”De fem adfærdsmønstre i et velfungerende team” eller på engelsk: The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – FACILITATOR TRÆNING

1-dags træning:

Kurset tager udgangspunkt i Patrick Lencionis bestseller; De fem dysfunktioner i et team (The five Dysfunctions of a team) og Wileys’ Everything DiSC personprofiler.

Patrick Lencioni belyser dysfunktionerne, som kan opstå i et teamwork ud fra Commitment, tillid og engagement. Modsat er Wiley’s profil om de 5 adfærdsmønstrer i et velfungerende team med til at give dig muligheden for at forstå, hvad der kan få et team til at fungere.

Med en kombinationen af Everything DiSC personprofiler og de 5 adfærdsmønstre får du mulighed for at tænke i både/og i stedet for at tænke i enten/eller.

Den nye profil vil således både indeholde individets og teamets DiSC profil, samt de 5 faktorer, der måler på hvert element i Lencionis model.

Efter kurset vil du få adgang til ”De fem adfærdsmønstre i et velfungerende team”- profilen. Du vil samtidigt få mulighed for at få adgang til den forklarende teamrapport, som bruges som facilitatorens referenceværktøj.

Hos KAR+CO kan vi enten tilbyde en dags facilitatortræning, en 4 timers introduktion eller en intern workshop skræddersyet jeres behov.

3. februar 2022 i Ballerup: Faciliteringsworkshop Patrick Lencioni – ’De fem dysfunktioner i et team’: Faciliteringsworkshop

Ring til Morten Gantzhorn på +45 2266 4288 eller send en mail på mg@karplusco.com, og få en snak om dit behov og spørgsmål, som du måtte have.

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox