Indkøbsdirektør

Global markedsleder   •   Avanceret maskinindustri   •   Regionalt ansvar

Regionalt indkøbsansvar med stor indflydelse på fremtidig strategi
JENSEN-GROUP er markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af avancerede turnkey-løsninger til industrielle vaskerier verden over. Med udgangspunkt fra JENSEN Denmark i Rønne søger vi en indkøbsdirektør, som vil kombinere lokalt lederskab med global indflydelse.

Som indkøbsdirektør refererer du til Business Region Director/Managing Director for JENSEN Denmark, som omfatter fabrikker i Danmark og Sverige samt afsætning i Norden og UK. JENSEN Denmark repræsenterer det største forretningsområde i gruppen, og du bliver en del af ledelsen og ansvarlig for et indkøbsteam på 6 medarbejdere.

Med produktionssteder i USA, Europa og Asien, og med 23 produktions- og salgsselskaber, der sigter mod en stærk lokal tilstedeværelse, vil dit hovedfokus være at engagere dig med de mange interne interessenter, sætte dagsordenen og bidrage til udviklingen af strategisk indkøb – samtidig med at du er ansvarlig for alle indkøbsaktiviteter i regionen.

I din rolle identificerer du nye muligheder og maksimerer indkøbsindsatsen for at opnå den rette omkostningsbase, og du udvikler og optimerer indkøbsprocesser og -kontrakter og etablerer stærke partnerskaber med nøgleleverandører af stål og elektroniske komponenter for at sikre en pålidelig og omkostningseffektiv forsyningskæde.

Arbejdssted er Rønne på Bornholm, hvorfor du allerede har eller forventes at finde bolig på Bornholm.


Internationalt industriindkøb – stål og elektronik
Du har en videregående uddannelse inden for indkøb/supply chain management og solid erfaring fra strategiske indkøbsroller i den internationale maskinindustri. Har du erfaring med stål og elektroniske komponenter, er det et stort plus.

Du har ledererfaring med stærke sociale kompetencer og evne til at motivere og skabe engagement. Yderligere kan du navigere i et komplekst interessentlandskab, har stærke kommunikationsevner og er forhandlingsvant og -stærk på engelsk i skrift og tale.


Du tilbydes en spændende og indflydelsesrig rolle med alle muligheder for at sætte indkøbsagendaen og egne fingeraftryk. Rollen er afgørende for, at virksomheden kan fastholde sin førerposition som global markedsleder, og i takt med, at du lykkes i rollen og i organisationen, vil der være yderligere udviklingsmuligheder med globalt ansvar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partner Susanne Gamrath på +45 22 14 63 00 eller sg@karplusco.com.


Vi ser frem til at høre fra dig
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen "Søg stilling". 

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.