CEO - Vandbehandlingsløsninger til industrien

acti-Chem har en unik position på markedet for energibesparende vandbehandlingsløsninger til industrien. Virksomheden har et stort vækstpotentiale og søger derfor en CEO, som kan drive den kommercielle udvikling samt lede og udvikle organisationen.

Virksomheden har samlet sin rådgivning, service og sine ydelser i et bæredygtigt totalkoncept. Ved at samarbejde med acti-Chem om den samlede vandbehandling sikres en væsentlig anlægsbeskyttelse, store besparelser, mindre miljøpåvirkning og en lettere hverdag. Virksomheden er i dag etableret i Danmark, Storbritannien, Tyskland og Norge og har en solid kundebase. Kundegrundlaget udgøres primært af fødevare/drikkevareindustrien, pharmaindustrien, energisektoren og industriproduktion generelt.

Forretningsudvikling, kommerciel nøglerolle og ledelse
Som CEO er det din hovedopgave at lede og udvikle virksomheden, hvilket både indebærer en yderligere modning af organisationen samt udvikling af ledergruppe og salgsfunktion. Du udvikler strategi- og handlingsplaner, udarbejder budgetter og konkrete målsætninger og vigtigst sikrer du, at de implementeres i teamet og på markederne.

I din rolle går du forrest med stort fokus på at eksekvere planerne i hverdagen, hvor du selv er med i alle sammenhænge. Med din synlighed, dit engagement og stærke sociale kompetencer skaber du tætte relationer til både kolleger, kunder og leverandører, og du skaber initiativer, der har fokus på at udvikle salg, kundeportefølje og markeder.

Du sikrer strukturer, værktøjer og rapportering, og du deltager naturligvis på bestyrelsesmøder.

Du har din hverdag på acti-Chems hovedkontor i Kvistgård og er også til stede på virksomhedens lokationer i Europa. Du deltager på kundemøder, primært i Danmark, samt besøger leverandører i Europa.

Din baggrund
Du har en relevant kommerciel uddannelse og stærke kommercielle kompetencer med erfaring fra tilsvarende rolle. Det kan også være, du på nuværende tidspunkt er salgsdirektør eller lignende, har potentiale og er klar til at påtage dig et større forretnings- og ledelsesmæssigt ansvar.

Du har baggrund fra salgsdrevne virksomheder og solid erfaring fra kommercielle roller, hvor du har arbejdet med rådgivning og salg af tekniske koncepter/løsninger målrettet procesindustrien. Det har givet dig stor indsigt i procesteknisk udstyr – og meget gerne specialiseret viden om vandbehandling – inden for segmenterne fødevarer/drikkevarer, pharma eller fjernvarme/kraftvarme. Ud over din kommercielle erfaring har du i udgangspunktet stor ledelseserfaring og har du international erfaring, vil det være en fordel.

Du motiveres af at arbejde med udvikling af marked, kunder og medarbejdere, og du balancerer hjemmevant mellem strategisk udvikling og daglig drift og ledelse. Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske.

Du har stærke sociale kompetencer, kan engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person. Endvidere har du stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ virksomhed med en unik positionering og stort potentiale. Du får ansvaret for både forretningsudvikling, salg og ledelse, og i din rolle har du alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger.

Yderligere information
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, Susanne Gamrath på telefon 22 14 63 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.