Kim Overgaard Schlichting

+45 4043 3090
kos@karplusco.com

Jeg hedder Kim Overgaard Schlichting og er partner og medstifter i KAR+CO. Jeg har de sidste mere end 25 år arbejdet som konsulent med først rekruttering og udvælgelse og senere næsten 15 år med hovedsageligt konsulentopgaver inden for Executive Search, Executive Coaching og Executive Replacement.

Jeg anvender i dag min brede erfaring som konsulent og sparringspartner for en bred vifte af SMV virksomheder, deres ledere, bestyrelser og ejerkredse. Sideløbende er jeg selv aktivt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

Med et øget fokus på etablering og udvikling af Advisory Boards og bestyrelser sparrer jeg med den enkelte leder, ledergrupper og bestyrelser om den nødvendige personlige og forretningsmæssige udvikling.

Kontakt mig i dag

Den individuelle coaching og sparring med lederen og den fælles udvikling af forretningen er således et arbejdsfelt hvor jeg har oplevet mange målbare successer.

Jeg har de sidste 10 år arbejdet indgående med FMCG segmentets markedsmekanismer og konceptudvikling og anvender i høj grad detailsegmentets direkte kundeerfaringer i min rådgivningen om koncept- og forretningsudvikling, også i andre typer af virksomheder.

Ring til mig på +45 4043 3090 eller send mig en mail på kos@karplusco.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox