Direktør til Køgehallerne

Ledelse, drift og udvikling   ·  Kommercielt fokus  ·  Hjerte for foreningsarbejde

Med reference til bestyrelsen for Køgehallerne søges en kommercielt orienteret direktør, som kan drive den fortsatte udvikling ved er gå forrest og vise vejen. Planen for Køgehallernes ambitiøse vækst  udarbejdes i et tæt samarbejde med bestyrelsen for at sikre, at der formuleres og implementeres de besluttede handlingsplaner og målsætninger.

En væsentlig del af din opgave er at videreudvikle ledelsesrollen og teamet, som i dag består af otte medarbejdere samt faste vikarer, ved bl.a. at sætte dagsordenen og ikke mindst sikre, at opgaverne følges til dørs gennem en tydelig ledelsesstil.

Du skal i din rolle sikre en yderligere professionalisering af både den daglige drift og den kommercielle videreudvikling af Køgehallerne, i tæt samspil med bestyrelse og forretningsudvalg. Opgaven er at skabe et stærkere ståsted og tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv – samtidig med at det tætte samarbejde med klubber og foreninger fastholdes.

Du er ”spillende træner” og deltagende i alle sammenhænge. Du sætter en tydelig retning og ramme, og du evner både at udarbejde konkrete planer og have fokus på at eksekvere dem i hverdagen. Som direktør har du også et økonomisk ansvar, hvorfor det forventes, at du har erfaring med finans og regnskab. Du sikrer strukturer, værktøjer og kommunikation, håndterer administration, salg og kommunikation, og du deltager på bestyrelses- og forretningsudvalgsmøder.


Din baggrund
Du har formentlig en kommerciel uddannelse, men det kan også være, du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund og efterfølgende har etableret dig kommercielt. Du har solid erfaring fra tilsvarende rolle i krydsfeltet mellem det administrative og kommercielle inden for fx sport og fritid, kultur eller events. Yderligere har du et stærkt finansielt ståsted og solid regnskabsforståelse.

Uanset udgangspunkt har du stor ledelseserfaring og er en markant ledelsesprofil med respekt for mennesker. Du optræder med naturlig autoritet og gennemslagskraft og balancerer evnen til at lytte og skære igennem.

Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske. Du har stærke sociale kompetencer og kan som leder engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person.

Endvidere er du digitalt orienteret, har stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk på forhandlingsniveau.


Du tilbydes
Du bliver ansvarlig for en organisation med hjerte for foreningsarbejde, og hvor det har stor betydning at være en stærk aktør i lokalsamfundet, på et tidspunkt, hvor organisationen står i et spændende skifte. Rollen indeholder både drift og udvikling, med fokus på ledelse. Du får derfor alle muligheder for at sætte egne markante fingeraftryk.


Yderligere information
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


CV og ansøgningsfrist
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.