Find your next job -
see opportunities

KAR+CO - recruitment partner

New job opportunities

KAR+CO is helping organizations find candidates for various positions. Below you will find a list of job opportunities from our clients. Feel free to complete the application forms if you are interested.

You can also create a Job agent (Danish) or follow us on LinkedIn where new openings are posted.

Some jobs may not be listed here due to confidentiality. If you are looking for a job but cannot find it in the listings below, feel free to contact us directly.

Business Manager – OTA SOLGRYN & private labelCrispy Food

Business Manager – OTA SOLGRYN & private label

Danmarks største producent af morgenmad

Vil du være ansvarlig for OTA SOLGRYN hos Danmarks største producent af morgenmad? Og har du lyst til at drive udviklingen af private label til den nordiske dagligvarehandel? Så er det dig, vi søger!

Jobbet

Med reference til virksomhedens CCO er du budget- og resultatansvarlig for både OTA SOLGRYN-brandet og for private label-forretningen i Skandinavien. Du bliver derfor nøglespiller i den fortsatte udvikling af forretningen og bruger din FMCG-erfaring til at afdække markedet og identificere muligheder og til kontinuerligt at optimere salg og indtjening.

Som en væsentlig del af rollen skal du tage OTA til nye højder, og du får brug for din kommercielle værktøjskasse til konceptudvikling og lancering af nye produkter i beslægtede kategorier – i tæt samarbejde med marketing.

Dine opgaver vil være at afdække kundernes behov samt rådgive om og sælge private label-løsninger til både nye og eksisterende kunder – samt sikre en effektiv implementering i samarbejde med dine kolleger fra R&D, QHSE og produktionen.

I dit arbejde har du et kontinuerligt fokus på at udvide kundeporteføljen, og du driver nye initiativer til profitabel vækst. Dine opgaver omfatter også budgetlægning og opfølgning, årsforhandlinger og kampagneopfølgninger – og en naturlig nærhed til kunder og kundeemner

Crispy Food har tre sites i henholdsvis Taastrup, Gørlev og Nakskov, og afhængigt af din bopæl er det muligt at arbejde, hvor det passer bedst.

Din baggrund

Du har en relevant kommerciel uddannelse som fx cand.merc. eller lignende. Derudover har du min. 3 års erfaring med mærkevarer og KAM-arbejdet til dagligvarehandlen og færdes hjemmevant på kædekontorerne. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med udvikling og salg af fødevarer til detailhandlen.

Uanset baggrund så er det afgørende, at du interesserer dig for markedstendenser, tænker konceptuelt og er god til at analysere og udnytte mulighederne i dit salgsarbejde. Du er en relationsbygger med stærke samarbejdsevner, og du taler og skriver dansk og mestrer engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Som person er du udadrettet, nysgerrig og resultatorienteret, og du har stor lyst til at drive udviklingen af OTA SOLGRYN og brænder for arbejdet med både salg og kunder.

Du tilbydes 

Du bliver en del af en innovativ, familiejet dansk virksomhed med store ambitioner, som tror på og skaber rammer efter, at motivation og trivsel er afgørende for både din og virksomhedens succes. Du får et stærkt fællesskab med energiske kolleger, som ikke er bange for at give en hånd med. Du får samtidig mulighed for at være med til at sætte dagsordenen og definere og udvikle et forretningsområde med stort vækstpotentiale.

Crispy Food tror på, at nøglen til succes skabes gennem engagerede medarbejdere og sætter derfor en ære i at skabe gode arbejdsforhold og en høj medarbejdertilfredshed. Der er fokus på at motivere og udvikle dygtige medarbejdere gennem forskellige udviklings- og uddannelsesforløb, og samtidig er Crispy Food en ansvarsfuld arbejdsplads, der løbende arbejder for at reducere aftrykket på klima og miljø.

Spørgsmål

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt konsulent Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00 eller konsulent Christian Bramming Andersen, KAR+CO, på telefon 22 15 16 78.
 
Ansøgning og ansøgningsfrist 

Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 
 
Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


 

European Sales ManagerNilpeter

European Sales Manager

Nyoprettet stilling • Bredt ansvarsområde/hands-on • BtB industri

Brænder du for at skabe stærke samarbejder med både kunder, agenter og kolleger i en globalt førende virksomhed med dansk hovedkontor? Har du lyst til at sælge markedsledende produktionsteknologi på tværs af Europa med stort selvstændigt ansvar? Så er det måske dig, vi søger!

