Regnskabsansvarlig for 3 Nordiske selskaber

Søger du nye udfordringer og motiveres du af selvstændige og udfordrende opgaver i en økonomiafdeling, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig.

Jobbet
Økonomiansvarlig for vores 3 Skandinaviske salgs- og service selskaber i Norge, Sverige og Danmark. Jobbet har udgangspunkt i Rønne, men det er muligt at tilrettelægge sin arbejdsuge og skabe et fleksibelt arbejdsmiljø. Du bliver en aktiv medspiller i vores Shared Service Center.

Dit ansvarsområde bliver at drive og udvikle regnskabsfunktionen, og du får en stor berøringsflade med salgs- og service selskabernes salgs-, service og reservedels-afdelinger.

Med dit selvstændige ansvarsområde, bliver du en del af økonomifunktionen på fabrikkerne i Rønne, og du refererer til økonomidirektøren.

Stillingen berører hele ’økonomi-paletten’ og kræver derfor god og bred forståelse for regnskab og økonomistyring, da der udover de daglige regnskabsopgaver også vil være en del projektopfølgning.

Opgaverne er alsidige, men de primære er:

 • Projektopfølgning - i tæt kontakt med de enkelte salgs- og service selskaber
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
 • Afstemninger
 • Opfølgning på salgsordrer (fakturering)
 • Opfølgning på indkøbsordrer (der bestilles både hos interne produktionsenheder og eksterne leverandører)
 • Opfølgning af timeregistrering og rejseafregning fra skandinaviske service teknikere, som er på farten op mod 90% af deres tid.
 • Opfølgning af løn (løn vil blive outsourcet for de 3 selskaber)
 • Moms afløftning og -afregning i Norden
 • Medvirke til udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
 • Medvirke til udarbejdelse af forecasts og budget
 • Budgetopfølgning og regnskabsanalyse
 • Udarbejdelse af statistikker


Din profil
Vi forestiller os en ny kollega, som optræder ansvars- og kvalitetsbevidst i forbindelse med udførelse af de stillede opgaver. Du har forståelse for detaljerne og arbejder struktureret og selvstændigt, samtidig med at du gerne deler din viden med dine kollegaer.

Du en relevant uddannelse indenfor regnskab/økonomi og erfaring fra lignende opgaver.

Du kan også komme fra en baggrund som revisor. Fagligt kendskab til økonomistyring i en industrivirksomhed vil være et plus.

Funktionen varetages i dag med forskellige ERP systemer (Dynamics AX og Visma). Ved din tiltræden vil en af de første opgaver blive at bidrage til, at migrere alle data til AX.

Du har erfaring med AX eller et lignende ERP system, Power BI og Excel. Du har en god forståelse for IT, hvor du ser mulighederne for at udnytte systemers kapacitet.

Dine opgaver spænder fra fordybelse til udadvendthed, så det er vigtigt, at du er faglig nysgerrig og serviceminded.

Koncernsproget er engelsk, hvorfor det er en forudsætning, at du behersker dansk og engelsk.


Du tilbydes en spændende og alsidig stilling i et internationalt miljø, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kollegaer, der lægger vægt på faglig sparring. Du får dit eget ansvarsområde, men på sigt er der også gode muligheder for at kunne bidrage til de øvrige områder, ligesom man i teamet hjælper hinanden efter behov.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.