Find your next job -
see opportunities

KAR+CO - recruitment partner

New job opportunities

KAR+CO is helping organizations find candidates for various positions. Below you will find a list of job opportunities from our clients. Feel free to complete the application forms if you are interested.

You can also create a Job agent (Danish) or follow us on LinkedIn where new openings are posted.

Some jobs may not be listed here due to confidentiality. If you are looking for a job but cannot find it in the listings below, feel free to contact us directly.

Lager- og logistikchef til dynamisk designvirksomhedPLUS A/S

Lager- og logistikchef til dynamisk designvirksomhed

Warehouse logistics   ·   Optimering af flow    ·   Synlig ledelse    ·    Drop-shipping  

Brænder du for at skabe effektive logistikprocesser og lagerdrift? Kan du stå i spidsen for et erfarent og engageret team og sammen med dem, fortsætte optimeringen af vores interne logistik og lager til fremtidens kundekrav? Er du analytisk og it-stærk og har du erfaring inden for ledelse af lager- eller produktionsmedarbejdere, lagerstyring og logistikprocesser? Trives du i et dynamisk miljø, hvor ingen dage ligner hinanden? - Måske er det lige dig vi leder efter!

Du bliver med reference til den adm. direktør, ansvarlig for ledelsen af PLUS´s lager med i alt 45.000 m2. Der er ingen produktion, men en del komponenter og moduler overfladebehandles, samles eller ompakkes og emballeres i Vejen. Lageret modtager løbende både delkomponenter og færdigpakkede produkter fra leverandørerne i hele verden, ligesom de flotte designprodukter til have og terrasse, hver dag plukkes, pakkes og sendes afsted fra PLUS og direkte ud til forbrugere, web-shops og butikker i hele Nordeuropa.

Planlægning og optimering af hele dette flow af varer, med kvalitetssikring og rettidig levering til kunderne som pejlemærker, bliver dit primære fokus. Begreber som kapacitetsplanlægning, lønprocent og medarbejderudvikling er afgørende, når du arbejder tæt sammen med de øvrige afdelinger i virksomheden, fx salg, produktudvikling og indkøb. Ledelsesmæssigt får du ansvar for to logistikassistenter og et team på mellem 5 og 9 lageroperatører samt (mange faste) vikarer – et samlet et team på op til ca. 25 i højsæsonen. Du mødes jævnligt med PLUS´ ledergruppe, for at afstemme og sikre en god koordinering mellem lageret og øvrige funktioner.

Opgaven består i at lede hele lager- og logistikoperationen med en sikker hånd, sikre motiverede medarbejdere, god planlægning og optimal brug af systemer, materiel og bygninger. Samtidig skal du fortsat have øje på udviklingsmuligheder, automatisering, processer og systemer i den interne logistik i takt med, at ordresammensætning, produktsortiment, kundemasse m.v. ændrer sig. Succeskriteriet er, at du sammen med teamet sikrer, at flowet af varer ind og ud af lageret, kapacitetsplanlægningen og alle processer imellem flyder så optimalt som muligt, så PLUS leverer til tiden og i den rette kvalitet til lavest mulig omkostning.

Vi forventer ca. fem års erfaring fra logistik, lager og evt. produktion / planlægning og at du helt specifikt har ledet lager- eller produktionspersonale. Du har en uddannelse med fokus på optimering, inden for logistik / lager eller produktion, fx logistikøkonom, Merkonom i logistik, ingeniør eller lignende. Alternativt har du dokumenteret efter-/videreuddannelse inden for effektivisering af planlægnings- og operationsprocesser. Har du været med til at implementere forandringer i layout, arbejdsmetoder, it-systemer, planlægning etc. er det en fordel, ligesom det er et plus at have kendskab til metoderne i Lean, Continous Improvement eller andre optimeringsfilosofier. Vi lægger vægt på økonomisk forståelse og stærke it-kompetencer (lagerstyrings-systemer / ERP-systemer og logistiksoftware/planlægningssystemer samt Excel) - og på din analytiske evne og lyst til at bruge data i dit beslutningsgrundlag. Du er flydende på dansk og kan føre en almindelig samtale på engelsk. Din bopæl er i normal køreafstand fra arbejdspladsen i Vejen. 

