Kernekvadranten®
certificering

Kernekvadranten

Unik certificering i Kernekvadranten®

KAR+CO er stolte over som de eneste i Danmark at kunne præsentere certificering i Kernekvadranten med selveste Daniel Ofman. Vælger du at tilbringe 3 dage i det selskab, tør vi godt love dig nogle af de mest inspirerende dage, du har oplevet. Kernekvadrant train-the-trainer certificeringen er et stærkt forløb, hvor fokus dels er på at klæde dig på til at facilitere i Daniel Ofmans mange modeller og samtidig er din egen personlige udvikling i spil.

nye personlige indsigter og inspiration

Hvorfor certificering i Kernekvadranten®?

Via en certificering får du et dybdegående indblik i Kernekvadranten®, der gør dig i stand til at bringe konceptet i spil. Dette kan gøre sig gældende i din daglige ledelse, når du designer og gennemfører udviklingsforløb og/eller agerer i rollen som leder/coach/sparringspartner. Udover indblik i selve konceptet/værktøjet vil deltagelse på certificeringsforløbet med sikkerhed give dig nye personlige indsigter og ny inspiration til virkemidler og metoder, der bidrager til forankring af læring og succesfuld implementering af dine udviklingstiltag.

Udover Kernekvadranten® vil også følgende af Ofmans modeller blive gennemgået:

Du får 3 dages inspirerende undervisning/træning i selskab med erfarne instruktører i brugen af Kernekvadranten®. På certificeringsdagene vil du som deltager møde andre ledere og HR-professionelle. Det vil vi naturligvis udnytte, og forløbet er derfor designet således, at der bliver rig mulighed for at dele erfaringer og blive inspireret undervejs.

Ønsker du at blive certificeret i Kernekvadranten®?

Kontakt os for mere information omkring næste certificering. Deltagerantallet på en certificering vil ikke overstige 12 personer.

Næste certificering er fra den 21. til den 23. november på Fyn.

Prisen udgør kr. 22.000 ekskl. moms. Dette inkluderer ophold og forplejning.