Find your next job -
see opportunities

KAR+CO - recruitment partner

New job opportunities

KAR+CO is helping organizations find candidates for various positions. Below you will find a list of job opportunities from our clients. Feel free to complete the application forms if you are interested.

You can also create a Job agent (Danish) or follow us on LinkedIn where new openings are posted.

Some jobs may not be listed here due to confidentiality. If you are looking for a job but cannot find it in the listings below, feel free to contact us directly.

Projektleder der brænder for fællesskab, dialog og samskabelseRealdania

Projektleder der brænder for fællesskab, dialog og samskabelse

Vil du være med til at skabe nytænkende rammer for fællesskab sammen med borgere, unge og ildsjæle rundt omkring i hele Danmark?

I Realdania arbejder vi for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Her spiller de lokale fællesskaber en nøglerolle. Vi søger en projektleder til et nyt initiativ, der har fokus på at skabe nye og bæredygtige rammer for fællesskab sammen med borgerne rundt omkring i hele landet. Herunder vil vi bl.a. have fokus på at engagere de unge.

Opgaven er i krydsfeltet mellem byggeri, inddragelse, kommunikation og formidling, hvor det at sikre et godt samspil mellem mennesker og fremdrift i et komplekst projekt vil være helt centralt. Din arbejdsplads er i København, men du kan i perioder forvente en del rejser rundt omkring i Danmark.

Dine opgaver     

 • Projektledelse af et nationalt call for ideer og et dialogbaseret konkurrenceforløb.   
 • Dialog med borgergrupper i forbindelse med udviklingen af lokale fællesskabsprojekter og projektledelse af samskabelsesforløb og realiseringen af projekter.       
 • Projektledelse af workshops, faglige seminarer og lignende i forbindelse med projektet, der er med til at trække viden ind i og ud af initiativet. Herunder medvirke til at udvikle og gennemføre formidlings- og debataktiviteter omkring initiativet.


Stillingen er tidsbegrænset til ultimo 2026.

Din baggrund
Du brænder for dialog og samskabelse, fællesskaber og bæredygtighed. Du kan lide at tale med folk og skabe noget sammen med mange forskellige mennesker. Du har erfaring med at holde tøjlerne på projekter med mange medvirkende, og ved, hvordan man får komplekse fysiske projekter til at flyve og lande til tiden.

Det er en fordel, at du kender til udviklingsprocesser i det byggede miljø, og har erfaringer med dialog og samskabelse. Det kan være, at du har en baggrund som arkitekt eller byplanlægger. Det kan også være, at du har en anden akademisk baggrund, og har arbejdet med kulturproduktioner, midlertidige aktiviteter el.lign.

Du har en relevant akademisk uddannelse og en solid erfaring (3-6 år) - gerne fra flere typer af organisationer. Det kunne være fra en kommune, en rådgivningsvirksomhed, en forening, NGO eller lignende.  

Vi forestiller os, at du:

 • Er stærk i projektledelse og har erfaring med at sikre fremdrift og resultater i projekter med mange interessenter.
 • Har erfaring med åbne, dialogbaserede projekter med en høj grad af inddragelse og samskabelse.
 • Har bred erfaring med og viden om byggeri, byrum og byudvikling.   
 • Har erfaring med projekter i samarbejde med foreningslivet, kulturaktører eller fritidslivet.    


Vi vægter også, at du: 

 • Har gode samarbejdsevner, et skarpt blik for roller og kompetencer og fokus på at skabe resultater.
 • Er initiativrig, iderig og kan arbejde selvstændigt.   
 • Er en ”projektmager”, der trives med at have mange bolde i luften, skarpe deadlines og mulighed for at skabe noget stærkt sammen med mange.
 • Er dygtig til at formidle skriftligt og mundtligt til mange forskellige aktører.
 • Har en gennemslagskraftig, faglig og diplomatisk fremtræden i dialog- og mødesammenhænge.
 • Trives i et job med komplekse projekter og en travl hverdag, og hvor du har stor indflydelse på dit eget arbejde, og du kan brænde for den gode sag.