Nilpeter er den globale markedsleder af produktionsteknologi til den grafiske branche, og i din rolle refererer du til virksomhedens globale salgsansvarlige. Som European Sales Manager er det din hovedopgave at fastholde og udbygge Nilpeters unikke position på tværs af Europa, og du samarbejder med et bredt og veletableret agentnetværk i afdækningen af projekter og muligheder.

Du bliver Nilpeters ambassadør på nogle af de største markeder - blandt andet Tyskland som det største. Du er en storyteller og teknisk interesseret.

I din rolle har du både et tæt dagligt samarbejde med dine kolleger på hovedkontoret i Slagelse og dine kolleger i den globale organisation. Med udgangspunkt i din særlige evne til at skabe relationer, og din erfaring med projektsalg, driver du processer og projekter og engagerer relevante kolleger undervejs.

Dine opgaver vil være:

 • Fastholdelse af det gode samarbejde med og opbygning af tætte relationer til både agentnetværk og kunder
 • Etablering af tætte relationer til kolleger på hovedkontoret og globalt
 • Key Account Management af globale/europæiske koncerner i branchen
 • Identificering af kunder og projekter og håndtering af den samlede salgsproces
 • Positionering af Nilpeter og teknologien ved at invitere til og planlægge salgsbesøg/demo på virksomheden
 • Deltagelse på messer, konferencer samt i brancheforeninger/netværk
 • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
 • Udarbejdelse af forkalkulationer og forhandling af projekter med agenter/kunder
 • Helt grundlæggende at positionere virksomhed og teknologi overfor agenter og kunder – i tæt samarbejde med marketing
 • Arbejdsstedet er på hovedkontoret i Slagelse, og du skal forvente 50-70 årlige rejsedage.

 

Din baggrund

Du har solid erfaring med BtB industrisalg/projektsalg fra en virksomhed, som afsætter tekniske produkter. Du er en ægte ”netværker”, god til at opbygge tillid og brænder for at skabe stærke samarbejder med et bredt netværk af interessenter både internt og eksternt. Da din rolle er international, har du stærke kommunikationsevner og taler og skriver flydende engelsk, ligesom du kommunikerer ubesværet på dansk i skrift og tale – og kan du tale tysk, er det et ekstra plus.

Som person er du nysgerrig og interesseret, handlingsorienteret og vedholdende – og så er du præstationsorienteret og har stort gåpåmod.

Du tilbydes

Hos Nilpeter får du en selvstændig og vigtig rolle i en succesfuld dansk, globalt markedsledende industrikoncern. Du får alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i et afvekslende og bredt favnende job med stor international kontaktflade.

Dertil kommer naturligvis gode ansættelsesvilkår.

Spørgsmål og ansøgning

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Helle Grüner, KAR+CO på telefon 31 26 33 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Lyder jobbet som noget for dig? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket ”Søg stilling”. Vi behandler ansøgninger i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Økonomichef – Global succes – BornholmJENSEN Denmark A/S

Økonomichef – Global succes – Bornholm

Ledelse af økonomiteam – vækst og udvikling – 3+ fabrikker 

Du tilbydes en nøglerolle som leder af et dygtigt økonomiteam i en global succesfuld virksomhed, hvor gode processer og de rigtige data er centrale i forhold til at understøtte de automatiseringstiltag, vi er i færd med at implementere. 

Jobbet
Som økonomichef for JENSEN Denmark, får du ansvaret for, at økonomiafdelingen leverer kvalitet inden for såvel det regnskabsmæssige som de mere fremadrettede områder.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du refererer til økonomidirektøren og indgår i ledergruppen for JENSEN Denmark. Økonomidirektøren skal frigøres til bl.a. tværgående koncernprojekter. 

Du kommer til at: 

 • Være ansvarlig for ledelse, motivering og udvikling af økonomifunktionens 5 dygtige medarbejdere
 • Sikre kontinuerligt fokus på optimering, effektivisering og automatisering af arbejdsgange og leverancer i økonomifunktionen
 • Facilitere forbedringer af rapporteringsproces på flere niveauer
 • Samarbejde med organisationen om at sætte målsætninger, som måles med klare KPI’er
 • Koordinere rapportering til moderselskabet for især de nordiske salgs- og serviceselskaber
 • Deltage i udarbejdelsen af årsregnskaber, rullende kvartalsbudgetter, likviditetsbudgetter og opfølgning 
 • Medvirke til at implementere AX i de øvrige nordiske selskaber
 • Samarbejde med nordiske revisorer
 • Tage ansvar for Transfer Pricing dokumentation og internt kontrolsystem/Governance.


