Find your next job -
see opportunities

KAR+CO - recruitment partner

New job opportunities

KAR+CO is helping organizations find candidates for various positions. Below you will find a list of job opportunities from our clients. Feel free to complete the application forms if you are interested.

You can also create a Job agent (Danish) or follow us on LinkedIn where new openings are posted.

Some jobs may not be listed here due to confidentiality. If you are looking for a job but cannot find it in the listings below, feel free to contact us directly.

Markedschef for TransportOK

Markedschef for Transport

Videreudvikling af markedsledende position • Grøn omstilling/e-mobilitet & digitalisering 

Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? 

Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet 

Med sine tætte kunderelationer og flere end 80 Truck Diesel-stationer har OK en solid markedsposition på markedet for brændstofløsninger til transportsegmentet. Bæredygtighed og grøn omstilling er en vigtig del af den fremtidige forretningsmodel og konceptudviklingen. OK ønsker at fastholde sin position som nøglespiller på fremtidens energimarked og har ambitiøse planer for vækst og udvikling inden for både eksisterende og nye energiområder. 

Du har selvstændigt P/L-ansvar, og det er din overordnede opgave at fortsætte udviklingen af en rentabel forretning via salg til både danske og internationale vognmænd i takt med markedsudviklingen og krav om grønnere løsninger – både når det gælder produktudvikling og afsætning. 

Du har det ledelsesmæssige ansvar for et erfarent, dedikeret og kompetent transport-team på 14 medarbejdere, som har til huse i Køge. Teamet udgøres af distriktschefer, kædechef, salgsleder samt kundeservice og salgssupport. Du refererer til markedsdirektøren for OKs samlede erhvervsmarked, indgår i erhvervsmarkedets ledergruppe og deltager på månedlige ledermøder på OKs hovedkontor i Viby J. Endvidere har du tæt samarbejde med energikoncernens mange relevante kompetencefelter. 

Som en naturlig del af din rolle har du kundekontakt på overordnet niveau, og du deltager endvidere aktivt i interessenetværk, brancheorganisationer og styregrupper, der er relevante og med til at sikre den nødvendige viden og rette indflydelse.  

Din baggrund 

Du har solid BtB salgserfaring og er en stærk kommerciel profil med udpræget forretningsforståelse og kundeorientering. Endvidere er du en leder, som optræder med tydeligt lederskab, hvor du viser vejen ved at gå forrest.  

Det kan være, du har erfaring fra energi-sektoren og viden om grøn omstilling og bæredygtige energiløsninger, men det kan også være, du har din erfaring fra en senior-lederrolle i transportbranchen eller anden relateret branche. 

Det er afgørende for din succes i rollen, at du har stærke sociale kompetencer og er en udpræget netværksprofil, som skaber gode relationer til både kunder, medarbejdere, lederkolleger og interessenetværk. Du optræder med naturlig autoritet, gennemslagskraft og kan begå dig på alle niveauer – fra direktionsgang til værksted. 

Du tilbydes et betydeligt selvstændigt forretningsansvar for et succesfuldt forretningsområde og frihed til at løse opgaven som leder for et kompetent og velfungerende team. Du får samtidig muligheden for at være med til at forme fremtidens transportbranche i en innovativ energivirksomhed, som vil bruge sine mere end 100 års erfaring til at få alle med i den grønne omstilling. 

Yderligere information 
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen "Søg stilling". 

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale. 

Key Account Manager – tekniske produkter til grossisterLAKUDA

Key Account Manager – tekniske produkter til grossister

Vil du være ansvarlig for salgsudviklingen af LAKUDAs stærke produktkoncept til grossister på Sjælland, Fyn og Bornholm? Og kan du udvikle og drive kampagner og events og træne personale?

LAKUDA har en solid position på markedet som distributør af en række globale brands inden for bl.a. batterier, lygter, LED-belysning og batteridrevet værktøj. Virksomheden har netop lanceret et nyt, innovativt patenteret produkt på markedet og har endvidere udviklet eget batteribrand.

Jobbet
Med reference til virksomhedens salgs- og eksportchef er det din opgave at fastholde og videreudvikle LAKUDAs solide position hos teknikgrossisterne og udvalgte byggemarkeds- og trælastkæder med ansvar for distrikterne Sjælland, Fyn og Bornholm. Du har også et kontinuerligt fokus på at udvide kundeporteføljen ved at identificere og afdække nye muligheder i markedet.

I din hverdag sikrer du, at LAKUDA er stærkt positioneret, og at produkterne er kendte og fremme i butikkerne. De centrale elementer i jobbet vil være:

 • Udarbejdelse af handlingsplaner for salgsindsatser til nuværende og potentielle kunder
 • Salg af koncepter og produkter – udvikling af sortiment
 • Udvikling, eksekvering og opfølgning på kampagner
 • Træning af butikspersonale
 • Udarbejdelse og deltagelse i events og lokale messer
 • Opfølgning på leads fra marketing, kampagner og messer
 • Deltagelse i møder sammen med grossister hos større industri-slutkunder

Virksomheden har hovedsæde i Hedensted, men da du har din hverdag ude hos kunderne, har du bopæl på Sjælland. Du deltager på månedlige salgsmøder med det danske salgsteam og kvartalsmøde med den internationale salgsorganisation.