Du tilbydes et spændende job i et uformelt miljø med en stærk faglighed. Du bliver en del af et lille team, der har en fælles mission og samarbejder bredt. Du kommer til at arbejde med mennesker i hele Danmark, og være med til at sætte nye ting i gang mange steder.

For yderligere information om Realdania besøg
www.realdania.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Christian Bonde, KAR+CO på telefon 4027 5900 eller cb@karplusco.com.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 12. april 2023


Sådan søger du stillingen
KAR+CO assisterer Realdania i rekrutteringsprocessen. Hvis du finder stillingen interessant, så send os dit CV og ansøgning ved at klikke på knappen ”Søg stilling”. Med henvisning til GDPR-lovgivningen modtager vi udelukkende CV’er via ansøgningsfunktionen og ikke direkte via e-mail.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Key Account Manager – OTA SolgrynCrispy Food

Key Account Manager – OTA Solgryn

Danmarks største producent af morgenmad

Er du ambitiøs, kommercielt drevet og klar til at tage det næste skridt i din karriere? Vil du være salgsansvarlig for OTA-brandet hos Danmarks største producent af morgenmad? Så er det dig, vi leder efter!

Om jobbet
Du bliver en nøglespiller i den fortsatte udvikling af OTA-forretningen. Du får ansvar for at dyrke nære kunderelationer og drive samarbejdet med de største aktører i dansk dagligvarehandel, hvor du skal skabe vækst og identificere nye muligheder for OTAs produktportefølje.

OTA er bredt repræsenteret i de danske detailkæder, hvorfor dine opgaver vil omfatte budgetlægning, opfølgning, årsforhandlinger og kampagneopfølgninger. Samtidig får du brug for din kommercielle værktøjskasse, når du i tæt samarbejde med OTAs marketing manager skal lancere nye produkter i beslægtede kategorier.

Hvis du brænder for at arbejde med et kendt brand i et konkurrencepræget marked, hvor din indsats kommer til at gøre en markant forskel på bundlinjen, så glæder vi os til at høre fra dig.


Din baggrund
Du har en relevant uddannelse som fx cand.merc. eller lignende. Derudover har du min. 2 års erfaring fra en rolle som Key Account Manager med mærkevarer, hvorfra du har fået din kommercielle indsigt og forståelse for både planlægning og salgsprocesser. Du kommer måske fra en rolle som Junior Key Account Manager og er klar til selv at tage ansvaret for samarbejdet med detailkæderne.

Det er afgørende, at du tænker konceptuelt og er god til at analysere og udnytte mulighederne i dit salgsarbejde. Du finder det naturligt at skabe og dyrke relationer internt såvel som eksternt. Du mestrer dansk og engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

Som person er du ambitiøs, udadvendt, nysgerrig og resultatorienteret – og du har lyst til at drive udviklingen og væksten af OTA i tæt samarbejde med resten af OTA-teamet.


Din nye arbejdsplads
Du tilbydes et spændende job som nøglespiller for den fortsatte udvikling af ét af Danmarks stærkeste morgenmadsbrands. I rollen får du alle muligheder for at sætte dine egne fingeraftryk og for at udfordre – og blive udfordret - sammen med dygtige og engagerede kolleger.

Du bliver en del af en innovativ, familiejet dansk virksomhed med store ambitioner, som tror på, at motivation og trivsel er afgørende for både din og virksomhedens succes. Virksomheden har fokus på at motivere og udvikle medarbejderne gennem forskellige udviklings- og uddannelsesforløb, og samtidig er Crispy Food en ansvarsfuld arbejdsplads, der løbende arbejder for at reducere aftrykket på klima og miljø.

Crispy Food har tre sites i henholdsvis Taastrup, Gørlev og Nakskov, og afhængigt af din bopæl er det muligt at arbejde, hvor det passer bedst, samt at planlægge hjemmearbejdsdage.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bramming hos KAR+CO på telefon 22 15 16 78.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte. 

Intern sælger og supporterETHERMA

Intern sælger og supporter

Vil du være med fra start? Østrigske ETHERMA etablerer sig i Ballerup

Du får en central rolle i det nye danske team der skal videreudviklingen ETHERMA i Danmark og Norden.

