og koordinere projekter, hvor I sammen udvikler og installerer elladeløsninger til kunder inden for professionel transport i hele Danmark.

Du vil få ressourceansvar for både elektrikere og gravefolk i eget projektteam og vil være nærmeste leder for teamets elektrikere og muligvis også entreprenørfolk. Du er med til at sikre, at projekterne forløber effektivt og med høj kvalitet fra start til slut. Dine opgaver vil spænde bredt - fra planlægning, mindre tilbudsberegning og ledelse til løbende optimering af arbejdsprocesser og god projektstyring.

Du vil arbejde tæt sammen med projektchefen og andre projektledere om at levere færdige installationsprojekter i høj kvalitet, der succesfuldt kan overleveres til serviceforretningen.


Dine nøgleansvarsområder

  • Ledelse og motivation af et team af elektrikere, hvor du skaber en stærk kultur med fokus på samarbejde, faglighed og resultater.
  • Ressourcestyring af gravefolk, elektrikere og andre underleverandører for at sikre, at alle projekter leveres efter planen og i en høj kvalitet.
  • Tæt samarbejde med vores kunder for at forstå deres behov og levere skræddersyede elladeløsninger, der bidrager til deres grønne omstilling.


GodEnergi-kulturen
GodEnergi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af en virksomhed, der er pioner inden for grøn energi og bæredygtige løsninger siden 2010. GodEnergi har et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø, der kombinerer høj faglig ekspertise med passion for den grønne omstilling.

Her får du muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, mens du er med til at præge fremtiden for professionel transport. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor der er plads til både at udfordre og støtte hinanden, og hvor der er fokus på faglighed og kvalitet.

I slutningen af 2023 investerede OK a.m.b.a. i virksomheden med ambitioner om at sætte fart på den grønne omstilling af professionel transport i Danmark. Du kan dermed se frem til at være en del af en spændende vækstrejse med fokus på bæredygtighed og kvalitet.


Hvem er du?
Du har sikkert en baggrund som elektriker eller elinstallatør og erfaring med ledelse af teams, f.eks. som overmontør eller projektleder i en installations- eller entreprenørforretning. Du har et skarpt øje for detaljer, men er også i stand til at bevare overblikket i komplekse projekter.

Du kommunikerer tydeligt og kan motivere dit team samt skabe tillid hos både kunder og samarbejdspartnere. Og så er du er passioneret omkring den grønne omstilling og ønsker at bidrage aktivt til at skabe en bæredygtig fremtid.

Ansøgning
Rekrutteringsprocessen varetages af KAR+CO. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner i KAR+CO, Christian Bramming, på telefon 22 15 16 78 eller via e-mail til cba@karplusco.com.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og lad os sammen skabe god energi!

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.