Betina Bay Frandsen

+45 2546 6441
bbf@karplusco.com

Mit navn er Betina Bay Frandsen og jeg er partner i KAR+CO. Jeg har base på vores kontor i Middelfart, 2 minutters kørsel fra den fynske motorvej. Herfra arbejder jeg primært med virksomheder i Jylland og på Fyn.

Både som leder i erhvervslivet, som virksomhedsejer samt som chefkonsulent i Mercuri Urval i de sidste 12 år, har mit mantra været:  ”Alt hvad der er værd at gøre, er værd at gøre godt!”  Det betyder for mig, at professionalisme og kvalitet er noget jeg ikke giver køb på.

Ud over mange års arbejde med rekruttering og search, har jeg solid erfaring med såvel udvikling af den enkelte leder, som med at facilitere forandrings- og udviklingsprocesser i teams og organisationer. Jeg har en Proceskonsulentuddannelse samt en HD i Strategi, organisation og ledelse.

Kontakt mig i dag

Jeg har set, at personlige og faglige kompetencer hos dygtige og motiverede ledere, alt andet lige, gør forskellen mellem gode og fantastiske virksomheder.

God lederadfærd er det, der også i fremtiden, vil kunne tiltrække og fastholde de bedste talenter. Lederes evne til at skabe mening, retning og følgeskab er en katalysator for innovation, nye produkter og ydelser og dermed vækst.

Jeg stræber efter at skabe størst mulig værdi i løsningerne ved at tage ejerskab for opgaven, være ærlig og sætte mig grundigt ind i virksomhedens DNA, og ved at udfordre mine kunder, kolleger og ikke mindst mig selv, Det motiverer mig meget. Mit arbejde er på den måde baseret på lige dele håndværk og passion!

Ring til mig på +45 2546 6441 eller send mig en mail på bbf@karplusco.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox