Centerleder til Køge Nord Sport Center

Vil du stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Køge Nord Sport Centers to sportsanlæg og et velfungerende team af kompetente kolleger med egne ansvarsområder?

Med reference til bestyrelsen for Køge Nord Sport Center søger vi en kommercielt orienteret og økonomisk stærk centerleder, som med fokus på udvikling og ledelse kan drive den fortsatte udvikling af det samlede Køge Nord Sport Center.

Som centerleder er du, sammen med bestyrelsen, ansvarlig for den strategiske udvikling, og endvidere er du ansvarlig for at definere og implementere de handlingsplaner, der skal sikre organisationens fortsatte udvikling.

Du er en innovativ, kompetent leder, som kan sætte en tydelig retning og sikre fortsat udvikling af et stærkt team af kompetente medarbejdere bestående af seks fastansatte samt faste vikarer. Driftsansvaret er i høj grad uddelegeret til teamets medarbejdere, som varetager al administration, tekniske drift og rengøring, fitnesscenteret/holdtræning, salg og markedsføring af events/arrangementer samt F&B. En væsentlig del af opgaven er at sikre et engageret og ansvarsbevidst personale, som trives sammen og er velkvalificerede til deres opgaver.

Det er yderligere din opgave at afholde fem årlige bestyrelsesmøder, lige som du mødes med formandskabet månedligt. Du driver også to årlige dialogmøder med brugerne af faciliteterne. Med dine stærke kommercielle evner tydeliggør du de økonomiske forhold i forbindelse med forretningsudvikling, ligesom du udarbejder budget og fremlægger økonomiske rapporter til bestyrelsen. I din rolle sikrer du naturligt en god kommunikation mellem ledelse og medarbejdere og med brugere, foreninger/klubber og kommercielle kunder samt Køge Kommune og øvrige samarbejdspartnere.

Klubberne/brugerne af faciliteterne er meget selvkørende og udviser stor ansvarlighed og sørger i høj grad selv for klargøring og oprydning.

Som en del af en mindre organisation, er du ”spillende træner” og deltager naturligt i hverdagen i alle sammenhænge og giver en hjælpende hånd, når det er nødvendigt, lige som du er udadrettet og har stor lyst til at møde brugerne af faciliteterne.


Din baggrund
Du er en udviklende, kompetent leder med solid erfaring fra tilsvarende lederrolle fra fx idrætsanlæg, fitnesskæde, kultur eller events og kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation. Måske har du en kommerciel uddannelse, men det kan også være, du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund og efterfølgende har etableret dig kommercielt.

Din baggrund har givet dig gode kommercielle kompetencer samt et stærkt økonomisk ståsted med solid regnskabsforståelse – samt erfaring med byggeaktiviteter og projektledelse.

Du har stor forståelse for det frivillige foreningsliv, lægger vægt på godt værtskab og kundeservice og har lyst til at møde brugerne og repræsentere huset som en naturlig del af din hverdag. Endvidere er du en moderne leder og pragmatisk holdspiller, som med stærke sociale kompetencer sætter retning og skaber engagement og holdånd.

Du er it-stærk og taler og skriver dansk på modersmålsniveau.


Du tilbydes
Du bliver ansvarlig for en veldrevet organisation i udvikling og med hjerte for frivilligt foreningsliv i en hverdag, hvor du både sætter strategisk retning og er ansvarlig for drift og udvikling. Du får alle muligheder for at gøre en stor forskel sammen med et kompetent team.


Yderligere information
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


CV og ansøgningsfrist
Hvis du finder stillingen interessant så upload dit CV og eventuelt ansøgning ved at klikke på knappen ”Søg stilling”. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages.

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.