Som person har du en åben, synlig og kommunikerende ledelsesstil med klare prioriteringer, en struktureret arbejdsform og lyst til samarbejde på tværs af funktioner.


Du får et meget selvstændigt ansvarsområde og job i en mindre virksomhed, hvor du kan gøre en stor forskel. En virksomhed, som udvikler sig meget positivt, både når det gælder produktsortiment, økonomi og organisationen: PLUS har et stærkt ejerskab, en dedikeret ledelse og en medarbejderstab, der har lang anciennitet og fælles stolthed over at være en del af PLUS A/S familien og brandet.

KAR+CO hjælper med rekrutteringen. Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så upload dit CV og evt. ansøgning via linket. For evt. spørgsmål bedes du kontakte KAR+CO, Partner Betina Bay Frandsen, på tlf. 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Key Account Manager – conveyersalg til OEM & industriRulmeca A/S

Key Account Manager – conveyersalg til OEM & industri

Udvikling af nøglekunder • Conveyer-komponenter til industri • Danmark & Norge

Brænder du for at skabe stærke samarbejder med en række nøglekunder og distributører i Danmark og Norge? Har du lyst til at rådgive om og sælge markedsledende tekniske komponenter med stort selvstændigt ansvar? Så er det måske dig, vi søger!

Rulmeca er en af verdens største producenter af conveyer-komponenter til interne transportanlæg som sælges til OEM-kunder, industrikunder samt via distributører. Virksomheden står stærkt på markedet med stærke kunderelationer og -referencer og har ambitioner om fortsat vækst.

Som Key Account Manager refererer du til virksomhedens managing director. Du får ansvaret for markedsbearbejdning og salg af transportkomponenter til ”bulk”-segmentet, som består af maskinbyggere, OEM-kunder og store industrivirksomheder, primært via distributør-samarbejder.

De primære kunder og kundeemner er i hele Danmark, og det vil være din hovedopgave at udvikle Rulmecas position på det danske marked og norske marked.

Med udgangspunkt i din særlige evne til at skabe relationer, og din erfaring med teknisk rådgivning og salg, driver du processer og engagerer relevante interessenter undervejs.

Dine opgaver vil være:

 • Rådgivning og salg til primært tidligere og eksisterende kunder
 • Repositionering og relationsopbygning over for tidligere ”bulk”-kunder
 • Key Account Management af de store OEM-kunder og distributører
 • Udvikling af salgsplaner og løbende opfølgning
 • Etablering af tætte relationer til kolleger på hovedkontoret og globalt 
 • Identificering af kunder og projekter og håndtering af den samlede salgsproces
 • Helt grundlæggende at positionere virksomhed, teknologi og servicekompetence overfor distributører og kunder


Kunder/kundeemner er i hele Danmark med ca. 75 % beliggende i Jylland. Det vil derfor være optimalt, hvis du har bopæl centralt i landet. Du vil besøge kunder 2-3 dage om ugen og vil se det som en fordel også at være på virksomhedens hovedkontor i Roskilde og/eller servicecenteret på Mols. Der vil også være rejseaktivitet til Rulmecas internationale lokationer samt kunder/kundeemner i Norge.

Din baggrund
Du har solid erfaring med BtB industrisalg fra en virksomhed, som afsætter tekniske produkter, og du færdes hjemmevant i maskinindustrien. Du er en ægte ”netværker”, god til at opbygge tillid og brænder for at skabe stærke samarbejder med et bredt netværk af interessenter både internt og eksternt. Du har en stærk kommerciel forståelse, gode kommunikations- og forhandlingsevner og taler og skriver flydende engelsk, ligesom du kommunikerer ubesværet på dansk i skrift og tale.

Som person er du nysgerrig og engageret, handlingsorienteret og vedholdende – og så ser du dig som en del af et hold og har lyst til at bidrage til det fælles bedste.


Du tilbydes
Hos Rulmeca får du en selvstændig og vigtig rolle i en markedsledende industrikoncern med international kontaktflade. Du får alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en virksomhed i en priviligeret situation, hvor der er flere muligheder og forespørgsler, end der er mulighed for at imødekomme.


