Håndverker til teknisk salg av innovativt våtromssystem

Unikt produkt • Sterk merkevare • Stort vekstpotensial

Er du tømrer, eller har du en annen salgs- eller håndverksmessig bakgrunn – og har du lyst til å veilede og selge markedsledende våtromssystem? Da har vi jobben for deg!


Om jobben
Som teknisk rådgiver og selger rapporterer du til den norske salgssjefen, og du får en sentral rolle i å innfri wedis store vekstpotensial på det norske markedet. Du får stor innflytelse på din egen hverdag i en flat organisasjon, hvor det ikke er langt fra tanke til handling.

I jobben har du stort og selvstendig ansvar for dine kunder og for salget av det innovative, brede produktsortimentet – med et spesielt fokus på det unike gulvplatesystemet for våtrom.

wedi samarbeider med de fleste store byggevarekjedene, trelasthandlerne og flisebutikkene i Norge, for eksempel Bygger'n, Maxbo, FagFlis og Flisekompaniet Studio Bergersen. I hverdagen underviser og støtter du personalet deres, akkurat som du veileder og selger til arkitekter, håndverkere og entreprenørvirksomheter. Som en del av salgsprosessen er du med på å bygge det første våtrommet sammen med dine nye kunder.

Du jobber fra din hjemmeadresse, planlegger din egen hverdag og kan forvente en viss mengde reisedager i forbindelse med kundebesøk i jobben.


Din bakgrunn
Du har en håndverksmessig bakgrunn, og kanskje jobber du i dag med salg til byggevarebransjen - eller du jobber som håndverker og ønsker deg en jobb som rådgiver og selger. Er du utdannet tømrer, er det en fordel, men ikke et krav.

Det vil være en fordel om du bor i Oslo, Bergen eller Trondheim.


Du tilbys
Du får en svært selvstendig rolle med stor innflytelse på egen hverdag i en bedrift med stort vekstpotensial.

Du blir en del av et veletablert konsern som prioriterer tid til grundig opplæring i produktprogrammet, slik at du kommer godt i gang.

Du tilbys en attraktiv lønnspakke, bonusordning, pensjon og firmabil – samt skattefri godtgjørelse for mat når du er på farten.


Ytterligere informasjon:
Ønsker du å høre mer, er du velkommen til å kontakte Christian Strøyberg, KAR+CO, på telefon +45 81 77 10 95.


Søknad
Merk: Vi trenger kun CV-en din, men du er selvfølgelig velkommen til å sende oss en søknad. Du søker jobben ved å bruke knappen til høyre merket "Søk stilling". Med henvisning til de nye personvernreglene mottas søknader KUN via systemet. Hvis du ikke kan laste opp dokumentene dine via søknadsknappen, ber vi deg kontakte KAR+CO.

Merk at annonsene våre automatisk og løpende fornyes på jobbportalene, inntil stillingen er endelig besatt. En fornyelse av annonsen er derfor ikke et uttrykk for gjenutlysning. Du kan bare søke stillingen via systemet og bare én gang. I henhold til GDPR ber vi deg avstå fra å sende inn søknad på nytt via e-post eller lignende uten forutgående avtale.