CCO – vandbehandlingsløsninger til industrien

Ledelse, forretnings- og markedsudvikling • Skandinavisk ansvar • Nyoprettet stilling

acti-Chem har en unik position på markedet for energibesparende vandbehandlingsløsninger til industrien. Virksomheden har stort potentiale i Danmark og internationalt og yderligere ambitioner om vækst. Med reference til acti-Chems CEO søger vi derfor en CCO til en nyoprettet stilling med ansvar for at drive den kommercielle udvikling samt lede og udvikle organisationen i Skandinavien.

Virksomheden har samlet sin rådgivning, service og sine ydelser i et bæredygtigt totalkoncept. Ved at samarbejde med acti-Chem om den samlede vandbehandling sikres en væsentlig anlægsbeskyttelse, store besparelser, mindre miljøpåvirkning og en lettere hverdag. Virksomheden har en solid kundebase, og kundegrundlaget udgøres primært af fødevare/drikkevareindustrien, pharmaindustrien, energisektoren og industriproduktion generelt.


Ledelse og kommerciel nøglerolle – ”spillende træner”
I denne nyoprettede stilling er du ansvarlig for at lede og udvikle organisationen på det skandinaviske marked, hvilket både indebærer en yderligere modning af organisationen samt udvikling af ledergruppe og salgsfunktion. Samtidig har du det kommercielle ansvar for Skandinavien, og du udvikler strategi- og handlingsplaner samt udarbejder budgetter og konkrete målsætninger og sikrer, at de implementeres i teamet.

I din rolle er du ”spillende træner” med stort fokus på at eksekvere planerne i hverdagen, og du er selv med i alle sammenhænge. Du driver salg og udvikling ved at skabe tætte relationer til både kolleger, kunder og leverandører, og du skaber initiativer, der har fokus på at udvikle salg, kundeportefølje og markeder.

Du sikrer strukturer, værktøjer og rapportering, og du deltager endvidere i bestyrelsesmøder.

Du har din hverdag på acti-Chems hovedkontor i Kvistgård, og derudover vil du besøge kunder, primært i Danmark, samt leverandører i Europa. Du deltager også på ledelses- og udviklingsmøder med dine europæiske kolleger.


Din baggrund
Det er afgørende, at du har stærke kommercielle kompetencer. Vi forestiller os derfor, du har en relevant kommerciel uddannelse. Det kan også være, du har en teknisk baggrund og efterfølgende har etableret dig kommercielt.

Du har baggrund fra en salgsdrevet virksomhed og solid erfaring fra kommercielle roller, hvor du har arbejdet med rådgivning og salg af tekniske koncepter/løsninger målrettet procesindustrien. Det har givet dig stor indsigt i procesteknisk udstyr – og meget gerne specialiseret viden om vandbehandling – inden for segmenterne fødevarer/drikkevarer, pharma eller fjernvarme/kraftvarme. Ud over din kommercielle erfaring har du i udgangspunktet stor ledelseserfaring. Det kan også være, du har potentialet og nu er klar til at påtage dig et større forretnings- og ledelsesmæssigt ansvar.

Du motiveres af at arbejde med udvikling af marked, kunder og medarbejdere, og du balancerer hjemmevant mellem strategisk udvikling og daglig drift og ledelse. Som person er du en pragmatisk holdspiller, som går forrest og har fokus på at eksekvere og få ting til at ske.

Du har stærke sociale kompetencer, kan engagere dine omgivelser og skaber tillid til din person. Endvidere har du stærke kommunikationsevner og taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau.


Du tilbydes
Du bliver en del af en innovativ virksomhed med en unik positionering og stort potentiale. Du får ansvaret for både forretningsudvikling, salg og ledelse, og i din rolle har du alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger i både Danmark og internationalt.


Yderligere information
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, Susanne Gamrath på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.