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en af de første medarbejdere i ETHERMA’s nordiske organisation sammen med den nye danske chef og Key Account Manager.

Med udgangspunkt fra det nye kontor i Ballerup bliver du en central og vigtig medspiller i det nye team og får stor indflydelse på ETHERMA’s udvikling i Danmark og Norden.

Det første produkt, du skal arbejde med, er udendørs varmelampeserien SOLAMAGIC, som allerede er veletableret i Danmark og sælges via en række grossister og byggemarkeder.

De eksisterende kunder er både i Danmark, Norge og Sverige - f.eks. Solar, AO, Ahlsell, Bauhaus, Hornbach, Byghemma og Coolshop.

Dine opgaver bliver at servicere danske og nordiske grossister og byggemarkeder både på telefon og mail. Du skal bl.a. besvare spørgsmål, udarbejde tilbud samt håndtere ordre, indkøb og forsendelse både fra produktionen i Tyskland og Østrig samt fra det eksterne lager i Danmark.

Yderligere skal du støtte dine kollegaer og jeres kunder med deres salgs- og markedsføringaktiviteter i tæt samarbejde med ETHERMA’s markedsføringsafdeling i Østrig.

Udover dine danske kollegaer vil du også have jævnlig kontakt til ETHERMA’s hovedkontor og produktion i Østrig.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med internt salg og support af kunder og kollegaer i forhold til deres salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Du er lyttende og serviceorienteret, du arbejder struktureret og velorganiseret, du giver kunderne hurtigt svar og er proaktiv i opfølgning på dine igangværende opgaver.

Du er stærk i Word og Excel.

Udover dansk er det et krav, at du kan begå dig godt på Engelsk, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til svensk og norsk.

ETHERMA tilbyder et job i en helt nystartet organisation med stor selvstændighed og ansvar, hvor du får en central rolle og stor indflydelse både på dit eget job og ETHERMA’s udvikling i Norden.

Kontoret er placeret i World Trade Center Ballerup. Kontorhuset indeholder både kantine, fitnesscenter, tandlæge, fysioterapeut mv., der er gratis parkering, og det er tæt på offentlig transport.

Du kommer til at arbejde i en international virksomhed, der understøtter bæredygtige løsninger.

Hos ETHERMA er der højt til loftet, virksomheden har en åben kultur, hvor alle medarbejdere kan bidrage med egne ideer, og alle er på samme hold.

Hvis det lyder som en spændende mulighed for dig, hører vi gerne fra dig.

For mere information er du velkommen til at kontakte konsulent Christian Strøyberg, KAR+CO, på tlf. +45 81 77 10 95.

Ansøgning
Ansøgninger behandles løbende. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgninger KUN via systemet. Kan du ikke uploade dine papirer via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af opslaget er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Markedsdirektør - OK EnergiteknikOK

Markedsdirektør - OK Energiteknik

Salg, installation og service     ·     75.000+ kunder / 150+ medarbejdere     ·     Vækst

Har du lyst til at få en nøglerolle i transformationen af energiselskabet OK a.m.b.a., som er totalleverandør af energiprodukter, serviceydelser og rådgivning til private, erhvervslivet og det offentlige? Så har du nu muligheden i rollen som markedsdirektør i et af OK’s strategisk vigtige områder, Energiteknik. Markedet for ’opvarmning’ er under forandring, og OK ønsker at drive en omstilling, hvor alle kunder hjælpes med at træffe grønne, energibesparende valg ved at gøre nye løsninger, fx varmepumper, lettilgængelige.  OK har ambitiøse planer om vækst og udvikling inden for det energitekniske område.

Forretningsområdet Energiteknik er etableret for få år siden på baggrund af en strategisk beslutning om at ville supplere salg af energi med salg af varmeinstallationer (varmepumper og gaskedler) samt levere service på varmeinstallationer til såvel private som erhverv.

I dag er Energiteknik en betydelig spiller i markedet med 75.000 abonnementskunder,  50+ Service og installationspartnere, 70.000 opkald til kundeservice pr. år og 5.000 salgsbesøg pr. år.