Spørgsmål og ansøgning
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Lyder jobbet som noget for dig? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket ”Søg stilling”. Vi behandler ansøgninger i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Technical Service SpecialistNemco Machinery A/S

Technical Service Specialist

Kvalitetsbevidst og høj teknisk faglighed | Selvstændigt ansvarsområde i serviceafdelingen

Er du vant til at arbejde med teknisk tilbudsgivning inden for serviceområdet? Motiveres du af at arbejde detaljeorienteret med et kritisk forretningsansvar? Så er det dig, Nemco leder efter til serviceafdelingen!

Om jobbet
Med reference til virksomhedens Service Manager får du ansvar for at drive servicetilbudsforretningen. Du indtræder i en jobfunktion i serviceafdelingen, der har afgørende betydning for virksomhedens servicestrategi og kundernes oplevelse af samarbejdet med Nemco.

Din primære opgave er at etablere servicetilbud på baggrund af arbejdsordrer fra Microsoft FSM. Som teknisk medarbejder skal du kunne læse og forstå en maskintegning og en teknikerrapport samt kunne foretage en faglig vurdering ud fra historikken på de pågældende maskiner. Og skulle du mangle dokumentation, sørger du for at indlede dialog med producenterne af de involverede maskiner.

Som led i udarbejdelsen af dine servicetilbud skal du kunne vælge de rette reservedele og sørge for at afdække eventuelle særlige behov hos kunden - i tæt samarbejde med den kundeansvarlige. Kvalitet og sans for detaljen er afgørende for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Du har kontor på virksomhedens adresse i Brøndby, hvor du er omgivet af kompetente kollegaer med solid erfaring og høj faglighed til løbende sparring og faglig udvikling.


Din profil
Du har formodentlig en teknisk baggrund og er vant til at arbejde inden for serviceområdet i industrien. Det vigtigste er, at du har en grundlæggende maskinteknisk forståelse, og at du motiveres af at omsætte din viden til konkrete servicetilbud, der gavner både kunderne og Nemco.

Som person er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, og du arbejder struktureret og fokuseret. Du finder det naturligt at sidde med ansvaret for et strategisk forretningsområde, og du nyder at eksekvere på dine opgaver ud fra en klar prioritering. Du er selvdrevet og pligtopfyldende og kan holde overblikket i en travl hverdag – og ikke mindst motiveres du af den faglige dialog med virksomhedens teknikere.

Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Du er vant til at begå dig i CRM, og du er superbruger af Microsoft Office.


Din nye arbejdsplads
Nemco er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien og er kendetegnet ved nære kunde- og leverandørrelationer. Det er en virksomhed i løbende udvikling, som sætter en ære i skabe innovative og bæredygtige løsninger inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage.

Stillingen som teknisk medarbejder er en nøgleposition i forretningen, hvor du kan bidrage markant til resultaterne i virksomheden via din tekniske faglighed og ansvarsfuld drift af servicetilbudsområdet.

Du bliver en del af en jordnær kultur med høj faglighed, hvor kunderelationer og service har højeste prioritet for virksomhedens måde at arbejde på. Så trives du med teknisk dialog og servicedrift, hvor du har ansvaret for at få tingene til at lykkes, så er dette nok din næste arbejdsplads.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bramming hos KAR+CO på telefon 22 15 16 78.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem, dog med forbehold for sommerferie. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte. 

Area Sales Manager – teknisk løsningssalg til fødevareindustrienNemco Machinery A/S

Area Sales Manager – teknisk løsningssalg til fødevareindustrien

Markedsledende maskin- og serviceleverandør til fødevareindustrien | Ansvarlig for Midt- og Sydjylland

Er du kommercielt drevet og har erfaring med teknisk løsningssalg? Brænder du for at skabe resultater med et stærkt team af dygtige kollegaer? Så er det dig, vi leder efter!

Om jobbet
Med reference til virksomhedens CCO får du ansvar for salget af såvel hele produktionslinjer som enkeltmaskiner og udstyr i Midt- og Sydjylland. Dit fokus bliver at videreudvikle eksisterende kunder samt identificere nye muligheder i et spændende marked, der har behov for din ekspertise og rådgivning inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage.