Din baggrund
Du færdes hjemmevant i butikkerne og har solid erfaring med salg af tekniske produkter til teknikgrossisterne. Det kan også være, du har din salgserfaring fra andet detailsalg, fx byggevaremarkeder eller dagligvarekæder. Uanset baggrund er det afgørende, at du har en god teknisk forståelse og evner at rådgive og sælge til det professionelle segment.

Du tænker konceptuelt og kommercielt og er god til at analysere og udnytte mulighederne i dit salgsarbejde. Du har erfaring med træning/undervisning og er god til at skabe relationer til dine samarbejdspartnere både internt og eksternt. Endvidere er du it-stærk, taler og skriver dansk på modersmålsniveau og kommunikerer ubesværet på engelsk.

Som person er du ansvarlig, udadrettet og resultatorienteret, og du arbejder selvstændigt og struktureret og trives i en hverdag ude hos kunderne.

Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ, familiejet dansk virksomhed med internationalt udsyn, vækstpotentiale og store ambitioner. Du får et selvstændigt ansvarsområde og mulighed for at vokse og udvikle dig i rollen og i virksomheden, som sætter pris på loyale holdspillere og er kendte for sin ekspertise og kvalitet.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt konsulent Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 
Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Tekniker til kalibrering af måleudstyr – Pharma & biotekBuhl & Bønsøe

Tekniker til kalibrering af måleudstyr – Pharma & biotek

Elektronikfagtekniker, laborant, radiomekaniker eller …

Har du teknisk snilde og lyst til en rolle som kalibreringstekniker? Uanset baggrund så er Buhl & Bønsøe klar til at uddanne dig til en hverdag i deres eget laboratorium og til on-site-opgaver hos deres pharma/biotek-kunder.

Kalibrering af måleudstyr – internt og ude hos kunderne
Buhl & Bønsøe er DANAK-akkrediteret med eget laboratorium på virksomhedens adresse i Smørum. Kalibreringsafdelingen er i fortsat vækst, og derfor søger vi endnu en medarbejder til et meget velfungerende team med ni kolleger, der sammen koordinerer de daglige opgaver.

I din hverdag varetager du den praktiske kalibrering samt planlægning og dokumentation af eget arbejde. Opgaverne udføres efter fastlagte procedurer og inden for områderne temperatur-, fugt- og trykmåleudstyr. Du arbejder selvstændigt med kalibreringsopgaverne, som du følger fra start til slut. I forbindelse med kalibreringen udarbejder du dokumentation i form af kalibreringscertifikater.

Ud over dine opgaver på laboratoriet vil du ca. 50 % af tiden være på on-site-opgaver hos virksomhedens kunder; primært pharma- og biotekvirksomheder.


Kvalitetsbevidst holdspiller med praktisk snilde
Du kan have en baggrund som elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker, måletekniker, radiomekaniker, laborant eller noget helt andet. Du sætter en ære i at levere pålidelige resultater, og du behøver ikke have erfaring med kalibrering. Virksomheden er vant til at lære nye medarbejdere op og ved præcis, hvad der skal til for at klæde dig godt på til rollen. Det vigtigste er, at du har et godt kendskab til IT-systemer og brug af software og en god portion praktisk snilde.

Du bliver en del af et rigtig godt, velfungerende team, så vi ønsker os meget en holdspiller. Som person er du kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og trives med en høj grad af dokumentation. Du er endvidere løsningsorienteret, arbejder selvstændigt og fungerer godt med frihed under ansvar.


Varieret hverdag med fleksibilitet og stor selvstændighed
Du tilbydes et selvstændigt job med bredt favnende kalibreringsopgaver i en varieret hverdag. Du bliver en del af kalibreringsteamet, som byder på søde kolleger og et inspirerende fagligt miljø – og er en del af en virksomhed med en uformel omgangstone.

Du får stor indflydelse på eget arbejde og fleksible arbejdsforhold.


Yderligere information  
Er du nysgerrig efter at høre, om din profil kunne være relevant, eller har du spørgsmål til stillingen, så ring til Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00 eller sg@karplusco.com.


Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling" (du behøver ikke sende en ansøgning). Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages, og vi glæder os til at høre fra dig.

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Site ManagerLinde Gas

Site Manager

Ansvar for produktion, logistik, lager og værksted 

Kan du tage ansvaret for at videreføre den velfungerende drift på Lindes produktions site i Fredericia, samtidigt med at du kigger med nye øjne på mulighederne for at udvikle og optimere produktion, logistik og de tilhørende funktioner. Du kommer med reference til Head of Operations til at overtage stafetten fra en Site Manager, som med sikker hånd og en empatisk tilgang har styret sitet gennem mange år.  

Med en engageret medarbejderstab på omkring 30 personer, er Lindes produktionsenhed i Taulov en essentiel del af koncernens operation i Danmark. Fokusområderne inkluderer cylinderproduktion, som er omfatter en del interne og manuelle logistiske processer, en fuldautomatiseret tørisproduktion med robotter og specialproduktionen af NO – Nitrogenmonooxid, som fx anvendes medicinsk til for tidligt fødte børn. Der er internt laboratorium og kvalitetsfunktion på sitet.  

Rollen og ansvarsområderne   

Site Manageren vil indtage en nøgleposition med det overordnede ledelsesmæssige ansvar for Fredericia-sitet, inklusive produktion, lager og værksted. Ansvarsområder inkluderer: 

 • Det overordnede og sikkerhedsmæssige ansvar for stedets bygninger, materiel og areal. 

