Senior Financial Controller - sparringspartner for CFO

 

Som Senior Financial Controller får du ansvar for virksomhedens regnskabsstyring i tæt samarbejde med CFO.

Du bliver betroet sparringspartner for CFO og kommer til at spille en nøglerolle i forhold til at styrke driften og udviklingen af økonomifunktionen. Du kan øjeblikkeligt bidrage med dine stærke talkompetencer, hvor du vil understøtte CFO med dine kvalitetsleverancer. Du indtræder på toppen af en eksisterende regnskabsorganisation, hvor du udover at være ansvarlig for de tilbagevendende regnskabs- og rapporteringsopgaver også vil bidrage til udarbejdelse af analyser og skabe indsigt i forretningen.

Dit ansvar for leverancer omfatter bl.a.:

  • Udarbejdelse af kvalitetssikret månedsrapportering
  • Drive måneds- og årsafslutningsprocesser (også for datterselskaber)
  • Controlling af regnskabsposter og balancekonti samt afvigelser til budget
  • Support af lokale managing directors (seks lande) herunder månedsreviews
  • Ad hoc analyser og statistikker

 

Derudover kommer du til at bidrage aktivt til løbende projekter, eksempelvis udvikling af gruppens internationale setup, udvikling af rapporteringsmodeller, deltagelse i budgettering og forecasting-processer, deltage i arbejde omkring opkøb/salg af virksomheder (M&A), herunder integration af datterselskaber. Du vil have løbende dialog med udenlandske aktører samt eksterne rådgivere/jurister i de andre lande og afdelinger.

 

Fra 2024 overgår Kassoe Housing til koncernregnskab.

 

Kvalitetsbevidst og talstærk regnskabsprofil

Du har en relevant uddannelse med speciale inden for regnskab og revision – f.eks. HD(R), cand.merc.aud eller lign. – og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du sidder formodentlig i et job som f.eks. regnskabsansvarlig, controller, finance manager, accounting manager eller lign. og har derfor en solid værktøjskasse med dig. Du har stærke analytiske evner, og som person finder du det naturligt at levere kvalitet i dine tal.

Du er selvfølgelig superbruger af Excel og Office-pakken i almindelighed. Erfaring med E-conomics er en fordel, men ikke et krav.

 

Dine muligheder i en vækstvirksomhed

Du får mulighed for at sætte dit præg på regnskabsfunktionen hos en markedsleder og samtidig understøtte Kassoe Housing på deres vækstrejse. Du bliver en del af en virksomhedskultur, der er præget af folk med forskellige personligheder og kompetencer, og tonen på kontoret er uformel (men professionel) og er præget af nysgerrighed og passion for regnskab og økonomistyring.

Du får mulighed for at lære meget af en dynamisk CFO, der har arbejdet inden for mange facetter af økonomistyring, som kan bidrage aktivt til din udvikling – både fagligt og personligt. Du vil også blive understøttet af fem dygtige kollegaer i afdelingen, der vil bidrage til din faglige trivsel og udvikling.

Du får din daglige gang på kontoret i Kongens Lyngby, tæt på motorveje og togstationer. Virksomheden tilbyder frokostordning mod en mindre egenbetaling samt frugt, drikkevarer, mv.

Der er ikke ledelsesansvar i stillingen, men det kan der muligvis komme over tid.

 

Spørgsmål?

KAR+CO rekrutterer for Kassoe Housing, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bramming på telefon 22 15 16 78.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Søg derfor gerne hurtigst muligt, hvis du mener, du er den helt rette til jobbet – og at jobbet er det helt rigtige for dig.

Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling".

 

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.