Du vil primært være ude hos både eksisterende og nye kunder, hvor du er med til at afdække nuværende og fremtidige behov - og i fællesskab etablere holdbare løsningsforslag til at styrke kundens produktion.

Du har kontor på virksomhedens adresse i Viby J uden for Aarhus, hvor du er omgivet af dygtige kollegaer fra både salg og service til løbende sparring og udvikling af dine kompetencer.


Din profil
Du har en formodentlig en teknisk baggrund og gode kommercielle evner til at kunne drive og udvikle kundesamarbejder inden for industri og produktion. Du har nogle års erfaring med teknisk løsningssalg, hvorfra du har en grundforståelse for både planlægning, salgsprocesser og løsningsorienteret projektsalg.

Som person er du ambitiøs, nysgerrig og fokuseret. Du tænker løsnings- og resultatorienteret og har lyst til at drive udviklingen og væksten af virksomhedens kunder i samarbejde med kompetente kollegaer og leverandører. Du finder det naturligt at bruge din tekniske knowhow og kommercielle begavelse til at levere profitabel vækst i et konkurrencepræget marked, og du evner på naturlig vis at navigere i branchen.

Det er afgørende, at du brænder for at sætte dig grundigt ind i kundens situation og er god til at analysere og udnytte mulighederne i dit salgsarbejde. Du er dygtig til at skabe og dyrke relationer internt såvel som eksternt, og du trives i rollen som specialist – og ikke generalist.

Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Du er vant til at begå dig i CRM med respekt for dokumentation og planlægning, og du er rutineret bruger af Microsoft Office.


Din nye arbejdsplads
Nemco er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien og er kendetegnet ved nære kunde- og leverandørrelationer. Det er en virksomhed i løbende udvikling, som sætter en ære i skabe innovative og bæredygtige løsninger inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage. Kunden er altid i centrum, hvilket kendetegner virksomhedens kultur både internt og eksternt.

Stillingen som Area Sales Manager er en nøgleposition i forretningen, hvor du kan bidrage markant til resultaterne i virksomheden via din store faglighed og dit kommercielle talent. 


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bramming hos KAR+CO på telefon 22 15 16 78.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem, dog med forbehold for sommerferie. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte. 

Business ControllerElis

Business Controller

Ledelsessparring    ·    18 produktionsenheder    ·    del af en international koncern

Du får, som Business Controller muligheden for at spille en central og aktiv rolle i forbindelse med realiseringen af koncernens forretningsstrategi. Sammen med dine 2 kollegaer i afd. for Business Controlling skal du være tæt på de 18 danske produktionsenheder, som har selvstændigt P/L ansvar.  Du bistår dem med en række rapporterings- og controllingopgaver og baseret på analyser, som du udarbejder på baggrund af data fra bl.a. ERP-systemet, sparrer du med ledelsen omkring forbedringer og optimeringer af driften. 

Du sikrer kvaliteten i dine analyser og rapporter og er i løbende dialog med mange kollegaer i forskellige afdelinger og i koncernen.

Der er gode muligheder for faglig udvikling indenfor forskellige controlling opgaver, og teamet er ambitiøst og løfter sammen for at opnå de bedste resultater.

Nogle af dine vigtigste opgaver, bliver at

 • bidrage til månedsluk for de 18 produktionsenheder

 • rapportering af månedsdata til hovedkontoret i Paris

 • sparring med ledelsen omkring forbedring/optimering baseret på analyse af data

 • deltage ved udarbejdelse af årsbudget for ELIS Danmark A/S.


Desuden skal der løbende fokuseres på at udvikle og forbedre brugen af IT-systemer, analyseværktøjer, og rapporteringsoutputet til ledelsen. Endelig vil der være ad hoc-opgaver på tværs af organisationen.

Den virksomhed du måske snart bliver en del af, har en strategi, der hedder ”Sammen om fremtiden”. To af de strategiske mål i strategien handler om at reducere den påvirkning virksomhedens aktiviteter har på kloden og at være den bedste arbejdsplads for alle.  

Du har en relevant teoretisk uddannelsen som cand.merc., HD eller evt. en prof. bachelor.

Vi har mulighed for at tilpasse opgaverne og ansvaret i forhold til din erfaring og er således åbne for såvel ansøgere med et par års erfaring som de mere erfarne Business Controllere.

