Sales Manager – Direkte B2B og forhandlersalg

Ledelse af salgsorganisation med 11 personer          Videreudvikling fra stærk markedsposition

Jobbet
Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for den danske salgsorganisation på 11 personer. Du indgår i ledergruppen og arbejder tæt sammen med Marketing og Supply Chain.

Du videreudvikler og viderefører den danske salgsstrategi og styrer den nationale salgsindsats inden for de strategiske rammer og overordnede guidelines fra Continental-koncernen. Du sikrer, at aktiviteterne er prioriterede og afstemte i forhold til markedet, herunder den konkurrencemæssige situation og de budgetterede målsætninger for omsætning og indtjening.

Du planlægger og implementerer salgsinitiativer i forhold til de enkelte kundegrupper, brands og produkter.

Du sikrer, at der er en struktureret tilgang til identificerede markedsmuligheder (pipeline management) og til fastholdelse og udvikling af eksisterende kunder (CRM).

Der er tale om både direkte B2B salg samt salg gennem forhandlere. Der er forholdsvis mange salgskanaler og dertil kommer, at hele autobranchen i disse år er under betydelig forandring.

Du sikrer i samarbejde med Marketing, at der er den nødvendige indsigt i markedet, og at indsatserne er gennemtænkte, baseret på faktuel viden, løbende følges op på og tilpasses udviklingen i markedet.

Salgsafdelingen understøttes af Marketing ved bl.a. at udvikle, planlægge, eksekvere og deltage i events og messer sammen med forhandlerne og dine kollegaer i salg. Blandt nogle af de kommende events og øvrige igangværende kampagner kan nævnes #ShareTheRoad, Sikkerhed starter med dækket og Continental Academy. Den kommende Sales Manager og salgsafdelingen som helhed har naturligvis en afgørende rolle i alle disse events.

Jobbet indbefatter cirka 20 rejsedage om året, og det forventes ligeledes, at du deltager særdeles aktivt i diverse arrangementer med kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark.


Din baggrund
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse f.eks. HD, cand.merc eller lign. inden for afsætningsøkonomi og flere års praktisk erfaring med salg og salgsledelse.

Du har en stærk forretningsmæssig forståelse og trives med det tætte samarbejde med marketing. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med direkte B2B salg og forhandlersalg.

Hvis du ikke allerede har erfaring med dæk- eller autobranchen, skal du meget hurtigt kunne sætte dig ind i både markedet, tendenser og produkter. Ligeledes forventes det, at du via din nysgerrighed og lyst til at forstå, formår at sætte dig ind i detaljerne i eksempelvis salgsmæssige eller systemmæssige udfordringer, så du sammen med teamet kan finde vejen frem.

Du er vant til at arbejde ud fra data og kan også selv stå for en del af analyserne. Du trives såvel med at være med til at fastlægge strategien – som med løbende at tilpasse indsatserne til markedsmulighederne.

Det vil være fint, hvis du har erfaring med at begå dig i en international koncern. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som leder går du foran, og du er kendt for en inspirerende, engageret og coachende lederstil. Du besidder et ’drive’ ud over det sædvanlige og kan levere budskaber tilpasset tilhørerne, uanset om det er i salgsteamet, one-to-one eller for større forsamlinger. Du har en tillidsskabende tilgang til ledelse, hvor empati, ansvarlighed og integritet ligger dig nært.


Du tilbydes en central rolle i Continental Dæk Danmarks succesfulde team. En succes der ikke kun skyldes meget stærke brands og en spændende produktportefølje, men i høj grad også skal tilskrives et stærkt team, der tænker i markedsmuligheder og langvarige partnerskaber med kunderne.

Du får muligheden for at markedsføre et førende premium-brand i et konkurrencepræget marked i spændende forandring og udvikling. Din indsats er afgørende for Continental Dæk Danmarks fortsatte succes og vækst.

Du bliver samtidig del af et multinationalt selskab, grundlagt i 1871, der er en af de førende inden for dækproduktion og tekniske produkter til autobranchen. Gennem kontinuerlig investering i forskning og udvikling yder Continental et betydeligt bidrag til fremtidens mobilitet, som skal gøre det mere sikkert, omkostningseffektivt og miljøvenligt at køre bil.


Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Bonde fra KAR+CO på tlf. +45 40 27 59 00.

Ansøgning
Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Vi planlægger at starte indledende samtaler i sidste halvdel af maj.

Med henvisning til de nye persondataregler, modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.  

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.