Produktionsansvarlig til skiltevirksomhed

Optimering af kundetilpasset produktion og komplekse leverancer  

Du får i dette job en central rolle hos Amstrup - en af de førende virksomheder i skiltebranchen, som blandt andet har et speciale inden for landsdækkende detailkæder og leverer komplette skiltningsløsninger i Norden. Du refererer til direktøren og indgår i ledergruppen, hvor du spiller konstruktivt sammen med ejerne, indkøb, salg/projektledere, ordremodtagelse, grafisk afdeling og regnskab. Dit ansvar er at videreudvikle produktionen, sikre en optimal drift samt fastholde den høje kvalitet, som virksomheden er kendt for. Virksomheden er udelukkende ordreproducerende, projektorienteret og leverer både enkeltopgaver og længere produktionsserier.

Jobbet
Din organisation består af knapt 20 medarbejdere, fordelt mellem produktion og montage, foruden mindre funktioner som planlægning, varebestilling, lager og forsendelse samt et internt værksted. Der er stor fleksibilitet mellem medarbejderne og mange kan varetage mere end en funktion / maskine.


Dine primære arbejdsopgaver bliver at lede og fordele arbejdet i produktionen i tæt samarbejde med din planlægger. Du optimerer løbende planlægningen og strømliner de interne overleveringer og kommunikationen mellem salg/ordremodtagelse og grafisk afdeling, produktionen og montage. Det sikrer levering i høj kvalitet til tiden. Du skal være til stede på gulvet, men også drive de optimeringsprojekter du iværksætter, samt deltage i ledergruppens arbejde.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring som produktionsleder fra en skiltevirksomhed, et trykkeri, en reklameproduktion eller en anden mindre ordreproducerende og projektorienteret virksomhed. Leverancerne, består af såvel egenproducerede elementer som indkøbte komponenter, delleverancer fra underleverandører og montage, som skal passe sammen timingmæssigt. Det er en fordel, hvis du har haft med produkter at gøre, der har et element af design, æstetik eller kreativitet.


Vi ser gerne, at du har en mellemlang uddannelse inden for produktion eller teknik, fx som skiltetekniker, produktionstekniker, produktions teknolog, maskintekniker, maskinmester, industrioperatør eller lignende, gerne med efteruddannelse inden for ledelse. Du er en erfaren bruger af IT: Produktionsstyringssoftware, ERP-systemer og naturligvis Office-pakken. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med LEAN produktionsprincipper.

Som leder kan du sætte retning og få folk med dig. Du møder medarbejdere i øjenhøjde, du er god til at lytte og kommunikere på en enkel og ukompliceret måde, så der er et positivt samarbejdsklima både i produktionen og mellem afdelingerne - men du kan også skære igennem og træffe tydelige beslutninger, så alle ved, hvad de skal og hvorfor.

Hvis du er struktureret, med et godt overblik og du kan se dig selv i en mindre, kreativ, kundefokuseret og fleksibel organisation - Så er dette et job måske for dig!


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Research Consultant Maja Renbo på 60 10 02 95 eller Partner Betina Bay Frandsen, KAR+CO på telefon 25 46 64 41.


Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.