 • Ledelse af et personale på ca. 30 medarbejdere gennem mellem- og teamledere inklusive en lagercontroller 

 • Overholdelse af GMP-regler og sikring af overensstemmelse med myndighedskrav. 

 • Budgetkontrol og rapportering ift. KPI'er. 

 • Styring af produktionsenhedens Capex-projekter. 

Succeskriterier:   

 • Sikre en fortsat god kommunikation og samarbejde på tværs af afdelinger, sites og med hovedkvarteret i Ballerup 

 • Evnen til at udfordre den nuværende drift og kontinuerligt optimere processer. 

 • Bevaring af høj kvalitetsstandard og forbedring af produktions effektivitet. 

Du kommer med en teknisk uddannelse på bachelor niveau (fx maskinmester, teknikmekaniker, ingeniør eller produktions teknolog). Det er vigtigt, at du har ledelseserfaring indenfor en produktions-, logistik- eller montageenhed, hvor din evne til at delegere og fastholde gode medarbejdere har været medvirkende til de gode resultater du har opnået. Vi er på samme tid en lokal virksomhed og en global spiller på vores marked, så derfor fordrer stillingen at du taler og skriver både dansk og engelsk flydende. Du kommer til at indgå i forskellige internationale sammenhænge i Linde koncernen.  

Vi ser gerne, at du kommer med erfaring i procesoptimering. Endvidere at du har betydelig indsigt i et produktionsmiljø, hvor den interne logistik fylder meget, og du har erfaring med at optimere i et miljø med en del manuelle processer.  Det er ligeledes vigtigt, at du har forståelse for, at sikkerhed er den vigtigste prioritet i virksomheden til alle tider. Det vil være en fordel, at du har praktisk erfaring med kvalitetsstandarder, særligt lægger vi vægt på viden om GMP, men også ISO-standarder samt samarbejdet med SHEQ funktionerne er vigtige. 

Om dig som person 

Du er nysgerrig og er åben over for forandringer og forbedringer, både når de kommer fra dig selv og fra andre. Samtidig er du analytisk stærk, har en god økonomisk forståelse og er beslutningsdygtig. Du samler dit team omkring dig, så I sammen sikrer de gode resultater og motiverer resten af teamet. 

Virksomheden tilbyder 

 • En central rolle i en vækstorienteret international organisation. 

 • Muligheder for personlig og professionel udvikling. 

 • Attraktiv lønpakke inklusive sundhedsforsikring og pensionsordning 

Matcher du ovenstående beskrivelse og er du interesseret i at stå i spidsen for Linde Gas teamet i Fredericia?  
KAR+CO håndterer rekrutteringsprocessen, og vi vil se meget frem til at modtage din ansøgning og dit CV. 

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Konsulent Jesper Bonnén på tlf. nr.  31 26 33 00 eller Partner Betina Bay Frandsen på tlf. nr.  25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

CEO til handelsvirksomhedAnonym

CEO til handelsvirksomhed

Kommerciel direktørprofil til global trading med råvarer

Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for ledelse og videreudviklingen af selskabet.

Forretningen er vokset på toplinjen de seneste år, men ser også ind i ændrede markedsforhold, som fordrer en stærkere kommerciel tilgang. Der er behov for at gentænke og tilpasse forretningen samt vurdere nye markedsmuligheder. Samtidig er der fokus på at styrke og forbedre datagrundlag og systemer samt kompetencer, for fortsat at kunne overvåge og betjene markedet så agilt som muligt og foretage de kommercielle vurderinger, på et velunderbygget grundlag.

Bestyrelsen har ambitiøse planer med virksomheden, der vurderes dels at have et uindfriet potentiale og, dels at repræsentere muligheder for at fintune forsyningskæden, forretningsmodellen og organiseringen og dermed forbedre indtjeningen.

Organisationen besidder en stor produktfaglig stolthed og viden og er det kompetente led imellem leverandører og aftagere af produkterne. Den faglige viden bruges - i kombination med kommerciel tæft - til at vurdere skiftende markedsforhold, råvarepriser og afsætningsmuligheder og dermed sikring af de bedste salgspriser.


Hovedopgaven for dig som ny CEO, bliver sammen med ledelsesteamet, som består af CFO, CLO samt datterselskabsdirektører - at forene den faglighed og kvalitet, som virksomheden er kendt for, med en lige så stærk og stolt købmandskultur og kommerciel indsigt og forståelse, som du selv repræsenterer.

Nogle af de værktøjer, der skal bringes i anvendelse fremadrettet er bl.a.:

 • Risk Management inden for trading
 • Optimering af planlægning og logistik, herunder lagerstyring
 • Løbende kompetenceudvikling
 • Systematisk overvågning af råvaremarkeder
 • Udvikling af eksisterende og evt. nye forretningsmuligheder / -områder.


Du forventes derfor at have  en bred ledelsesbaggrund, formentlig fra international råvarehandel / commodity trading eller lignende og det er helt afgørende, at du som person selv har en stærk kommerciel profil. Den rette profil har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og tyngde i forhold til kommerciel forretningsledelse og har erfaring på administrerende direktør niveau. Derudover har du tilegnet dig erfaringer med en bred vifte af ledelses- og optimeringsværktøjer i en global forsyningskæde. Som topleder forstår du vigtigheden af at samle holdet omkring dig, sætte retningen og samtidig respektere og gøre brug af forskellige fagligheder og styrker i din organisation og dit lederteam.