Vi ser gerne, at du har erfaring med at bidrage til månedsrapporter, konsolidering heraf og til budgetlægning på koncernniveau. Du har lyst til at udvikle dig, lære mere og hurtig påtage dig flere opgaver i tæt sparring med Controlling Manageren.

Elis er i sin forretningsmodel IT-drevet og opsamler mange data til brug i økonomiafdelingen. Vi forventer, at du har interesse for IT-systemer og digitale værktøjers bidrag i en moderne Controlling afdeling. Konkret kender du et eller flere ERP-systemer, bruger Excel dagligt på højt niveau og kender til BI-systemer.

Du evner at kombinere data med kommerciel forretningsforståelse og er motiveret af at have en løbende dialog med lederne i organisationen.

Virksomheden er international, så der kommunikeres ofte på engelsk med koncernen og øvrige selskaber i Elis familien, hvilket du også vil komme til. Du får arbejdsplads i Søborg med gode vilkår og fleksibilitet.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt seniorkonsulent Jesper Bonnén på tlf. 3126 3300 eller partner Christian Bonde på telefon 4027 5900.


Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger læses løbende, så skriv gerne snarest muligt. Vi starter indledende samtaler til august.

Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Global Key Account ManagerFolsgaard A/S

Global Key Account Manager

Relationship building and technical sales to the wind turbine industry

Do you want a key role in the green transition and help the major players in the wind turbine industry further develop their business? Then this job is for you!

Our Greentech team consists of some of the industry's best people in technical knowledge, consulting, and sales to the wind turbine industry. We are the hub between the largest companies in the industry and the world's leading manufacturers of innovative products for the wind sector.

Things are going well at Folsgaard. We have an open and collaborative work environment. We make a difference in the green transition every day - globally. With us, you will have freedom with responsibility and great influence over your own workday in a flat organization, where there is a short distance from idea to action.

Do you want to join us on the journey?


The Position
As a Global Key Account Manager in Folsgaard's Greentech team, your main tasks will be to work with the largest customers and their subcontractor networks. You will develop our sales and relationships with them and ensure that we are always their preferred partner.

Your role is global, which means many travel days both domestically and internationally. You will, among other things, map out the customers and their supplier networks and continuously stay updated on how Folsgaard can persistently be their preferred technical partner.


You
We envision that you have a technical background and several years of experience in proactive sales and/or KAM work. You can demonstrate good results in sales to large companies/organizations and understand the dynamics of customers that are so large that they represent a market in themselves.

You understand how to identify power bases within customers - where the real decision-makers are and where I waste my time. You naturally work with CRM systems, which you see as a strong and natural tool for your work.

You are open-minded and have a strong drive. You are proactive, energetic, and self-motivated. You excel in both technical and commercial environments and are able to close a deal. You are accustomed to managing interfaces with various relationships at different levels within organizations.

You see long-term opportunities but are not blind to short-term gains. You contribute positively to a growing organization, make yourself known, and actively contribute to promoting both business and culture. You are fluent in written and spoken English.


We offer
A highly independent and exciting position that you can largely shape yourself. Folsgaard is an established and internationally anchored company that works with short decision-making processes and an established philosophy that work should be enjoyable - even when it's busy.

You will have a central role in a company where you have excellent personal and professional development opportunities.


Additional Information
If you have any questions about the position, you can contact Frank Hallundbæk, KAR+CO, tel. +45 22 92 87 16.


Application and Application Deadline
Applications are processed continuously. Upload your application to KAR+CO by using the button on the right labeled "Apply for the position."

With reference to the new data protection regulations, applications are ONLY accepted through the system. If you are unable to upload your application via the application button, please contact KAR+CO.

Please note that our advertisements are automatically renewed on job portals until the position is filled. A renewal of the position, although it may appear so, is not a re-advertisement. You can only apply for the position through the system and only once. According to GDPR, please refrain from resubmitting your application via email or similar without prior agreement.

