Site Manager

Ansvar for produktion, logistik, lager og værksted 

Kan du tage ansvaret for at videreføre den velfungerende drift på Lindes produktions site i Fredericia, samtidigt med at du kigger med nye øjne på mulighederne for at udvikle og optimere produktion, logistik og de tilhørende funktioner. Du kommer med reference til Head of Operations til at overtage stafetten fra en Site Manager, som med sikker hånd og en empatisk tilgang har styret sitet gennem mange år.  

Med en engageret medarbejderstab på omkring 30 personer, er Lindes produktionsenhed i Taulov en essentiel del af koncernens operation i Danmark. Fokusområderne inkluderer cylinderproduktion, som er omfatter en del interne og manuelle logistiske processer, en fuldautomatiseret tørisproduktion med robotter og specialproduktionen af NO – Nitrogenmonooxid, som fx anvendes medicinsk til for tidligt fødte børn. Der er internt laboratorium og kvalitetsfunktion på sitet.  

Rollen og ansvarsområderne   

Site Manageren vil indtage en nøgleposition med det overordnede ledelsesmæssige ansvar for Fredericia-sitet, inklusive produktion, lager og værksted. Ansvarsområder inkluderer: 

 • Det overordnede og sikkerhedsmæssige ansvar for stedets bygninger, materiel og areal. 

 • Ledelse af et personale på ca. 30 medarbejdere gennem mellem- og teamledere inklusive en lagercontroller 

 • Overholdelse af GMP-regler og sikring af overensstemmelse med myndighedskrav. 

 • Budgetkontrol og rapportering ift. KPI'er. 

 • Styring af produktionsenhedens Capex-projekter. 

Succeskriterier:   

 • Sikre en fortsat god kommunikation og samarbejde på tværs af afdelinger, sites og med hovedkvarteret i Ballerup 

 • Evnen til at udfordre den nuværende drift og kontinuerligt optimere processer. 

 • Bevaring af høj kvalitetsstandard og forbedring af produktions effektivitet. 

Du kommer med en teknisk uddannelse på bachelor niveau (fx maskinmester, teknikmekaniker, ingeniør eller produktions teknolog). Det er vigtigt, at du har ledelseserfaring indenfor en produktions-, logistik- eller montageenhed, hvor din evne til at delegere og fastholde gode medarbejdere har været medvirkende til de gode resultater du har opnået. Vi er på samme tid en lokal virksomhed og en global spiller på vores marked, så derfor fordrer stillingen at du taler og skriver både dansk og engelsk flydende. Du kommer til at indgå i forskellige internationale sammenhænge i Linde koncernen.  

Vi ser gerne, at du kommer med erfaring i procesoptimering. Endvidere at du har betydelig indsigt i et produktionsmiljø, hvor den interne logistik fylder meget, og du har erfaring med at optimere i et miljø med en del manuelle processer.  Det er ligeledes vigtigt, at du har forståelse for, at sikkerhed er den vigtigste prioritet i virksomheden til alle tider. Det vil være en fordel, at du har praktisk erfaring med kvalitetsstandarder, særligt lægger vi vægt på viden om GMP, men også ISO-standarder samt samarbejdet med SHEQ funktionerne er vigtige. 

Om dig som person 

Du er nysgerrig og er åben over for forandringer og forbedringer, både når de kommer fra dig selv og fra andre. Samtidig er du analytisk stærk, har en god økonomisk forståelse og er beslutningsdygtig. Du samler dit team omkring dig, så I sammen sikrer de gode resultater og motiverer resten af teamet. 

Virksomheden tilbyder 

 • En central rolle i en vækstorienteret international organisation. 

 • Muligheder for personlig og professionel udvikling. 

 • Attraktiv lønpakke inklusive sundhedsforsikring og pensionsordning 

Matcher du ovenstående beskrivelse og er du interesseret i at stå i spidsen for Linde Gas teamet i Fredericia?  
KAR+CO håndterer rekrutteringsprocessen, og vi vil se meget frem til at modtage din ansøgning og dit CV. 

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Konsulent Jesper Bonnén på tlf. nr.  31 26 33 00 eller Partner Betina Bay Frandsen på tlf. nr.  25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.