Virksomheden agerer i et meget internationalt og dynamisk marked, hvor der tales engelsk og tysk både i organisationen og med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere. CEO én får behov for være tæt på den daglige operation og de øvrige ledere, herunder også for at kunne rejse til datterselskaber og større kunder og leverandører i forventeligt op til 50 - 75 dage om året.


Du tilbydes en attraktiv position med stor indflydelse og muligheden for at bringe en højt profileret virksomhed frem på indtjeningssporet og drive den fortsatte vækst og udvikling af selskabet. Du får hjælp af en dygtig og dedikeret organisation, der har stor faglig viden, og hvor din opgave bl.a. bliver at tilføre et stærkere kommercielt blik og bedre styrings- og ledelsesværktøjer.  

Yderligere information  
Matcher du ovenstående og er du interesseret i en videre dialog, kan du kontakte Senior Partner Kim Overgaard Schlichting, KAR+CO på telefon 4043 3090 eller Senior Partner Betina Bay Frandsen fra KAR+CO på telefon 2546 6441.


Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Produkt- og ordrekoordinator til agenturvirksomhedCAT Agencies A/S

Produkt- og ordrekoordinator til agenturvirksomhed

Boligtekstiler   ·   selvstændigt ansvar fra A til Z

Brænder du for selvstændigt ansvar og tæt samarbejde med internationale kunder og leverandører? Trives du i et alsidigt job med mange bolde i luften? Så er det her jobbet til dig!

CAT Agencies er en agenturvirksomhed, med egne leverandører i Fjernøsten og Europa, som leverer tekstil- og interiørprodukter til 27 lande verden over. Som produkt- og ordrekoordinator får du derfor en bred international kontaktflade.

Du får et tæt samarbejde med Business Development Manager, hvor du er med i hele processen fra A til Z: Fra hjemtagelse og vurdering af vareprøver, varebeskrivelse og -oprettelse, ordreafgivelse og afskibning til opfølgning på leveringstider og ikke mindst generel opfølgning på ordrerne samt tjek af varer i butikkerne og reklamationshåndtering. Du vil ligeledes deltage aktivt i kollektionsgennemgange.

Du får også ansvar for:

 • Dokumenthåndtering, dokumentation, produktsortiment og vareflow
 • Kommunikation med leverandører i Fjernøsten via mail, onlinemøder og telefon
 • Oprettelse af varer og checklister på nye artikler
 • Ordreafgivelse og oprettelse af disse i Dynamics 365 Business Central
 • Ordre-koordinering i samarbejde med leverandøren og kunden
 • Ajourføring af ordrelister, vareoversigter, prislister, kommissionslister
 • Sikring af korrekt artwork/emballage
 • Ugentlig rappotering til Business Development Specialist og QC Manager
 • Proaktivt samarbejde med dine ordrekoordinator-kolleger


Du kommer fra en lignende stilling og har mindst 3 års erfaring herfra. Har du en uddannelse inden for handel, eller er du speditøruddannet, er det en fordel. Du har opbygget en god erfaring med at sikre et konstant og optimalt vareflow, og du arbejder proaktivt, med stor selvstændighed og sætter en ære i at overholde deadlines.

Du har høj datadisciplin, er struktureret og detaljeorientet og sikrer, at eventuelle udfordringer opdages og håndteres hurtigt. Endvidere kan du bevare overblikket og roen i en hverdag, hvor det ofte går stærkt.

Du er vant til at kommunikere med internationale kunder, leverandører og samarbejdspartnere og kommunikerer ubesværet på engelsk i skrift og tale. Derudover er du generelt god til IT og har Excel-kompetencer.

CAT Agencies tilbyder et spændende og alsidigt job i et internationalt miljø. Du bliver en del af et team med 12 engagerede kolleger med et stærkt fællesskab i hverdagen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Strøyberg på 81 77 10 95 eller cs@karplusco.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Ansøgninger behandles i takt med, at de modtages. Upload ansøgning og CV til KAR+CO ved at klikke på ’Søg stilling’.

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Produktionsansvarlig til skiltevirksomhedAmstrup Skilte

Produktionsansvarlig til skiltevirksomhed

Optimering af kundetilpasset produktion og komplekse leverancer  

Du får i dette job en central rolle hos Amstrup - en af de førende virksomheder i skiltebranchen, som blandt andet har et speciale inden for landsdækkende detailkæder og leverer komplette skiltningsløsninger i Norden. Du refererer til direktøren og indgår i ledergruppen, hvor du spiller konstruktivt sammen med ejerne, indkøb, salg/projektledere, ordremodtagelse, grafisk afdeling og regnskab. Dit ansvar er at videreudvikle produktionen, sikre en optimal drift samt fastholde den høje kvalitet, som virksomheden er kendt for. Virksomheden er udelukkende ordreproducerende, projektorienteret og leverer både enkeltopgaver og længere produktionsserier.

Jobbet
Din organisation består af knapt 20 medarbejdere, fordelt mellem produktion og montage, foruden mindre funktioner som planlægning, varebestilling, lager og forsendelse samt et internt værksted. Der er stor fleksibilitet mellem medarbejderne og mange kan varetage mere end en funktion / maskine.


