Business Developer med kendskab til el-markedet

Sæt retning for nye initiativer hos ambitiøs energileverandør i vækst

Energi og Bolig – vi leverer strøm til kontakterne
På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af Energi og Bolig, hvor du får 12 engagerede kolleger inddelt i 3 teams: Strategi og udvikling, Billing og Compliance og Channel Management. Her kommer du til at referere direkte til chefen for Energi og Bolig.

Energi og Bolig står for produktudviklingen af OK’s el- og gasløsninger til private og erhverv, så de understøtter kunderejsen og lever op til OK’s vækstmål.


Din rolle bliver på den ene side at være opdateret på trends i markedet, rammebetingelserne for det regulerede energimarked og kundeadfærd, og på den anden side have overblikket over igangværende initiativer og projekter og være med til at prioritere indsatser samt supportere og udfordre projekterne og sikre den bedst mulige udvikling.

Mange projekter involverer andre afdelinger i OK som f.eks. IT, Salg, Erhverv, E-mobilitet m.fl. Du bliver bindeleddet, der sikrer den gode dialog og fremdrift i initiativerne. Du får således en bred kontaktflade i hele OK-organisationen.

Det bliver dig, der;

 • driver arbejdet med pipeline og status på afdelingens IT-/udviklingsprojekter
 • deltager i tværorganisatoriske projekter – alt lige fra lancering af nye el-produkter til implementering af nye kundemålinger
 • specificerer, hvilke data din BI kollega skal levere og bruger data aktivt i forhold til dit arbejde
 • spotter nye trends i markedet og peger på nye kommercielle muligheder
 • holder dig opdateret på de regulatoriske rammebetingelser
 • holder dig opdateret på markedet
 • står for strategirapporteringen
 • deltager i M&A-aktiviteter


Du sikrer sammen med teamet, at forretningen lever op til de ambitiøse målsætninger, og at der er styr på de kommercielle initiativer i forhold til markedsmuligheder, strategi, timing og økonomi. Du får betydelig indflydelse på, at produkter, kanaler og prissætning konstant er optimerede, og at pipeline på den længere bane håndteres rettidigt.

Du har indsigt i energimarkedet og flair for projekt-/porteføljeledelse
Du har erfaring med forretningsudvikling eller product management og et godt kendskab til reguleringer og trends i detailmarkedet for el eller naturgas – og forstår derfor dynamikken i en abonnementsforretning.

Du har måske en uddannelsesmæssig baggrund som fx cand.merc., cand.oecon., civilingeniør eller anden relevant uddannelse med fokus på forretningsudvikling.

Det vigtigste er, at du har:

 • erfaring i at dyrke kommercielle muligheder ud fra et økonomisk og kundevendt perspektiv
 • solid forståelse for sammenhæng mellem data og systemer – som du bruger til at identificere nye kommercielle muligheder eller skabe den bedste integration af nye tiltag i kunderejsen
 • erfaring med strategiudvikling og forankring
 • sans for stakeholdermanagement – og du er en dygtig kommunikator


Du arbejder analytisk og struktureret, har et godt overblik, trives med en stor kontaktflade og får energi af at være en drivende del af et team, der tilsammen har succes.

Du tilbydes en central nøglerolle med stor indflydelse på fremtidens Energi og Bolig forretning som en ledende spiller i markedet. Du bliver en del af en ressourcestærk organisation, der har viljen til at gøre det nødvendige for at transformere forretningen til en grønne fremtid, hvor kunderne forventer nye løsninger, når det kommer til deres energiforbrug i hjemmet.

Mere end OK
I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er både hjertet og rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom der er rig mulighed for at være social med dine kolleger.

Og din professionelle udvikling kommer ikke til at stå stille her. Vi støtter dig nemlig med forskellige former for efteruddannelse. Hvad enten du ønsker at styrke dine kompetencer inden for bæredygtig forretningsudvikling, projektledelse eller noget helt tredje.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bonde fra rekrutteringsvirksomheden KAR+CO på telefon 40 27 59 00.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.