Økonomichef for grøn vækstvirksomhed

Har du erfaring som økonomichef eller sidder i en rolle, hvor du er klar til at tage din karriere til det næste niveau? Og ønsker du at være en nøglespiller i udviklingen af en ambitiøs vækstrejse inden for den grønne omstilling? Så er her en helt unik jobmulighed hos GodEnergi.

 

En nøglerolle i en helt unik vækstrejse

I rollen som Økonomichef vil du rapportere direkte til CEO'en og være ansvarlig for drift og udvikling af økonomifunktionen.

Dine primære driftsopgaver vil omfatte månedlig rapportering, budgettering og forecasting, controlling, lønadministration, skatte- og momsopgørelser, likviditetsstyring samt udarbejdelse af årsregnskab.

Du spiller dertil en central rolle i udviklingen af økonomifunktionen i takt med vores vækst og sikrer gennemsigtighed i de finansielle processer. Du er nysgerrig på at skabe den rigtige forandring og dygtig til at identificere nye systemmuligheder inden for ordrestyring, lagerstyring og økonomistyring til at understøtte GodEnergi fremadrettet – hvor både IT-systemer og menneskelige kompetencer skal følge med ambitionerne.

 

Dine kvalifikationer:

  • Relevant finansiel uddannelse (f.eks. HD regnskab, cand.merc.aud)
  • Erfaring som leder af en regnskabs- eller økonomifunktion
  • Stærke analytiske evner og evne til at agere som sparringspartner for ledelsen
  • Færdigheder i dansk og engelsk (skrift og tale)
  • Erfaring med Excel, Office-pakken, og kendskab til e-conomic er en fordel

 

Bliv en del af en passioneret og ambitiøs kultur

Du bliver en del af GodEnergis ledergruppe og får mulighed for at præge virksomheden i en spændende vækstperiode. Du har måske allerede ledet en regnskabs- eller økonomifunktion, eller måske er du nu klar til at tage det næste skridt i din karriere. Uanset hvilket stadie du er på, er du klar til at bidrage med dine kompetencer til GodEnergis ambitiøse vækstrejse.

Vi tilbyder en dynamisk virksomhedskultur med engagerede medarbejdere, der deler en passion for den grønne omstilling. Du vil dagligt arbejde tæt sammen med ledergruppen samt CEO'en og virksomhedens stifter Jan Darville, og du vil have medarbejderansvar for vores administration.

 

Ansøgning

Hvis du brænder for at kombinere din regnskabsekspertise med en bæredygtig vision, er det nu du skal sende os din ansøgning til stillingen som økonomichef hos GodEnergi.

Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Søg derfor gerne hurtigst muligt, hvis du mener, du er den helt rette til jobbet – og at jobbet er det helt rigtige for dig.

Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling".

GodEnergi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund til at søge.Spørgsmål?

KAR+CO rekrutterer for GodEnergi, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bramming på telefon 22 15 16 78.

 

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.