Planlæg din rekruttering nu

Vi har fuld forståelse for, at virksomhedsledere lige nu er travlt optagede af alle mulige her-og-nu problemstillinger, samtidig med at det for de fleste kan være noget svært at se, hvornår deres marked og omsætning kommer i nærheden af en normalisering.

Der er mange usikkerheder, og afklaringerne kommer desværre ikke helt i det tempo, vi kunne ønske os.

Spørgsmålet er, i hvilken grad vi helt kommer tilbage til det, der var før krisen. En del vil være forandret, og en del vil ligne det, vi kendte før marts.

Der bruges derfor i mange virksomheder betydelige ressourcer på at gøre sig klar. Klar til en virkelighed der stiller nye krav til optimering af processer, ny Supply Chain, digitalisering, nye afsætningskanaler osv.

Vores opfordring til beslutningstagerne i virksomhederne er, at de skal huske, at den måske allervigtigste planlægning skal gå på hvilket hold og hvilke kompetencer, virksomheden har behov for på den anden side.

Hvilke kompetencer er der hos medarbejderne, hvad kan nås at tillære medarbejderne og ikke mindst, hvilke kompetencer skal tilføres i form af nye medarbejdere.

Sidstnævnte er en proces, der godt kan tage lidt tid. Ud over rekrutteringsprocessen skal der også afsættes tid til en god on-boarding. I kombination med, at der meget vel kan være bestemte typer af medarbejderprofiler, der bliver rift om, er der meget, der taler for, at man tidligt gør sig tanker om, hvilket hold man vil spille med om 3-4 måneder.

Det er et område, vi har solid erfaring med hos KAR+CO. Vi vil meget gerne investere tid i at tage et uforpligtende indledende møde med dig som beslutningstager, så du kan vurdere, om du og din virksomhed kunne have glæde af at have KAR+CO med som partner på rejsen ind i den nye – og sikkert super spændende virkelighed.

Bh

Christian Bonde, Partner KAR+CO | Tlf. 40275900 | cb@kar.co.com

Betina Bay Frandsen, Partner KAR+CO | Tlf. 25466441 | bbf@kar.co.com

www.kar.co.com