Business Controller

Ledelsessparring    ·    18 produktionsenheder    ·    del af en international koncern

Du får, som Business Controller muligheden for at spille en central og aktiv rolle i forbindelse med realiseringen af koncernens forretningsstrategi. Sammen med dine 2 kollegaer i afd. for Business Controlling skal du være tæt på de 18 danske produktionsenheder, som har selvstændigt P/L ansvar.  Du bistår dem med en række rapporterings- og controllingopgaver og baseret på analyser, som du udarbejder på baggrund af data fra bl.a. ERP-systemet, sparrer du med ledelsen omkring forbedringer og optimeringer af driften. 

Du sikrer kvaliteten i dine analyser og rapporter og er i løbende dialog med mange kollegaer i forskellige afdelinger og i koncernen.

Der er gode muligheder for faglig udvikling indenfor forskellige controlling opgaver, og teamet er ambitiøst og løfter sammen for at opnå de bedste resultater.

Nogle af dine vigtigste opgaver, bliver at

  • bidrage til månedsluk for de 18 produktionsenheder

  • rapportering af månedsdata til hovedkontoret i Paris

  • sparring med ledelsen omkring forbedring/optimering baseret på analyse af data

  • deltage ved udarbejdelse af årsbudget for ELIS Danmark A/S.


Desuden skal der løbende fokuseres på at udvikle og forbedre brugen af IT-systemer, analyseværktøjer, og rapporteringsoutputet til ledelsen. Endelig vil der være ad hoc-opgaver på tværs af organisationen.

Den virksomhed du måske snart bliver en del af, har en strategi, der hedder ”Sammen om fremtiden”. To af de strategiske mål i strategien handler om at reducere den påvirkning virksomhedens aktiviteter har på kloden og at være den bedste arbejdsplads for alle.  

Du har en relevant teoretisk uddannelsen som cand.merc., HD eller evt. en prof. bachelor.

Vi har mulighed for at tilpasse opgaverne og ansvaret i forhold til din erfaring og er således åbne for såvel ansøgere med et par års erfaring som de mere erfarne Business Controllere.

Vi ser gerne, at du har erfaring med at bidrage til månedsrapporter, konsolidering heraf og til budgetlægning på koncernniveau. Du har lyst til at udvikle dig, lære mere og hurtig påtage dig flere opgaver i tæt sparring med Controlling Manageren.

Elis er i sin forretningsmodel IT-drevet og opsamler mange data til brug i økonomiafdelingen. Vi forventer, at du har interesse for IT-systemer og digitale værktøjers bidrag i en moderne Controlling afdeling. Konkret kender du et eller flere ERP-systemer, bruger Excel dagligt på højt niveau og kender til BI-systemer.

Du evner at kombinere data med kommerciel forretningsforståelse og er motiveret af at have en løbende dialog med lederne i organisationen.

Virksomheden er international, så der kommunikeres ofte på engelsk med koncernen og øvrige selskaber i Elis familien, hvilket du også vil komme til. Du får arbejdsplads i Søborg med gode vilkår og fleksibilitet.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt seniorkonsulent Jesper Bonnén på tlf. 3126 3300 eller partner Christian Bonde på telefon 4027 5900.


Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger læses løbende, så skriv gerne snarest muligt. Vi starter indledende samtaler til august.

Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.