CCO – vandbehandlingsløsninger til industrienacti-Chem

CCO – vandbehandlingsløsninger til industrien

Ledelse, forretnings- og markedsudvikling • Skandinavisk ansvar • Nyoprettet stilling

acti-Chem har en unik position på markedet for energibesparende vandbehandlingsløsninger til industrien. Virksomheden har stort potentiale i Danmark og internationalt og yderligere ambitioner om vækst. Med reference til acti-Chems CEO søger vi derfor en CCO til en nyoprettet stilling med ansvar for at drive den kommercielle udvikling samt lede og udvikle organisationen i Skandinavien.

Virksomheden har samlet sin rådgivning, service og sine ydelser i et bæredygtigt totalkoncept. Ved at samarbejde med acti-Chem om den samlede vandbehandling sikres en væsentlig anlægsbeskyttelse, store besparelser, mindre miljøpåvirkning og en lettere hverdag. Virksomheden har en solid kundebase, og kundegrundlaget udgøres primært af fødevare/drikkevareindustrien, pharmaindustrien, energisektoren og industriproduktion generelt.


Ledelse og kommerciel nøglerolle – ”spillende træner”
I denne nyoprettede stilling er du ansvarlig for at lede og udvikle organisationen på det skandinaviske marked, hvilket både indebærer en yderligere modning af organisationen samt udvikling af ledergruppe og salgsfunktion. Samtidig har du det kommercielle ansvar for Skandinavien, og du udvikler strategi- og handlingsplaner samt udarbejder budgetter og konkrete målsætninger og sikrer, at de implementeres i teamet.

I din rolle er du ”spillende træner” med stort fokus på at eksekvere planerne i hverdagen, og du er selv med i alle sammenhænge. Du driver salg og udvikling ved at skabe tætte relationer til både kolleger, kunder og leverandører, og du skaber initiativer, der har fokus på at udvikle salg, kundeportefølje og markeder.

Du sikrer strukturer, værktøjer og rapportering, og du deltager endvidere i bestyrelsesmøder.

Du har din hverdag på acti-Chems hovedkontor i Kvistgård, og derudover vil du besøge kunder, primært i Danmark, samt leverandører i Europa. Du deltager også på ledelses- og udviklingsmøder med dine europæiske kolleger.


Din baggrund
Det er afgørende, at du har stærke kommercielle kompetencer. Vi forestiller os derfor, du har en relevant kommerciel uddannelse. Det kan også være, du har en teknisk baggrund og efterfølgende har etableret dig kommercielt.

Du har baggrund fra en salgsdrevet virksomhed og solid erfaring fra kommercielle roller, hvor du har arbejdet med rådgivning og salg af tekniske koncepter/løsninger målrettet procesindustrien. Det har givet dig stor indsigt i procesteknisk udstyr – og meget gerne specialiseret viden om vandbehandling – inden for segmenterne fødevarer/drikkevarer, pharma eller fjernvarme/kraftvarme. Ud over din kommercielle erfaring har du i udgangspunktet stor ledelseserfaring. Det kan også være, du har potentialet og nu er klar til at påtage dig et større forretnings- og ledelsesmæssigt ansvar.

Du motiveres af at arbejde med udvikling af marked, kunder og medarbejdere, og du balancerer hjemmevant mellem strategisk udvikling og daglig drift og ledelse. Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske.

Du har stærke sociale kompetencer, kan engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person. Endvidere har du stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau.


Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ virksomhed med en unik positionering og stort potentiale. Du får ansvaret for både forretningsudvikling, salg og ledelse, og i din rolle har du alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger i både Danmark og internationalt.


Yderligere information
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, Susanne Gamrath på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Account Manager – holdspiller med teknisk flairBuhl & Bønsøe

Account Manager – holdspiller med teknisk flair

Bliv en del af et succesfuldt team i en nyoprettet stilling

Har du teknisk flair, lyst til en salgsrolle og mod på nye udfordringer? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr

Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher, fx energioptimering, HVAC, pharma, sundhed, fødevarer og industri. Afhængigt af din erfaring vil du fra start have fokus på den/de brancher, som giver bedst mening.

Virksomheden har et stort antal kunder, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder.

Du har din hverdag på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden sørger for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du har også til enhver tid god backup fra dine erfarne kolleger i teamet.

Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner

Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring inden for HVAC, er det en fordel. Uanset udgangspunkt så har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver et fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.

Yderligere information  

Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.