Fabrikschef

Vil du arbejde med et af Europas nyeste og mest moderne anlæg til produktion af rapsolie, glycerin og biodiesel?

Vil du stå i spidsen for et kompetent hold af operatører og vedligeholdelsesfolk og trives du med frihed under ansvar, så er her jobbet til dig!

Stillingen
Som Fabrikschef får du ansvaret for hele produktionen, tank- og lagerfaciliteterne, energitilførsel og brandslukning mv. i Otterup på Nordfyn.

Med direkte reference til medejer Morten Simonsen bliver dit hovedfokus at optimere driften på den mest økonomiske og effektive måde. Du skal være en synlig leder og en stor del af dit arbejde bliver at fastholde og udvikle fabrikkens medarbejdere samt gå forrest og sætte standarten f.eks. i forhold til god ledelse, planlægning, sikkerhed mv.

Derudover skal du i et tæt samarbejde med vedligeholdelseslederen være med til at udvikle vedligeholdelsesplaner ud fra risiko-, drifts-, energi- og omkostningsanalyser af anlægget.


Du skal lede en operatør gruppe der pt arbejder i 3 holds skift på de fire anlæg (glycerin, rapsolie og biodiesel), lager medarbejdere, en vedligeholdelsesafdeling og de eksterne håndværkere

Stillingen indeholder også samarbejdet med virksomhedens sikkerhedsrepræsentant, kvalitets- og certifikat ansvarlige samt den proces- og systemansvarlige.


Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, maskiningeniør eller anden maskinteknisk eller ledelsesmæssig baggrund. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra branchen, men vi forventer, at du har erfaring med ledelse af en produktion, fx fra procesindustrien, forsyningssektoren, pharma- eller fødevareindustrien eller lign. industrier.

Som leder har du et godt overblik og en naturlig gennemslagskraft. Du arbejder struktureret med dine opgaver, du har stor teknisk/praktisk interesse og vil gerne selv være hands-on. Du evner at samarbejde på tværs i organisationen og møder den enkelte medarbejder på individuelt niveau. Du er god til mennesker, og din ledelsesstil bærer præg af dialog og åbenhed.

Du får en meget central rolle i en fagligt kompetent organisation.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar, med mulighed for at præge din egen hverdag. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, der understøtter bæredygtighed og arbejder med grøn omstilling.

Hvis det lyder som en spændende mulighed for dig, hører vi gerne fra dig.

For mere information er du velkommen til at kontakte konsulent Christian Strøyberg, KAR+CO, på tlf. +45 81 77 10 95.


Ansøgning
Ansøgninger behandles løbende. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgninger KUN via systemet. Kan du ikke uploade dine papirer via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af opslaget er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.