Christian Strøyberg

+45 8177 1095
cs@karplusco.com

Jeg hedder Christian Strøyberg og er chefkonsulent hos KAR+CO. Jeg har i mere end 14 år arbejdet med rekruttering og udvælgelse samt leder- og sælger træning, organisationsudvikling og strategiimplementering. Jeg er cand.merc. SOL (Strategi, Organisation og Ledelse) fra Handelshøjskolen i København og før det har jeg både arbejdet indenfor udenrigstjenesten og været professionel soldat.

Mine primære fokusområder i KAR+CO er rekruttering og udvælgelse af ledere, organisationsudvikling samt leder og bestyrelsessparring. Jeg arbejder med udgangspunkt i en grundig analyse af kundernes markedsforhold, strategi, kultur, kontekst og relationer. Jeg har succes med, på basis heraf, at blive oplevet som en kompetent sparringspartner for mine kunder og disses ansatte på tværs af brancher og virksomhedstyper.

Kontakt mig i dag

Jeg stortrives med at bidrage til mine kunders succes. Det er altid spændende at arbejde med nye kunder, men det er i det lange samarbejde, at den virkelige værdi af at have den rigtige rekrutteringspartner viser sig.

Ring til mig på +45 8177 1095 eller send mig en mail på cs@karplusco.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox