Head of Sales

Ledelse Salgs- og markedsudvikling Teknisk salg til industrien

Buhl & Bønsøe har skabt sig en ledende position på markedet for kvalitetsmåleudstyr med sin kombination af faglig rådgivning, brugeruddannelse, kalibrering og validering. Virksomheden har potentiale og en målsætning om yderligere vækst – og giver dig gode personlige udviklingsmuligheder i en hverdag med stor frihed og en international koncern i ryggen.


Om jobbet
I din rolle som Head of Sales refererer du til virksomhedens CEO og er ansvarlig for at lede og udvikle salgsteamet. Teamet består af fire account managers, produktchef og assistent og dækker hele Danmark fra virksomhedens lokation i Smørum, hvor du også har din hverdag.

Med et fagligt ståsted, godt købmandskab og stort engagement er du ansvarlig for at drive salget og salgsudviklingen til virksomhedens marked, der bl.a. omfatter pharma/biotek, fødevarer, HVAC, energioptimering og andre segmenter. Du bidrager til forretningsudviklingen og sikrer eksekvering af de strategiske planer i hverdagen. Du udarbejder budgetter samt definerer relevante og konkrete målsætninger sammen med den enkelte account manager, lige som du sikrer, at der bliver fulgt op på både mål og delmål.

Du bliver en del af ledergruppen i en virksomhed med en udpræget holdånd og et stærkt samarbejde på tværs af virksomheden med fælles mål og bonus for alle 22 medarbejdere.

Du skaber arbejdsglæde og en motiverende hverdag, og som spillende træner er du selv med i alle sammenhænge og trives i tæt samarbejde med både kunder, kundeemner og virksomhedens leverandører – samt ikke mindst kalibreringsafdelingen og marketing.


Din baggrund
Du har formentlig en relevant kommerciel uddannelse, eller en uddannelse som ingeniør eller maskinmester og har efterfølgende etableret dig kommercielt.

Du er en moderne, digitalt orienteret leder med solid erfaring fra kommercielle nøgleroller målrettet teknisk applikationssalg til industrien. Du færdes således hjemmevant i teknisk salg til pharma, fødevarer eller anden relevant industri.

Du har gode lederevner og fem års erfaring med ledelse af et salgsteam. Det kan også være, du har et fagligt stærkt ståsted, er et talent med potentiale og kun et par års ledererfaring.

Du har stærke sociale kompetencer og er en handlingsorienteret holdspiller, som motiveres af at arbejde med udvikling af kunder og medarbejdere.

Som person er du engageret, smittende og positiv, og du er løsnings- og resultatorienteret og kan drive processer og aktiviteter i mål.

Du har stærke analytiske og kommunikative evner, taler og skriver et fejlfrit dansk og er it-stærk.


Du tilbydes
Du bliver en del af en virksomhed, som har udviklet sig yderst positiv år for år, og som har yderligere potentiale og en klar vækststrategi. Du får en hverdag med stor frihed i hverdagen i en lille manøvredygtig virksomhed, som samtidig har en stor international koncern i ryggen. Du får således alle muligheder for at være med til at sætte retning og strategi – med ansvar for eksekveringen.


Yderligere information  
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 


Ansøgning og ansøgningsfrist
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.