En af dine hovedopgaver bliver således løbende at udvikle og optimere.  Det kræver gode analyser, styr på data og dokumentation, godt lederskab samt vilje og evne til at drive og implementere nødvendige udviklingstiltag.

En vigtig disciplin bliver at dyrke samarbejdet med den øvrige organisation – fra salg til forsendelse. 

Baggrund
Du har en faglig relevant teoretisk uddannelse, og du har måske allerede ledelseserfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra ordreproducerende virksomhed. 

Du har god erfaring med at optimere processer, sikre bedst mulig udnyttelse af bl.a. ERP-systemer og endelig er du en faglig dygtig økonom med en stærk forretningsforståelse, der kan sparre med egne medarbejdere, ledergruppen og den øvrige forretning. 
 
Du har gode kundskaber inden for dansk og engelsk i skrift og tale, og du er rutineret bruger af MS Office og har kendskab til Axapta eller andet ERP-system.

Som person er det især vigtigt, at du er innovativ og kan drive forandringsprojekter. Du er analyserende og kan skabe overblik for dig selv og dine medarbejdere. Som leder er du troværdig og evner at få folk med dig. 

Du kan genkende dig selv i nedenstående:

 • Selvstændig, systematisk og beslutningsdygtig – uden at det går ud over evnen til at samarbejde
 • Veludviklede analytiske evner, et godt overblik, gode prioriteringsevner og i stand til at koble tal og forretning sammen
 • Synlig og med gode kommunikationsevner på alle organisatoriske niveauer
 • Arbejdskapacitet
 • Praktiserer en involverende og coachende lederstil
 • Nysgerrig og udviklingsorienteret
 • Evner at synliggøre og dele succeser og bidrage aktivt til kulturen på arbejdspladsen.


Du motiveres af en dagligdag, der både indeholder almene kontorrutiner og ad-hoc opgaver samt af selv at være hands-on på diverse analyser, controlling-opgaver herunder løbende opfølgning på KPI’er og udviklingsprojekter.

Du tilbydes en ekstraordinær særlig mulighed for at udvikle dig som økonomichef i en succesfuld ”dansk” virksomhed, hvor der de kommende år er udsigt til en betydelig vækst og udvikling af forretningen på Bornholm. Der vil være gode muligheder for, at du såvel fagligt som ledelsesmæssigt kan udvikle dine kompetencer, samtidig med at du spiller en nøglerolle i såvel den daglige som fremtidige udvikling. 

Arbejdssted er Rønne, Bornholm, og man forventes at have/få bopæl på Bornholm. 

Kontakt endelig Tilflytterservice (Business Center Bornholm) for at høre om de mange jobmuligheder på Bornholm for din partner og vedrørende alle de andre spørgsmål, der kunne være ved flytning til Bornholm. Tlf. 3121 8880 eller mail: tilflytter@bornholm.biz.

Du kan læse mere om tilflytning til Bornholm – øen med mange muligheder, hvor du finder ro til at være, plads til at skabe, og tid til det, som betyder mest for dig her: www.næstestopbornholm.dk. 

Spørgsmål og ansøgning
For yderligere spørgsmål kontakt Christian Bonde fra KAR+CO på tlf. 4027 5900.

Ansøgninger behandles løbende. Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Sales Responsible – Ingredients to Home Care & Industrial CleaningBang & Bonsomer

Sales Responsible – Ingredients to Home Care & Industrial Cleaning

New Position • Head of an International Team • Building up the Business

Would you like to take on a new position as commercial and sales responsible for Scandinavia, Finland, the Baltic States and Ukraine – in a position with direct sales responsibility and leading a sales team to achieve mutual goals?

The job
Bang & Bonsomer is a leading, privately-owned material technology company, and the company has great ambitions for Home Care & Industrial Cleaning segments. In your position, you have the overall responsibility for the markets, developing the markets, customers and projects throughout Denmark and Sweden your-self. Further, you will manage a small team of two Sales Assistants and Sales Manager profiles, initially one Sales Manager, covering Finland, the Baltic States, and Ukraine.

In developing the business further, you will use your solid technical knowledge to inspire and support customers – identifying the potential across all relevant markets. Your key tasks will be to:

 • Develop the go-to-market strategy, identify, and prioritize the initiatives and actions required
 • Identify relevant markets and customers and build up/grow a strong customer portfolio
 • Book meetings and visit existing and potential customers across Denmark and Sweden, positioning Bang & Bonsomer as a strong player in the market
 • Identify relevant projects and drive the sales process
 • Close cooperation with the suppliers 
 • Manage a small team of Sales Manager profiles – initially one Sales Manager and two Sales Assistants

You can work from the company’s Danish office in Smørum, near Copenhagen or from the Swedish office in Malmö. You will be travelling in Denmark and Sweden approximately 5-6 days per month, and further there will be 1-3 yearly meetings/conferences in Finland.

