KAR+CO Inviterer til foredrag

FØLG MIG !

Ledere skal gå forrest og sætte sig selv mere i spil!

Det er Kim Kristensens lidt provokerende budskab til erhvervslivets ledere. Ifølge ham, har vi glemt selve essensen af, hvad lederskab egentlig går ud på.

Sæt dig selv i spil

Mange ledere, leder ved hjælp af KPI’er og regneark alene. Som leder er det afgørende, at du stiller op for medarbejderne og viser personligt lederskab.

”Hvorfor hedder vi KAR+CO?”

Ledelse handler i sidste ende altid om at skabe nogle resultater – det kræver den rette adfærd, at lederne faktisk handler – og at de har de rette ledelseskompetencer, personlighed og motivation. Derfor hedder vi KAR.
Se film om KAR-modellen

Glæd dig !

  • Årets Leder
  • Årets ledelsesbog
  • Verdens Bedste Foredragsholder

KAR+CO præsenterer:

Kim Kristensen
FØLG MIG!

God Ledelse i krise, kamp og kaos – og i dagligdagen!

Program

23. maj 2019 kl. 13.00 – 16.30
Borupvang 3, 2750 Ballerup

6. juni 2019 kl. 13.00 – 16.30
Fynsvej 9, 5500 Middelfart

13.00 – 13.30

Ankomst og let frokost

13.30 Velkomst

Ved KAR+CO

13.45 – 15.45 Følg mig!

Foredrag og debat/spørgsmål ved Kim Kristensen

15.45 – 16.00 God ledelse

Ved KAR+CO

16.00 – 16.30

Afslutning og netværk

Deltagelse er gratis for alle inviterede. Da vi af erfaring ved, at der bliver rift om pladserne, vil vi tillade os at opkræve et ”no show” gebyr på DKK 500 ved udeblivelse uden rettidig framelding (min. 1 uge før arrangementet).

Facts om Kim Kristensen

  • En efterspurgt foredragsholder og coach for topledere og topidrætsfolk – fx fodboldlandsholdet og Åge Hareide
  • Oberst og tidligere øverste chef for de danske forsvarsstyrker i Afghanistan – og for sidstnævnte ledelsesindsats modtog han, som den første leder uden for erhvervslivet, prisen som Årets Leder
  • Til dagligt Dronningens ceremonimester, dvs. ansvarlig for planlægning og afvikling af store begivenheder og leder for en stor organisation i Kongehuset
  • En leder, der har skiftet uniformen ud med jakkesættet, men stadig står på de sammen værdier omkring at gå forrest som leder og at vise empati og omsorg for medarbejdere
  • Kim er kåret til Verdens bedste foredragsholder af finske Management Events blandt 1.500 internationale foredragsholdere
  • Forfatter til Årets Ledelsesbog 2015 – ”Følg mig”

Om bogen “Følg mig”

”Ifølge Kim Kristensen overskygger et ledelsesprincip alle andre principper. Det er at lede ved eksemplet. Og jeg kunne ikke være mere enig med ham. Det er nemt at sige ’følg mig’, når det hele går af sig selv, men det, der skaber tillid og troværdighed, er at sige og frem for alt gøre det, når det hele ser sort ud. Medarbejderne skal opleve, at der er noget og nogen at stå op for. Så enkelt er det.”
Torben Ballegaard Sørensen, tidligere adm. Direktør i B&O, bestyrelsesmedlem i Vestas og Egmont International og forfatter til bogen Når bestyrelsen skaber værdi

”En troværdig og tillidsvækkende bog, som handler om troværdighed og tillid. Tillid til medarbejderne og vigtigheden af god ledelse. Budskabet er klart: Som leder bliver du nødt til at sætte handling bag dine ord – medarbejdernes motivation er direkte forbundet med din tillid til dem og med din egen legitimitet. Hvis forandringer skal give mening, er du nødt til at sætte dig selv i spil.”
Kurt Klaudi Klausen, professor og ansvarlig for Master of Public Managementuddannelsen, Institut for Statskundskab, Syddansk Universitet

Citater fra “Følg mig”

”Jeg har erfaret, at de grundlæggende ledelsesprincipper, når der skal toppræsteres, er nøjagtig de samme i kunstens og sportens verden, i erhvervslivet, i kommunerne og i kongehuset: Evnen til at gå forrest, især når det er ubehageligt. Evnen til at vise omsorg for medarbejderne. Evnen til at give dem noget og nogen at stå op for”.

”Husk, at alt, hvad du foretager dig som leder, bliver observeret af dine medarbejdere”.

”Alt, som kan understøtte opbyggelsen af korpsånd, sammenhold og værdier, skal have ledelsen udelte opmærksomhed”.

Om arrangørerne

Om KAR+CO

KAR+CO er en konsulentvirksomhed med fokus på God Ledelse. Vi har kontor i Ballerup og Middelfart, og kontoret i Middelfart er forholdsvist nyt. Vi vil derfor gerne invitere inden for og samtidig bidrage til at formidle viden og skabe dialog om, hvad god og effektiv ledelse er.

KAR+CO leverer strategisk ledelsesrådgivning, ledelses- og organisationsudvikling samt hjælper med at sætte det rigtige hold af ledere via analyse, rekruttering og search. Vi har tilsammen +100 års erfaring i branchen.

Læs om vores ydelser her kar.co.com/vores-ydelser/

Om Middelfart Erhvervscenter

Middelfart Erhvervscenter tilbyder sparring og vejledning til iværksættere samt etablerede virksomheder. Du kan også få råd og vejledning fra vores store netværk af rådgivere og konsulenter.

Vi er samtidig din indgang til en ny verden af viden, netværk, relevante nyheder og ekspertrådgivning.

Vi tilbyder en lang række kurser og arrangementer som er med til at styrke din virksomhed på erhvervsmarkedet.

Læs mere om os på  www.middelfart-erhverv.dk

Vil du gerne kontaktes om rekruttering eller lederudvikling?

WordPress Image Lightbox