Tecnical requirement specialist

Omsæt forretningsbehov til IT-løsninger | Digital optimering af workflows og services

Er du en selvdrevet, løsningsorienteret og analytisk person? Har du en solid teknisk forståelse og vision for, hvordan moderne digitale løsninger kan understøtte og forbedre en forsikringsforretning? Så har vi det perfekte job til dig!

Du bliver en del af Euro Accident IT, hvor du vil bidrage til missionen om at skabe et digitalt miljø, der understøtter stabil vækst og skalering af forretningen i Danmark. Du vil arbejde tæt sammen med den danske forretning, hvor du vil bidrage med teknisk indsigt og definere tekniske krav til implementering af forretningsbehov.

Du kommer til at arbejde på det danske kontor i Ørestad (København S), hvorfra du vil rapportere direkte til IT-organisationen, specifikt den serbiske IT-hub.


Bliv en del af et internationalt team
Euro Accident IT-afdelingen har omkring 65 personer internationalt, primært i Sverige og Serbien. IT-hubben i Serbien har ansvar for udviklingen og vedligeholdelsen af backofficesystemet, frontoffice apps, kundeportaler, mobil app, data warehouse samt CI/CD-processerne for at støtte leverancer af høj kvalitet.

Den daglige IT-drift styres via Microsoft Technology Stack, RedGate og Angular/React for at opnå den bedste brugeroplevelse. Du kan forvente at blive en del af en veloptimeret leveringsproces, hvor du kommer til at arbejde i et agilt scrum-miljø.

Dine nøgleopgaver vil være at:

  • Assistere med dybdegående analyse, identifikation og oversættelse af forretningsbehov til funktionelle systemkrav.
  • Bidrage til gennemgang og forbedring af eksisterende processer i Danmark.
  • Gennemføre analyser af tekniske løsninger i forhold til daglig drift samt generelle arbejds- og dataflows.
  • Hjælpe med at identificere og modne krav til procesforbedringer og workflow-automatisering.
  • Være first line systemsupport for Euro Accident Danmark.


Din profil
Du har formodentlig en IT-uddannelse og/eller mindst tre års erfaring med at udvikle tekniske løsninger inden for forsikrings- eller finanssektoren. Du har konkret erfaring med at identificere forretningsbehov, funktionelle krav og ændringsanmodninger samt de analytiske færdigheder til at forstå komplekse processer – herunder evnen til at identificere tekniske krav til en IT-/udviklingsafdeling.

Som person er du selvstændig, pragmatisk og problemløsende – og du har et godt øje for at balancere forretningens behov med mulige tekniske løsninger. Du drager nytte af dine gode kommunikationsevner til at få alle med ombord, og du behersker dansk og engelsk på højt niveau. Og generelt motiveres du af at arbejde i krydsfeltet mellem forretning og IT.


Hvorfor arbejde i Euro Accident IT?
Euro Accident IT tilbyder dig muligheden for at træde ind i en selvstændig rolle, hvor du kan have direkte indflydelse på at styrke den danske forretnings fortsatte vækst. Du vil blive en del af et internationalt team med fantastiske kolleger, højt kompetenceniveau og en løsningsorienteret tankegang og kultur. Det internationale setup giver dig et netværk af højt kvalificerede kollegaer, som vil bidrage til at udvikle dine tekniske færdigheder.


Holdbare medarbejdere i fokus hos Euro Accident
Euro Accident værdsætter sunde medarbejdere og fokuserer på tiltag og aktiviteter, der skaber gode arbejdsvilkår. Du vil arbejde på det moderne kontor i Ørestad, kun få hundrede meter fra Metroen og større indfaldsveje. På det danske kontor vil du opleve en jordnær kultur blandt højt kvalificerede forsikringsprofessionelle, der alle er dedikerede til at levere de bedst mulige sundhedsløsninger for de mange kunder i Danmark.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der forventes 10-15 rejsedage om året.


Ansøgning
KAR+CO driver rekrutteringsprocessen. Følg ansøgningsknappen nederst på siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du med fordel kontakte Partner i KAR+CO, Christian Bramming, på +45 22 15 16 78 eller cba@karplusco.com.

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.