Your profile
Bang & Bonsomer is recognized for their high level of knowledge and professionalism. Hence, you presumably hold a chemistry degree combined with a solid experience within ingredients project sales, preferably cleaning ingredients. Whichever line of education and experience, you thrive in the dialogue with customers, inspiring and advising them in their development processes. As such, you are sales driven with business acumen, strong social skills, and an outgoing personality.

As the position is international, you have strong communication skills with the ability to negotiate in English in writing and speech. Further, you master either Danish or Swedish effortless, and you understand the Scandinavian languages.
 
You are offered
You will be part of a strong, ambitious, and innovative group, and you will have an extensive commercial responsibility for the Scandinavian market, the Baltic States and Ukraine. In the role you will have the opportunity to put your fingerprint on the job, in an everyday where you work highly independent.

Further information
If you are curious or have questions about the company or position, please contact KAR+CO, Susanne Gamrath, phone +45 22 14 63 00.

Application and deadline
We process incoming applications on a regular basis. Upload your application to KAR+CO using the button to the right labelled "Søg stilling".

With reference to GDPR regulations, the CV/application is ONLY received via the system. If you cannot upload your application via the application button, please contact KAR+CO.

Please note that our ads will be renewed automatically and continuously on job portals until the post is permanently occupied. A renewal of the post is not an expression of re-advertisement. You can only apply for the position via the system and only once. With reference to GDPR, please refrain from submitting your application by mail without prior agreement.
 

IndkøbschefPLUS A/S

Indkøbschef

Outsourcet produktion * Bæredygtighed * Leverandørudvikling

Er du en skarp indkøber med ledelseserfaring, styr på optimering af logistik, indkøbsforhandlinger og leverandørudvikling? Så kig her!

Du bliver ansvarlig for PLUS’ indkøbs- og logistikfunktion med tre medarbejdere, får en plads i lederteamet og kommer til at være en del af en meget positiv udvikling, som har været i gang i virksomheden de sidste 5-6 år. PLUS har i dag en betydelig og synlig position på det danske marked med sine smukke produkter i træ og stål til haven. Produkter som havehegn, udemøbler, havehuse, shelters, højbede og legestativer pryder allerede mange danske haver og terrasser. Samtidigt er PLUS i fuld gang med at øge kendskabet til brandet i udlandet, og eksporten øges betydeligt i disse år. Indkøbet foregår hovedsageligt i Skandinavien, Østeuropa og Baltikum samt Asien og leveres til lageret i Vejen, hvorfra det distribueres til kunderne, som især er byggemarkeder og webshops. Der leveres i stigende grad også direkte til forbrugere.

PLUS søger en indkøbschef, som kan bidrage til den vækst og udvikling, som PLUS forventer at fortsætte. Der er særligt behov for, at du varetager ansvaret for at udvælge de rigtige leverandører, skaber stærke relationer til dem, udvikler dem og forhandler gode rammebetingelser med dem. Du får et ben ind i produktudviklingsteamet ift. nye/alternative leverandører og materialer, prototypeudvikling, tests og kvalitetskrav samt prisniveauer osv. Bæredygtighed er et fokusområde, både når det kommer til at anvende genbrugsmaterialer i produkterne, og når det kommer til emballage og transportområdet. Sidstnævnte er en betydelig indkøbskategori hos PLUS, hvorfor optimering af transport, såvel hjemtagelse som distribution til kunder er vigtigt.

To indkøbsassistenter hjælper dig og varetager især den daglige disponering, men i travle perioder er du ikke for fin til at give en hånd med. Du får et tæt samarbejde med resten af lederteamet, særligt med salgschefen vedr. forecast og løbende efterspørgsel og med administrationschefen, som leverer en række data til forecast-processen og indkøbsplanlægningen. Også produktudviklingsteamet og lagerchefen bliver vigtige sparringspartnere.