Dine primære arbejdsopgaver bliver at lede og fordele arbejdet i produktionen i tæt samarbejde med din planlægger. Du optimerer løbende planlægningen og strømliner de interne overleveringer og kommunikationen mellem salg/ordremodtagelse og grafisk afdeling, produktionen og montage. Det sikrer levering i høj kvalitet til tiden. Du skal være til stede på gulvet, men også drive de optimeringsprojekter du iværksætter, samt deltage i ledergruppens arbejde.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring som produktionsleder fra en skiltevirksomhed, et trykkeri, en reklameproduktion eller en anden mindre ordreproducerende og projektorienteret virksomhed. Leverancerne, består af såvel egenproducerede elementer som indkøbte komponenter, delleverancer fra underleverandører og montage, som skal passe sammen timingmæssigt. Det er en fordel, hvis du har haft med produkter at gøre, der har et element af design, æstetik eller kreativitet.


Vi ser gerne, at du har en mellemlang uddannelse inden for produktion eller teknik, fx som skiltetekniker, produktionstekniker, produktions teknolog, maskintekniker, maskinmester, industrioperatør eller lignende, gerne med efteruddannelse inden for ledelse. Du er en erfaren bruger af IT: Produktionsstyringssoftware, ERP-systemer og naturligvis Office-pakken. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med LEAN produktionsprincipper.

Som leder kan du sætte retning og få folk med dig. Du møder medarbejdere i øjenhøjde, du er god til at lytte og kommunikere på en enkel og ukompliceret måde, så der er et positivt samarbejdsklima både i produktionen og mellem afdelingerne - men du kan også skære igennem og træffe tydelige beslutninger, så alle ved, hvad de skal og hvorfor.

Hvis du er struktureret, med et godt overblik og du kan se dig selv i en mindre, kreativ, kundefokuseret og fleksibel organisation - Så er dette et job måske for dig!


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Research Consultant Maja Renbo på 60 10 02 95 eller Partner Betina Bay Frandsen, KAR+CO på telefon 25 46 64 41.


Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Head of SalesBuhl & Bønsøe

Head of Sales

Ledelse Salgs- og markedsudvikling Teknisk salg til industrien

Buhl & Bønsøe har skabt sig en ledende position på markedet for kvalitetsmåleudstyr med sin kombination af faglig rådgivning, brugeruddannelse, kalibrering og validering. Virksomheden har potentiale og en målsætning om yderligere vækst – og giver dig gode personlige udviklingsmuligheder i en hverdag med stor frihed og en international koncern i ryggen.


Om jobbet
I din rolle som Head of Sales refererer du til virksomhedens CEO og er ansvarlig for at lede og udvikle salgsteamet. Teamet består af fire account managers, produktchef og assistent og dækker hele Danmark fra virksomhedens lokation i Smørum, hvor du også har din hverdag.

Med et fagligt ståsted, godt købmandskab og stort engagement er du ansvarlig for at drive salget og salgsudviklingen til virksomhedens marked, der bl.a. omfatter pharma/biotek, fødevarer, HVAC, energioptimering og andre segmenter. Du bidrager til forretningsudviklingen og sikrer eksekvering af de strategiske planer i hverdagen. Du udarbejder budgetter samt definerer relevante og konkrete målsætninger sammen med den enkelte account manager, lige som du sikrer, at der bliver fulgt op på både mål og delmål.

Du bliver en del af ledergruppen i en virksomhed med en udpræget holdånd og et stærkt samarbejde på tværs af virksomheden med fælles mål og bonus for alle 22 medarbejdere.

Du skaber arbejdsglæde og en motiverende hverdag, og som spillende træner er du selv med i alle sammenhænge og trives i tæt samarbejde med både kunder, kundeemner og virksomhedens leverandører – samt ikke mindst kalibreringsafdelingen og marketing.


Din baggrund
Du har formentlig en relevant kommerciel uddannelse, eller en uddannelse som ingeniør eller maskinmester og har efterfølgende etableret dig kommercielt.

Du er en moderne, digitalt orienteret leder med solid erfaring fra kommercielle nøgleroller målrettet teknisk applikationssalg til industrien. Du færdes således hjemmevant i teknisk salg til pharma, fødevarer eller anden relevant industri.

Du har gode lederevner og fem års erfaring med ledelse af et salgsteam. Det kan også være, du har et fagligt stærkt ståsted, er et talent med potentiale og kun et par års ledererfaring.

Du har stærke sociale kompetencer og er en handlingsorienteret holdspiller, som motiveres af at arbejde med udvikling af kunder og medarbejdere.

Som person er du engageret, smittende og positiv, og du er løsnings- og resultatorienteret og kan drive processer og aktiviteter i mål.

Du har stærke analytiske og kommunikative evner, taler og skriver et fejlfrit dansk og er it-stærk.


Du tilbydes
Du bliver en del af en virksomhed, som har udviklet sig yderst positiv år for år, og som har yderligere potentiale og en klar vækststrategi. Du får en hverdag med stor frihed i hverdagen i en lille manøvredygtig virksomhed, som samtidig har en stor international koncern i ryggen. Du får således alle muligheder for at være med til at sætte retning og strategi – med ansvar for eksekveringen.


