Key Account Manager – conveyersalg til OEM & industri

Udvikling af nøglekunder • Conveyer-komponenter til industri • Danmark & Norge

Brænder du for at skabe stærke samarbejder med en række nøglekunder og distributører i Danmark og Norge? Har du lyst til at rådgive om og sælge markedsledende tekniske komponenter med stort selvstændigt ansvar? Så er det måske dig, vi søger!

Rulmeca er en af verdens største producenter af conveyer-komponenter til interne transportanlæg som sælges til OEM-kunder, industrikunder samt via distributører. Virksomheden står stærkt på markedet med stærke kunderelationer og -referencer og har ambitioner om fortsat vækst.

Som Key Account Manager refererer du til virksomhedens managing director. Du får ansvaret for markedsbearbejdning og salg af transportkomponenter til ”bulk”-segmentet, som består af maskinbyggere, OEM-kunder og store industrivirksomheder, primært via distributør-samarbejder.

De primære kunder og kundeemner er i hele Danmark, og det vil være din hovedopgave at udvikle Rulmecas position på det danske marked og norske marked.

Med udgangspunkt i din særlige evne til at skabe relationer, og din erfaring med teknisk rådgivning og salg, driver du processer og engagerer relevante interessenter undervejs.

Dine opgaver vil være:

  • Rådgivning og salg til primært tidligere og eksisterende kunder
  • Repositionering og relationsopbygning over for tidligere ”bulk”-kunder
  • Key Account Management af de store OEM-kunder og distributører
  • Udvikling af salgsplaner og løbende opfølgning
  • Etablering af tætte relationer til kolleger på hovedkontoret og globalt 
  • Identificering af kunder og projekter og håndtering af den samlede salgsproces
  • Helt grundlæggende at positionere virksomhed, teknologi og servicekompetence overfor distributører og kunder


Kunder/kundeemner er i hele Danmark med ca. 75 % beliggende i Jylland. Det vil derfor være optimalt, hvis du har bopæl centralt i landet. Du vil besøge kunder 2-3 dage om ugen og vil se det som en fordel også at være på virksomhedens hovedkontor i Roskilde og/eller servicecenteret på Mols. Der vil også være rejseaktivitet til Rulmecas internationale lokationer samt kunder/kundeemner i Norge.

Din baggrund
Du har solid erfaring med BtB industrisalg fra en virksomhed, som afsætter tekniske produkter, og du færdes hjemmevant i maskinindustrien. Du er en ægte ”netværker”, god til at opbygge tillid og brænder for at skabe stærke samarbejder med et bredt netværk af interessenter både internt og eksternt. Du har en stærk kommerciel forståelse, gode kommunikations- og forhandlingsevner og taler og skriver flydende engelsk, ligesom du kommunikerer ubesværet på dansk i skrift og tale.

Som person er du nysgerrig og engageret, handlingsorienteret og vedholdende – og så ser du dig som en del af et hold og har lyst til at bidrage til det fælles bedste.


Du tilbydes
Hos Rulmeca får du en selvstændig og vigtig rolle i en markedsledende industrikoncern med international kontaktflade. Du får alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en virksomhed i en priviligeret situation, hvor der er flere muligheder og forespørgsler, end der er mulighed for at imødekomme.


Spørgsmål og ansøgning
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Susanne Gamrath, KAR+CO på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Lyder jobbet som noget for dig? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket ”Søg stilling”. Vi behandler ansøgninger i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.