Markedschef til salg af varmepumper og gasfyr

Sæt ambitiøs retning – ledelse af ledere – udvikle salgsstrategien

OK Energiteknik
sælger, installerer og servicerer varmeløsninger til private og virksomheder.
På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af Energiteknik, som er et centralt forretningsområde i forhold til OKs strategiske omstilling til fremtidens energimarked.

Markedet for ’opvarmning’ er under forandring, og OK ønsker at drive en omstilling, hvor alle kunder hjælpes med at træffe grønne, energibesparende valg ved at gøre nye løsninger, fx varmepumper, lettilgængelige.  OK har ambitiøse planer om vækst og udvikling inden for det energitekniske område.

I dag er Energiteknik en betydelig spiller i markedet med 75.000 abonnementskunder, 50+ Service- og installationspartnere, 70.000 opkald til kundeservice per år og 5.000 salgsbesøg om året.

Jobbet
Du bliver ansvarlig for Energitekniks salgsorganisation, som i dag består af to salgsteams på varmepumper til private med ca. 20 medarbejdere, et team på fem der står for salget til erhverv og et lille team, der koordinerer salg af gasfyr. Du referer til Markedsdirektøren og indgår i områdets ledergruppe. 

Det er dit ansvar at sikre, at salgsindsatserne og ressourcerne er optimerede i forhold til vilkår og muligheder i markedet.

Du er opdateret på de kort- og langsigtede trends i markedet samtidig med, at du har blik for at balancere salgsmuligheder med godt købmandskab og ikke mindst den samlede lønsomhed for OK på kunderne i hele livscyklussen.

Du koordinerer salgsindsatserne med dine kollegaer i Installation, Service og KundeCenteret. Herudover er du i løbende dialog med andre afdelinger i OK, som er i berøring med de samme kundegrupper - eller som er vigtige for, at du kan optimere dit salg. Det kunne f.eks. være IT, Forretningsudvikling, Erhverv, Energi & Bolig, E-mobilitet m.fl. Du får således en bred kontaktflade i OK-organisationen.

Det bliver dig, der;

  • sammen med din ledergruppe sikrer en velovervejet salgsstrategi
  • står på mål for ambitionsniveauet og de leverede resultater
  • sikrer det gode samarbejde i ledergruppen med fokus på trivslen i hele salgsorganisationen
  • deltager i tværorganisatoriske projekter
  • holder dig opdateret på markedet


Du får betydelig indflydelse på, at produkter, kanaler og prissætning konstant er optimerede, og at pipeline på den længere bane håndteres rettidigt.

Din baggrund
Du har måske en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc., HD eller anden relevant teoretisk uddannelse kombineret med træning og praktisk erfaring inden for salgsledelse

Det vigtigste er, at du har:

  • erfaring med salgsledelse – og gerne med ledelse af ledere
  • erfaring i at dyrke kommercielle muligheder
  • erfaring med strategiudvikling og forankring
  • sans for stakeholdermanagement
  • kendskab til salg af tekniske produkter - gerne gennem flere kanaler


Du arbejder analytisk og struktureret, har et godt overblik, trives med en stor kontaktflade og får energi af at være en ledende og drivende del af et team, der tilsammen har succes.

Du er tydelig i dit lederskab, viser vejen ved at gå foran og er en dygtig kommunikator.
Du har en empatisk, motiverende og sparrende ledelsesstil, der er åben, ærlig og transparent. Du sikrer, at OKs værdier og kultur udleves uden at tilsidesætte ambitionsniveauet og resultaterne.

Du tilbydes en vigtig nøglerolle med stor indflydelse på fremtidens Energiteknik-forretning. Du bliver en del af en ressourcestærk organisation, der har viljen til at gøre det nødvendige for at transformere forretningen til en grønnere fremtid, hvor kunderne forventer nye løsninger, når det kommer til deres energiforbrug i hjemmet.

Du bliver således ansvarlig for et spændende forretningsområde med en betydelig markedsposition og et fortsat stort potentiale. Produktporteføljen er af høj kvalitet, og du bliver en del af en velrenommeret dansk virksomhed, som tager stort samfundsansvar, og som har en stærk kultur og et klart værdigrundlag.

Mere end OK
I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er både hjertet og rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom der er rig mulighed for at være social med dine kolleger.

Og din professionelle udvikling kommer ikke til at stå stille her. Vi støtter dig nemlig med forskellige former for efteruddannelse.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.