,

Erik Kaiser, Managing Director Interroll Nordic A/S

Vi/Interroll har anvendt Kim Overgaard gennem mere end 20 år, de seneste 5 år hos KAR+CO. Anvendelse af konsulenter er i udpræget grad et spørgsmål om tillid, og det har vi i meget stor udstrækning til KAR+CO, hvilket de mange år er bevis for. 

 

Og hvad får vi så? Først og fremmest en meget professionel sparring – Vi anvender hovedsageligt  Kim til rekruttering – og med meget stor succes – i de mange år, har Kim haft én fiasko, det var da han ansatte mig – og det er nu næsten glemt.

 

Vi oplever, og det samme gør vore kandidater, at Kim får alle til at føle sig tilpas, de fleste af nerverne lægges væk under interviewene, hvorved kandidaterne åbner sig og derved får vi, som firma en meget detaljeret personprofil/rapport, som har givet en meget høj ”hitrate” i vor udvælgelse. Dette har betydet en stabil og erfaren organisation, med stor tilfredsstillelse for såvel vore nye kollegaer, som Interroll.

 

Senest har vi derudover også anvendt Kim som coach i vor lederudvikling, hvor hans store erfaring og sparring har været en stor hjælp for disse lovende ”lederspirer” – og ikke mindst mig.