Jobbet
Som Markedsdirektør får du P/L ansvaret for OK Energiteknik og refererer til direktionen. Du har det 
overordnede ansvar for Energiteknik-teamets 150 medarbejdere, og dit lederteam består af 8 dedikerede funktionsledere og specialister. Organisationen arbejder hovedsageligt ud fra de tre lokationer: Viby J (Salg og administrationen), Silkeborg (Installation) og Taastrup (Serviceforretningen).

Du får det overordnede ansvar for ambitiøst at drive og videreudvikle en forholdsvis ny forretning i betydelig vækst. Væksten på serviceaftaler og installationer er i vid udstrækning sket ved opkøb.

Nogle af de vigtigste ansvarsområder er at sikre optimal drift og rentabel udbygning af forretningen, sikre fælles kultur og god ledelse i en sammenbragt organisation samt løbende evaluere og udvikle de kunderettede koncepter.

Du skal have fokus på udviklingen af egen organisation, samtidig med at relationen og samarbejdet med den øvrige OK organisation plejes.

OK er en fleksibel og værdibaseret arbejdsplads, hvor et stort engagement går naturligt igen i hele organisationen. Man er i høj grad i øjenhøjde med både hinanden, kunderne og samfundet.

I alle facetter af jobbet er det afgørende at være god til at skabe og vedligeholde relationer – både i forhold til de interne stakeholders og i forhold til samarbejdspartnere, leverandører og netværk mv.

Du vil få arbejdssted på såvel Hovedkontoret i Viby J som på OK Energitekniks kontor i Taastrup.


Din profil
Du har erfaring fra en større virksomhed, der beskæftiger sig med teknisk service og har således indgående kendskab til og forståelse for, hvordan man driver en effektiv og succesfuld serviceforretning. Det vil være et krav med kendskab til salg og installation, ligesom det vil være en fordel at kende til såvel BtB som BtC.

Du forventes at have solid ledelseserfaring fra en større organisation og du har ledet gennem ledere.

Du er tydelig i dit lederskab, viser vejen ved at gå foran og er en dygtig kommunikator.
Du har en empatisk, motiverende og sparrende ledelsesstil, der er åben, ærlig og transparent for alle i OK-forretningen – høj som lav. Du sikrer, at OK’s værdier og kultur udleves uden at tilsidesætte ambitionsniveauet og resultaterne.

Du tænker kommercielt og er kundeorienteret. Du har stærke sociale kompetencer og er en naturlig netværksprofil, som nemt skaber gode relationer til sin omverden og naturligt vil etablere positive relationer til både kunder, egne medarbejdere, lederkolleger og samhandelspartnere.

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som fx cand.merc., HD, MBA eller ingeniør kombineret med ledertræning.


Du tilbydes et stort selvstændigt ansvar for at løse en vækstopgave i en succesfuld virksomhed, der har sat sig for at ville være Danmarks bedste og største udbyder af varmeinstallationer og service.

Du bliver således ansvarlig for et spændende forretningsområde med en betydelig markedsposition og et fortsat stort potentiale. Produktporteføljen er af høj kvalitet, og du bliver en del af en velrenommeret dansk virksomhed, som tager stort samfundsansvar og har en stærk kultur og et klart værdigrundlag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Christian Bonde på tlf. 4027 5900.


Ansøgning
Ansøgninger behandles løbende. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgninger KUN via systemet. Kan du ikke uploade din papirer via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af opslaget er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Account Manager – holdspiller med teknisk flairBuhl & Bønsøe

Account Manager – holdspiller med teknisk flair

Bliv en del af et succesfuldt team i en nyoprettet stilling

Har du teknisk flair, lyst til en salgsrolle og mod på nye udfordringer? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr

Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher, fx energioptimering, HVAC, pharma, sundhed, fødevarer og industri. Afhængigt af din erfaring vil du fra start have fokus på den/de brancher, som giver bedst mening.

Virksomheden har et stort antal kunder, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder.

Du har din hverdag på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden sørger for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du har også til enhver tid god backup fra dine erfarne kolleger i teamet.

Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner

Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring inden for HVAC, er det en fordel. Uanset udgangspunkt så har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver et fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.

Yderligere information  

Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.