Markedschef for Transport

Videreudvikling af markedsledende position • Grøn omstilling/e-mobilitet & digitalisering 

Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? 

Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet 

Med sine tætte kunderelationer og flere end 80 Truck Diesel-stationer har OK en solid markedsposition på markedet for brændstofløsninger til transportsegmentet. Bæredygtighed og grøn omstilling er en vigtig del af den fremtidige forretningsmodel og konceptudviklingen. OK ønsker at fastholde sin position som nøglespiller på fremtidens energimarked og har ambitiøse planer for vækst og udvikling inden for både eksisterende og nye energiområder. 

Du har selvstændigt P/L-ansvar, og det er din overordnede opgave at fortsætte udviklingen af en rentabel forretning via salg til både danske og internationale vognmænd i takt med markedsudviklingen og krav om grønnere løsninger – både når det gælder produktudvikling og afsætning. 

Du har det ledelsesmæssige ansvar for et erfarent, dedikeret og kompetent transport-team på 14 medarbejdere, som har til huse i Køge. Teamet udgøres af distriktschefer, kædechef, salgsleder samt kundeservice og salgssupport. Du refererer til markedsdirektøren for OKs samlede erhvervsmarked, indgår i erhvervsmarkedets ledergruppe og deltager på månedlige ledermøder på OKs hovedkontor i Viby J. Endvidere har du tæt samarbejde med energikoncernens mange relevante kompetencefelter. 

Som en naturlig del af din rolle har du kundekontakt på overordnet niveau, og du deltager endvidere aktivt i interessenetværk, brancheorganisationer og styregrupper, der er relevante og med til at sikre den nødvendige viden og rette indflydelse.  

Din baggrund 

Du har solid BtB salgserfaring og er en stærk kommerciel profil med udpræget forretningsforståelse og kundeorientering. Endvidere er du en leder, som optræder med tydeligt lederskab, hvor du viser vejen ved at gå forrest.  

Det kan være, du har erfaring fra energi-sektoren og viden om grøn omstilling og bæredygtige energiløsninger, men det kan også være, du har din erfaring fra en senior-lederrolle i transportbranchen eller anden relateret branche. 

Det er afgørende for din succes i rollen, at du har stærke sociale kompetencer og er en udpræget netværksprofil, som skaber gode relationer til både kunder, medarbejdere, lederkolleger og interessenetværk. Du optræder med naturlig autoritet, gennemslagskraft og kan begå dig på alle niveauer – fra direktionsgang til værksted. 

Du tilbydes et betydeligt selvstændigt forretningsansvar for et succesfuldt forretningsområde og frihed til at løse opgaven som leder for et kompetent og velfungerende team. Du får samtidig muligheden for at være med til at forme fremtidens transportbranche i en innovativ energivirksomhed, som vil bruge sine mere end 100 års erfaring til at få alle med i den grønne omstilling. 

Yderligere information 
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen "Søg stilling". 

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.