Yderligere information  
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 


Ansøgning og ansøgningsfrist
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Direktør til KøgehallerneKøgehallerne

Direktør til Køgehallerne

Ledelse, drift og udvikling   ·  Kommercielt fokus  ·  Hjerte for foreningsarbejde

Med reference til bestyrelsen for Køgehallerne søges en kommercielt orienteret direktør, som kan drive den fortsatte udvikling ved er gå forrest og vise vejen. Planen for Køgehallernes ambitiøse vækst  udarbejdes i et tæt samarbejde med bestyrelsen for at sikre, at der formuleres og implementeres de besluttede handlingsplaner og målsætninger.

En væsentlig del af din opgave er at videreudvikle ledelsesrollen og teamet, som i dag består af otte medarbejdere samt faste vikarer, ved bl.a. at sætte dagsordenen og ikke mindst sikre, at opgaverne følges til dørs gennem en tydelig ledelsesstil.

Du skal i din rolle sikre en yderligere professionalisering af både den daglige drift og den kommercielle videreudvikling af Køgehallerne, i tæt samspil med bestyrelse og forretningsudvalg. Opgaven er at skabe et stærkere ståsted og tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv – samtidig med at det tætte samarbejde med klubber og foreninger fastholdes.

Du er ”spillende træner” og deltagende i alle sammenhænge. Du sætter en tydelig retning og ramme, og du evner både at udarbejde konkrete planer og have fokus på at eksekvere dem i hverdagen. Som direktør har du også et økonomisk ansvar, hvorfor det forventes, at du har erfaring med finans og regnskab. Du sikrer strukturer, værktøjer og kommunikation, håndterer administration, salg og kommunikation, og du deltager på bestyrelses- og forretningsudvalgsmøder.


Din baggrund
Du har formentlig en kommerciel uddannelse, men det kan også være, du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund og efterfølgende har etableret dig kommercielt. Du har solid erfaring fra tilsvarende rolle i krydsfeltet mellem det administrative og kommercielle inden for fx sport og fritid, kultur eller events. Yderligere har du et stærkt finansielt ståsted og solid regnskabsforståelse.

Uanset udgangspunkt har du stor ledelseserfaring og er en markant ledelsesprofil med respekt for mennesker. Du optræder med naturlig autoritet og gennemslagskraft og balancerer evnen til at lytte og skære igennem.

Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske. Du har stærke sociale kompetencer og kan som leder engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person.

Endvidere er du digitalt orienteret, har stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk på forhandlingsniveau.


Du tilbydes
Du bliver ansvarlig for en organisation med hjerte for foreningsarbejde, og hvor det har stor betydning at være en stærk aktør i lokalsamfundet, på et tidspunkt, hvor organisationen står i et spændende skifte. Rollen indeholder både drift og udvikling, med fokus på ledelse. Du får derfor alle muligheder for at sætte egne markante fingeraftryk.


Yderligere information
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


CV og ansøgningsfrist
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Salgs- og eksportdirektørPLUS A/S

Salgs- og eksportdirektør

Samhandelserfaring med europæiske detailkæder, DIY-butikker, grossister og webshops

Har du erfaring med forhandling på kædeniveau og succes med at samarbejde med europæiske detailkæder, webshops og andre professionelle partnere og salgskanaler? Har du købmandsskab i blodet, stor energi og en naturlig lederrolle, som med pondus inspirerer og får medarbejdere til at lykkes?

Jobbet
Som ny Salgs- og eksportdirektør hos PLUS A/S får du med reference til den adm. direktør, det overordnede kommercielle ansvar for at videreføre den spændende og positive udvikling, som har præget virksomheden i de seneste år. Du løber selv forrest i arbejdet med at skabe nye kunder på eksportmarkederne, hvor step et er videreudvikling af Tyskland og Sverige. Succes i stillingen vil kræve en god evne til at kombinere strategiske tanker og analyser med egne, operationelle salgsindsatser. I din organisation er der p.t. en salgschef og en Area Sales Manager for DACH.


Stillingen er nyoprettet, og du får dermed en unik mulighed for at udvikle dig selv og det, du brænder for: At finde løsninger, kommunikere på tværs og samle en kommerciel organisation via fokus på den fælles succes. Det bliver således også din opgave at videreudvikle salgsorganisationen i takt med væksten og at vurdere, hvem de rigtige samarbejdspartnere er.

Du kan se frem til at pakke kufferten og tage ud i Europa 50-60 dage om året, hvor du selv eller sammen med dine kollegaer opsøger nye muligheder, besøge markeder og kunder, finder inspiration og vurderer konkurrenter på messer m.v. Resten af tiden bliver du en del af hverdagen i Vejen, hvor du deltager i lederteamets arbejde, bidrager med markedsindsigter på bestyrelsesmøder og koordinerer indsatser med marketing, produktudvikling, kundeservice og lager.


Dine erfaringer og kompetencer

Vi forventer, at din rygsæk indeholder følgende: 

 • Gode resultater inden for eksportsalg. Resultater, som du selv har stået for og senere har skabt sammen med og gennem dine medarbejdere.
 • En kommerciel uddannelse på min. Bachelorniveau, evt. med efteruddannelse/kurser inden for ledelse, afsætning, salg, økonomi eller markedsføring.
  • Med den baggrund går du strategisk og metodisk til værks i analysen af markedsmuligheder m.v.
 • 5-10 års succesfuld arbejdserfaring med opgaver inden for eksportsalg, KAM-arbejde, salgsledelse, forretnings- og markedsudvikling, herunder opstart af nye eksportmarkeder.
  • Det har du fra stillinger som Area Sales Manager / Eksportsælger, måske Business Development Manager - og senest sandsynligvis som Eksportchef.
 • Sult - du har ikke sluppet salget selv, men elsker stadig selv at være i frontlinjen og har bevaret evnen og lysten til at komme ud og skabe resultater og kunder
 • Succes med at få dine medarbejdere til at lykkes - særligt med ny-salg.
 • Flair for it og forståelse for nye, digitale værktøjer
 • Indsigt i forretningskulturen i andre europæiske markeder (især Tyskland, Norden og evt. Benelux).
  • Herfra har du også dine gode sproglige evner: min. engelsk på højt niveau, naturligvis dansk - og meget gerne tysk og/eller de nordiske sprog.


