Application Engineer – tætningsløsninger til verdens mest kvalitetsbevidste kunder

Design, udvikling og rådgivning til marine, vedvarende energi, kryogene miljøer og mange flere

Vil du samarbejde med nogle af verdens mest kvalitetsbevidste virksomheder om design og udvikling af innovative tætningsløsninger i bl.a. den marine sektor, vedvarende energi, kryogene miljøer og fødevareindustrien?

Dana-Seals er globalt anerkendt for sit design og udvikling af innovative, skræddersyede tætningsløsninger til nogle af verdens mest kvalitetsbevidste virksomheder. Virksomheden har internationalt vækstpotentiale og søger en applikationsingeniør, som kan bidrage til den videre udvikling.

I din hverdag samarbejder du med både nationale og internationale distributører og OEM-kunder om design, udvikling og produktion af løsninger til en lang række industrielle anvendelser, herunder den maritime sektor, vedvarende energi og fødevareindustrien.

Du bliver en del af virksomhedens tekniske team, som har den løsnings- og produkttekniske dialog med kunder, samarbejdspartnere og underleverandører. Du driver design- og udviklingsprojekterne, lige som du har et tæt samarbejde med både salgsressourcer og produktionen om løsningsmuligheder og produkttekniske spørgsmål. Dine opgaver vil derudover være håndtering af forespørgsler, produktudvikling, udarbejdelse af specifikationer.

Du har din hverdag på virksomhedens kontor og produktion i Helsingør og skal forvente 20-30 rejsedage om året. Som en del af en mindre virksomhed vil dagligdagen naturligt byde på alsidige opgaver og et tæt samarbejde med alle kolleger.


Din profil
Vi forestiller os, du har en uddannelse som maskiningeniør, maskinmester eller anden relevant uddannelse. Du har endvidere nogle års erfaring fra tilsvarende rolle, som har givet dig viden om og interesse for produktudvikling, idé- og løsningsgenerering og rådgivning til relevante industrier. Endvidere har du international erfaring og er forhandlingsvant på engelsk i skrift og tale, lige som du kommunikerer ubesværet på dansk/skandinavisk i hverdagen på kontoret.

Du er it-stærk og vant til at anvende teams og MS Office-pakken som dine daglige værktøjer.

Du er nysgerrig, løsningsorienteret og har fokus på kundens behov, og du arbejder selvstændigt, med høj kvalitet og tager naturligt ansvar for dine egne projekter.

Ydermere er du positiv, løsningsorienteret og har stor lyst til at bidrage til den gode hverdag i et team af engagerede kollegaer.


Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ, vækstorienteret virksomhed med udvikling, salg, produktion og service på samme lokation og med 22 gode kollegaer med stor erfaring på området og villighed til at lære fra sig.

I din hverdag har du både stort ansvar og fleksibilitet i en afvekslende hverdag i en dynamisk familieejet og -drevet virksomhed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partner Susanne Gamrath på +45 22 14 63 00 eller sg@karplusco.com.

Vi ser frem til at høre fra dig
Vi gør opmærksom på, at vi kun har behov for dit CV, når du søger stillingen. Henvendelser behandles fortroligt og i takt med, at de modtages. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen "Søg stilling". 

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.