Autoriseret partner af Five Behaviors™

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et teamudviklingsprogram designet til at skabe high performance teams. Programmet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

1- dags træning

De fem adfærdsmønstre i et velfungerende team

Kurset tager udgangspunkt i Patrick Lencionis bestseller; De fem dysfunktioner i et team (The five Dysfunctions of a team) og Wileys’ Everything DiSC personprofiler. Patrick Lencioni belyser dysfunktionerne, som kan opstå i et teamwork ud fra Commitment, tillid og engagement. Modsat er Wiley’s profil om de 5 adfærdsmønstrer i et velfungerende team med til at give dig muligheden for at forstå, hvad der kan få et team til at fungere.

Med en kombinationen af Everything DiSC personprofiler og de 5 adfærdsmønstre får du mulighed for at tænke i både/og i stedet for at tænke i enten/eller. Den nye profil vil således både indeholde individets og teamets DiSC profil, samt de 5 faktorer, der måler på hvert element i Lencionis model.

Efter kurset

Facilitatorens referenceværktøj

Efter kurset vil du få adgang til ”De fem adfærdsmønstre i et velfungerende team”- profilen. Du vil samtidigt få mulighed for at få adgang til den forklarende teamrapport, som bruges som facilitatorens referenceværktøj.

Hos KAR+CO kan vi enten tilbyde en dags facilitatortræning, en 4 timers introduktion eller en intern workshop skræddersyet jeres behov.

Ring til Morten Gantzhorn på 22 66 42 88 eller send en mail på mg@karplusco.com, og få en snak om dit behov og spørgsmål, som du måtte have.