Det bliver du en del af
En succesfuld virksomhed med entreprenørånden i behold. Et dygtigt og engageret team, der trods sin beskedne størrelse allerede har opnået store resultater, og som kan opnå endnu mere med dig og din rygsæk af kompetencer og personlige egenskaber i førersædet på den kommercielle strategi og indsats.

Kan du se dig selv i stillingen - og matcher du ovenstående profil? Upload meget gerne dit CV, hvori du uddyber din erfaring med eksportsalg, salgsledelse og samhandel med detailkæder og webshops i Europa.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Yderligere information
Har du brug for yderligere information, kan du kontakte Senior Partner, Betina Bay Frandsen, KAR+CO på tlf. 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Financial Controller - sparringspartner for CFOKassoe Housing ApS

Financial Controller - sparringspartner for CFO

 

Som Financial Controller får du et betydeligt ansvar for virksomhedens regnskabsstyring i tæt samarbejde med CFO.

Du bliver betroet sparringspartner for CFO og kommer til at spille en nøglerolle i forhold til at styrke driften og den fortsatte udvikling af økonomifunktionen. Du bliver ansvarlig for de tilbagevendende regnskabs- og rapporteringsopgaver, som du kan bidrage til øjeblikkeligt. 

Dit ansvar for leverancer omfatter bl.a.:

 • Udarbejdelse af kvalitetssikret månedsrapportering
 • Drive måneds- og årsafslutningsprocesser (også for datterselskaber)
 • Controlling af regnskabsposter og balancekonti samt afvigelser til budget
 • Support af lokale managing directors (seks lande) herunder månedsreviews
 • Ad hoc analyser og statistikker

Derudover kommer du til at bidrage aktivt til løbende projekter, eksempelvis udvikling af gruppens internationale setup, udvikling af rapporteringsmodeller, deltagelse i budgettering og forecasting-processer, deltage i arbejde omkring opkøb/salg af virksomheder (M&A), herunder integration af datterselskaber. Du vil have løbende dialog med udenlandske aktører samt eksterne rådgivere/jurister i de andre lande og afdelinger.

 

Kvalitetsbevidst og talstærk regnskabsprofil

Du har en relevant uddannelse med speciale inden for regnskab og revision – f.eks. HD(R), cand.merc.aud eller lign. – og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du sidder formodentlig i et job som f.eks. regnskabsansvarlig, controller, finance manager, accounting manager eller lign. og har derfor en solid værktøjskasse med dig. Du har stærke analytiske evner, og som person finder du det naturligt at levere kvalitet i dine tal.

Du er selvfølgelig superbruger af Excel og Office-pakken i almindelighed. Erfaring med E-conomics er en fordel, men ikke et krav.

 

Dine muligheder i en vækstvirksomhed

Du får mulighed for at sætte dit præg på regnskabsfunktionen hos en markedsleder og samtidig understøtte Kassoe Housing på deres vækstrejse. Du bliver en del af en virksomhedskultur, der er præget af folk med forskellige personligheder og kompetencer, og tonen på kontoret er uformel (men professionel) og er præget af nysgerrighed og passion for regnskab og økonomistyring.

Du får mulighed for at lære meget af en dynamisk CFO, der har arbejdet inden for mange facetter af økonomistyring, som kan bidrage aktivt til din udvikling – både fagligt og personligt. Du vil også blive understøttet af fem dygtige kollegaer i afdelingen, der vil bidrage til din faglige trivsel og udvikling.

Du får din daglige gang på kontoret i Kongens Lyngby, tæt på motorveje og togstationer. Virksomheden tilbyder frokostordning mod en mindre egenbetaling samt frugt, drikkevarer, mv.

 

Spørgsmål?

KAR+CO rekrutterer for Kassoe Housing, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bramming på telefon 22 15 16 78.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Søg derfor gerne hurtigst muligt, hvis du mener, du er den helt rette til jobbet – og at jobbet er det helt rigtige for dig.

Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling".

 

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Nordisk salgs- og eksportchef med business development-ansvarLAKUDA

Nordisk salgs- og eksportchef med business development-ansvar

 

Europæisk salgsansvar på sigt • Opbygning af eksport via teknikgrossister

Kunne du tænke dig en rolle med ledelse af Country Sales Managers og KAM’er i Norden – og tage det Europæiske salgsansvar derefter?

Det kan du få, hvis du er en sjældent dygtig, kommerciel profil, der kan sætte flueben ved alle følgende punkter:

 • Erfaring med opbygning af eksportmarkeder via grossistpartnere

 • Erfaring med salg af tekniske produkter gennem teknikgrossisterne
 • Erfaring med salgsledelse
 • Er en dygtig leder, der kan coache lokale nordiske Country Sales Managers til succes
 • Potentiale til at videreudvikle resten af Europa i takt med de gode resultater  
 • Gerne kendskab til de nordiske markeder, evt. Tyskland
   

Arbejdssted: Hedensted
Rejsedage: 50 pr. år.