Vi forventer, at den nye indkøbschef kan skabe, pleje og videreudvikle vores stærke leverandørportefølje og derigennem sikre os stærke relationer, gode priser og betingelser samt udviklingsmuligheder sammen med leverandørerne. Du har en god forståelse for, hvordan B-2-C salg er drevet af sæsoner og markedsføring, og du kender til at skulle tilpasse disponeringen løbende i tæt samarbejde med salg. Vi forventer, at du har uddannet dig, fx inden for Supply Chain /det kommercielle område og at du har ca. 8 års erfaring med internationalt indkøb og logistik, herunder et par år med det overordnede ansvar for en indkøbsfunktion. Du har formentlig erfaring fra en virksomhed, der enten selv producerer eller som udvikler og designer produkter, men har outsourcet produktionen til underleverandører. Det vil være en fordel at have erfaring med kategorier som transport, emballage, træ og metal.

Indkøbsposten er en nøgleposition i PLUS, og den ambitiøse og dynamiske ledergruppe glæder sig til at byde dig velkommen i teamet. PLUS er en mindre organisation, med en uformel kultur, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til både grin og travlhed. Som vores nye indkøbschef har du format til at drive udviklingen et trin videre. Du har et ønske om at kunne påvirke tingene i en positiv retning og du kan se dig selv i en kundeorienteret og omstillingsparat virksomhed, hvor din evne til at motivere dine omgivelser kommer til sin ret.

KAR+CO hjælper med rekrutteringen. Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så upload dit CV og evt. ansøgning via linket. For evt. spørgsmål bedes du kontakte KAR+CO, Partner Betina Bay Frandsen, på tlf. 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Finance Business PartnerASSA ABLOY

Finance Business Partner

Stillingen
Som Finance Business Partner får du en central rolle i den danske organisation, hvor du bliver hovedansvarlig for at lede arbejdet i forhold til prissætning, rabatstruktur samt at sikre rigtig positionering af produkterne i markedet.

Du får en bred tværorganisatorisk berøringsflade ind i organisationen, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med salgschefer, produkt-, marketing- og økonomiafdeling. Du vil derfor være med i, dels de strategiske beslutninger samt at arbejde operationelt med at understøtte salgsorganisationen i eksekveringen bl.a. af forskellige pricing-tiltag i forskellige salgskanaler.

Med din store forretningsforståelse, analytiske evner samt nysgerrighed på at udfordre status quo, har du fokus på at optimere og skabe værdi for forretningen. Du skal kunne se det brede perspektiv og have et kommerciel mindset, samtidig vil du også blive ansvarlig for analysering af årsager til afvigelser i prisstrategier, forslag til justering af priser, der ikke lever op til forventningerne osv. Ligeledes er du med, som sparringspartner både på et lokalt og nordisk niveau – med fokus på prisoptimering af nylancerede produkter eller løsninger.

Du skal kunne bidrage til bedre brug af deres data, således de opnår bedre forretningsindsigt og et stærkere kvalificeret udgangspunkt – til at kunne træffe beslutninger på.

Derudover kommer dine arbejdsopgaver bl.a. til at omfatte:

 • Udvikle og implementere prisstrategier samt salgscontrolling
 • Udarbejdelse og analysering af simuleringseffekter
 • Optimering af prissætning og lønsomhed – benchmarking
 • Ansvar for rabatstruktur og optimering på projektpriser.


Du kommer til at referere til CFO’en, og dit daglige arbejdssted vil være på kontoret i Ballerup. Derudover vil der være nogle rejsedage i Skandinavien.

Din baggrund
Du har en uddannelsesmæssig regnskabs-/økonomibaggrund gerne i kombination med erfaring fra en stilling som finansiel controller eller tilsvarende. Det vil være en fordel hvis du har erfaring og indsigt med prissætning (BtB) via flere salgskanaler (distributører, grossister samt projektbasseret).

Du er analytisk stærk og arbejder dels systematisk og struktureret, samtidig med at du kan se det brede perspektiv, og hvad der gavner forretningen.

Som person er du proaktiv og kan lide at arbejde selvstændig. Samtidig er du kommunikativt stærk og evner at formidle på tværs i organisationen – du har den nødvendige gennemslagskraft og samarbejdsevne til, at tiltagene bliver indført.

Du er stærk i Excel og har gerne kendskab til Power Pivot og Power Query, dette er dog ikke et krav.


Du tilbydes
Et spændende job med gode udviklingsmuligheder og mulighed for selv at påvirke stillingens indhold og udvikling.

Et team af gode kolleger.

At arbejde på tværs i såvel den danske som den nordiske organisation.

Gode løn og pensionsvilkår, sundhedsforsikring og andre personalegoder.


Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kim Overgaard Schlichting, KAR+CO, tlf. +45 4043 3090.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.