Tekniker til kalibrering af måleudstyr – Pharma & biotek

Elektronikfagtekniker, laborant, radiomekaniker eller …

Har du teknisk snilde og lyst til en rolle som kalibreringstekniker? Uanset baggrund så er Buhl & Bønsøe klar til at uddanne dig til en hverdag i deres eget laboratorium og til on-site-opgaver hos deres pharma/biotek-kunder.

Kalibrering af måleudstyr – internt og ude hos kunderne
Buhl & Bønsøe er DANAK-akkrediteret med eget laboratorium på virksomhedens adresse i Smørum. Kalibreringsafdelingen er i fortsat vækst, og derfor søger vi endnu en medarbejder til et meget velfungerende team med ni kolleger, der sammen koordinerer de daglige opgaver.

I din hverdag varetager du den praktiske kalibrering samt planlægning og dokumentation af eget arbejde. Opgaverne udføres efter fastlagte procedurer og inden for områderne temperatur-, fugt- og trykmåleudstyr. Du arbejder selvstændigt med kalibreringsopgaverne, som du følger fra start til slut. I forbindelse med kalibreringen udarbejder du dokumentation i form af kalibreringscertifikater.

Ud over dine opgaver på laboratoriet vil du ca. 50 % af tiden være på on-site-opgaver hos virksomhedens kunder; primært pharma- og biotekvirksomheder.


Kvalitetsbevidst holdspiller med praktisk snilde
Du kan have en baggrund som elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker, måletekniker, radiomekaniker, laborant eller noget helt andet. Du sætter en ære i at levere pålidelige resultater, og du behøver ikke have erfaring med kalibrering. Virksomheden er vant til at lære nye medarbejdere op og ved præcis, hvad der skal til for at klæde dig godt på til rollen. Det vigtigste er, at du har et godt kendskab til IT-systemer og brug af software og en god portion praktisk snilde.

Du bliver en del af et rigtig godt, velfungerende team, så vi ønsker os meget en holdspiller. Som person er du kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og trives med en høj grad af dokumentation. Du er endvidere løsningsorienteret, arbejder selvstændigt og fungerer godt med frihed under ansvar.


Varieret hverdag med fleksibilitet og stor selvstændighed
Du tilbydes et selvstændigt job med bredt favnende kalibreringsopgaver i en varieret hverdag. Du bliver en del af kalibreringsteamet, som byder på søde kolleger og et inspirerende fagligt miljø – og er en del af en virksomhed med en uformel omgangstone.

Du får stor indflydelse på eget arbejde og fleksible arbejdsforhold.


Yderligere information  
Er du nysgerrig efter at høre, om din profil kunne være relevant, eller har du spørgsmål til stillingen, så ring til Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00 eller sg@karplusco.com.


Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling" (du behøver ikke sende en ansøgning). Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages, og vi glæder os til at høre fra dig.

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.