 

Har du yderligere spørgsmål, kan du læse mere om stillingen, ved at klikke på linket her og læse beskrivelsen af stillingen - klik på linjen herunder: 
Nordisk Salgs- og Eksportchef med Business Development ansvar

Har opslaget vakt din interesse kan du uploade dit CV her ved at benytte knappen mærket "Søg stilling".
Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Partner, Betina Bay Frandsen fra KAR+CO på telefon 25 46 64 41.

 

Regnskabsansvarlig for 3 Nordiske selskaberJENSEN Denmark A/S

Regnskabsansvarlig for 3 Nordiske selskaber

Søger du nye udfordringer og motiveres du af selvstændige og udfordrende opgaver i en økonomiafdeling, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig.

Jobbet
Økonomiansvarlig for vores 3 Skandinaviske salgs- og service selskaber i Norge, Sverige og Danmark. Jobbet har udgangspunkt i Rønne, men det er muligt at tilrettelægge sin arbejdsuge og skabe et fleksibelt arbejdsmiljø. Du bliver en aktiv medspiller i vores Shared Service Center.

Dit ansvarsområde bliver at drive og udvikle regnskabsfunktionen, og du får en stor berøringsflade med salgs- og service selskabernes salgs-, service og reservedels-afdelinger.

Med dit selvstændige ansvarsområde, bliver du en del af økonomifunktionen på fabrikkerne i Rønne, og du refererer til økonomidirektøren.

Stillingen berører hele ’økonomi-paletten’ og kræver derfor god og bred forståelse for regnskab og økonomistyring, da der udover de daglige regnskabsopgaver også vil være en del projektopfølgning.

Opgaverne er alsidige, men de primære er:

 • Projektopfølgning - i tæt kontakt med de enkelte salgs- og service selskaber
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
 • Afstemninger
 • Opfølgning på salgsordrer (fakturering)
 • Opfølgning på indkøbsordrer (der bestilles både hos interne produktionsenheder og eksterne leverandører)
 • Opfølgning af timeregistrering og rejseafregning fra skandinaviske service teknikere, som er på farten op mod 90% af deres tid.
 • Opfølgning af løn (løn vil blive outsourcet for de 3 selskaber)
 • Moms afløftning og -afregning i Norden
 • Medvirke til udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
 • Medvirke til udarbejdelse af forecasts og budget
 • Budgetopfølgning og regnskabsanalyse
 • Udarbejdelse af statistikker


Din profil
Vi forestiller os en ny kollega, som optræder ansvars- og kvalitetsbevidst i forbindelse med udførelse af de stillede opgaver. Du har forståelse for detaljerne og arbejder struktureret og selvstændigt, samtidig med at du gerne deler din viden med dine kollegaer.

Du en relevant uddannelse indenfor regnskab/økonomi og erfaring fra lignende opgaver.

Du kan også komme fra en baggrund som revisor. Fagligt kendskab til økonomistyring i en industrivirksomhed vil være et plus.

Funktionen varetages i dag med forskellige ERP systemer (Dynamics AX og Visma). Ved din tiltræden vil en af de første opgaver blive at bidrage til, at migrere alle data til AX.

Du har erfaring med AX eller et lignende ERP system, Power BI og Excel. Du har en god forståelse for IT, hvor du ser mulighederne for at udnytte systemers kapacitet.

Dine opgaver spænder fra fordybelse til udadvendthed, så det er vigtigt, at du er faglig nysgerrig og serviceminded.

Koncernsproget er engelsk, hvorfor det er en forudsætning, at du behersker dansk og engelsk.


Du tilbydes en spændende og alsidig stilling i et internationalt miljø, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kollegaer, der lægger vægt på faglig sparring. Du får dit eget ansvarsområde, men på sigt er der også gode muligheder for at kunne bidrage til de øvrige områder, ligesom man i teamet hjælper hinanden efter behov.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Account Manager til måleudstyr – Pharma & biotekBuhl & Bønsøe

Account Manager til måleudstyr – Pharma & biotek

Holdspiller • Teknisk flair • Grundigt onboardingforløb

Har du teknisk flair og lyst til en salgsrolle med primært fokus på pharma- og laboratoriesegmentet? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Rådgivning og salg af kvalitetsmåleudstyr
Buhl & Bønsøe oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 9 engagerede kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Buhl & Bønsøe rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher. I din rolle vil du have primært fokus på pharma/biotek- og laboratoriesegmentet, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder. I teamet hjælper man hinanden, hvorfor du også vil komme til at beskæftige dig med andre brancher.

Til daglig befinder du dig på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. Virksomheden forstår vigtigheden i at komme godt i gang fra start, og netop derfor sørger de også for et grundigt onboarding- og uddannelsesforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du vil til enhver tid også møde god backup fra dine erfarne kolleger i teamet, som altid er klar med en hjælpende hånd, vejledning og sparring.


Holdspiller med teknisk interesse og gode samarbejdsevner
Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller intern rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Skulle du have teknisk baggrund og erfaring med salg til pharma, er det en fordel. Uanset udgangspunkt har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og en ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.


Yderligere information  
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 


Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale