Kernekvadranten certificering

KAR+CO er stolte over som de eneste i Danmark at kunne præsentere certificering i Kernekvadranten med selveste Daniel Ofman. Vælger du at tilbringe 3 dage i det selskab, tør vi godt love dig nogle af de mest inspirerende dage, du har oplevet.

Kernekvadrant train-the-trainer certificeringen er et stærkt forløb, hvor fokus dels er på at klæde dig på til at facilitere i Daniel Ofmans mange modeller og samtidig er din egen personlige udvikling i spil.

Hvad er kernekvadranten?

Kernekvadranten® er et stærk koncept/værktøj, der flytter mennesker og organisationer. Kernekvadranten® præsenterer en styrkebaseret tilgang til udvikling. Et værktøj med uendeligt mange muligheder. Du kan bl.a. anvende værktøjet indenfor personlig udvikling, lederudvikling, teamudvikling og coaching.

Hvad får jeg ud af det?

Via en certificering får du et dybdegående indblik i Kernekvadranten®, der gør dig i stand til at bringe konceptet i spil. Dette kan gøre sig gældende i din daglige ledelse, når du designer og gennemfører udviklingsforløb og/eller agerer i rollen som leder/coach/sparringspartner. Udover indblik i selve konceptet/værktøjet vil deltagelse på certificeringsforløbet med sikkerhed give dig nye personlige indsigter og ny inspiration til virkemidler og metoder, der bidrager til forankring af læring og succesfuld implementering af dine udviklingstiltag.

Udover Kernekvadranten vil også følgende af Ofmans modeller blive gennemgået:

  • IT/WE/I
  • SHOULD
  • Kreativ problemløsning

Du får 3 dages inspirerende undervisning/træning i selskab med Daniel Ofman (Core Quality International) og Morten Gantzhorn (KAR+CO), som begge er erfarne instruktører. På certificeringsdagene vil du som deltager møde andre ledere og HR-professionelle. Det vil vi naturligvis udnytte og forløbet er derfor designet, så der bliver rig mulighed for at dele erfaringer og blive inspireret undervejs.

Daniel Ofman er manden bag Kernekvadranten® og grundlægger af Core Quality International. Core Quality International er en organisation, som er udviklet til at specialisere sig i at facilitere udviklingsprocesser. Daniel Ofman grundlagde denne organisation i 2003. Daniel Ofman er blandt andet forfatter til bøgerne: Building Commitment and Enthusiasm in Organisations (2015), Kernekvaliteter og Kernekvadranten (2012) og Fancy Meeting Me Here! (2007). 

Ønsker du at blive certificeret?

Kontakt os for mere information omkring næste certificering.

Deltagerantallet på en certificering vil ikke overstige 12 personer.

Prisen udgør kr. 19.500 ekskl. moms. Dette inkluderer ophold og forplejning.

Vi gør opmærksom på, at store dele af kurset vil foregå på engelsk.
Kontakt Morten Gantzhorn på mailen:  mg@karplusco.com eller på telefon + 45 2266 4288

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox