Key Account Manager – OTA Solgryn

Danmarks største producent af morgenmad

Er du ambitiøs, kommercielt drevet og klar til at tage det næste skridt i din karriere? Vil du være salgsansvarlig for OTA-brandet hos Danmarks største producent af morgenmad? Så er det dig, vi leder efter!

Om jobbet
Du bliver en nøglespiller i den fortsatte udvikling af OTA-forretningen. Du får ansvar for at dyrke nære kunderelationer og drive samarbejdet med de største aktører i dansk dagligvarehandel, hvor du skal skabe vækst og identificere nye muligheder for OTAs produktportefølje.

OTA er bredt repræsenteret i de danske detailkæder, hvorfor dine opgaver vil omfatte budgetlægning, opfølgning, årsforhandlinger og kampagneopfølgninger. Samtidig får du brug for din kommercielle værktøjskasse, når du i tæt samarbejde med OTAs marketing manager skal lancere nye produkter i beslægtede kategorier.

Hvis du brænder for at arbejde med et kendt brand i et konkurrencepræget marked, hvor din indsats kommer til at gøre en markant forskel på bundlinjen, så glæder vi os til at høre fra dig.


Din baggrund
Du har en relevant uddannelse som fx cand.merc. eller lignende. Derudover har du min. 2 års erfaring fra en rolle som Key Account Manager med mærkevarer, hvorfra du har fået din kommercielle indsigt og forståelse for både planlægning og salgsprocesser. Du kommer måske fra en rolle som Junior Key Account Manager og er klar til selv at tage ansvaret for samarbejdet med detailkæderne.

Det er afgørende, at du tænker konceptuelt og er god til at analysere og udnytte mulighederne i dit salgsarbejde. Du finder det naturligt at skabe og dyrke relationer internt såvel som eksternt. Du mestrer dansk og engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

Som person er du ambitiøs, udadvendt, nysgerrig og resultatorienteret – og du har lyst til at drive udviklingen og væksten af OTA i tæt samarbejde med resten af OTA-teamet.


Din nye arbejdsplads
Du tilbydes et spændende job som nøglespiller for den fortsatte udvikling af ét af Danmarks stærkeste morgenmadsbrands. I rollen får du alle muligheder for at sætte dine egne fingeraftryk og for at udfordre – og blive udfordret - sammen med dygtige og engagerede kolleger.

Du bliver en del af en innovativ, familiejet dansk virksomhed med store ambitioner, som tror på, at motivation og trivsel er afgørende for både din og virksomhedens succes. Virksomheden har fokus på at motivere og udvikle medarbejderne gennem forskellige udviklings- og uddannelsesforløb, og samtidig er Crispy Food en ansvarsfuld arbejdsplads, der løbende arbejder for at reducere aftrykket på klima og miljø.

Crispy Food har tre sites i henholdsvis Taastrup, Gørlev og Nakskov, og afhængigt af din bopæl er det muligt at arbejde, hvor det passer bedst, samt at planlægge hjemmearbejdsdage.


Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bramming hos KAR+CO på telefon 22 15 16 78.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen mærket "Søg stilling". 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgninger og CV udelukkende via ansøgningsfunktionerne her på siden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte KAR+CO direkte.