Sales Manager Nordic

Udendørs og indendørs el- og infrarødvarme til erhverv og private

Vil du stå i spidsen for en helt ny nordisk organisation med base i Ballerup og kan du gå forrest i arbejdet med at fastholde og videreudvikle ETHERMA’s omsætning i de nordiske lande?

Stillingen er nyoprettet. Som ny Sales Manager Nordic får du P/L ansvar for hele Norden. Dine første opgaver bliver at fastholde og udvikle ETHERMA’s tilstedeværelse hos de eksisterende kunder i Danmark og Sverige, sikre at de kender hele produktporteføljen samt at få det nye team i gang.

Efter det indledende arbejde med de eksisterende kunder skal du udvide kundebasen og sikre hele ETHERMA’s brede produktportefølje bliver kendt hos kunder og samarbejdspartnere.

Du skal stå for aftaler med samarbejdspartnerne, f.eks. Solar, AO, Bauhaus og Coolshop. Ligeledes skal du etablere kontakt til relevante aktører i byggebranchen og finde interessante projekter.

Du vil referere til den Administrerende Direktør for ETHERMA Benelux BV med kontor i Hengelo i Holland. Ligeledes vil du få støtte fra koncernens marketingafdeling i Østrig.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med ledelse af en mindre gruppe sælgere/KAM’er, eller at du i dag arbejder som Senior Key Account Manager.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg af elektriske produkter til grossister i byggebranchen, byggemarkeder eller webshops i Norden.

Som leder har du et stærkt kommercielt drive, du arbejder struktureret, disciplineret og med fokus på dine kunder og din organisations resultater. Du er god til at lytte og forstå kundernes behov. Du går forrest samt støtter og udvikler dit team, så I sammen når jeres mål.

Det er en fordel, hvis du både har en teknisk baggrund suppleret med en kommerciel uddannelse eller erfaring.

ETHERMA tilbyder et job i en helt ny organisation, hvor du får en central rolle og stor indflydelse på, hvordan virksomheden videreudvikler sin markedstilstedeværelse i hele Norden.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar, med mulighed for at præge din egen hverdag. Du kommer til at arbejde i en international virksomhed, der understøtter bæredygtige løsninger.

Hos ETHERMA er der højt til loftet, virksomheden har en åben kultur, hvor alle medarbejdere kan bidrage med egne ideer, og alle er på samme hold.

Hvis det lyder som en spændende mulighed for dig, hører vi gerne fra dig.

For mere information er du velkommen til at kontakte Partner Christian Strøyberg, KAR+CO, på tlf. +45 81 77 10 95.

Ansøgning

Ansøgninger behandles løbende. Upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgninger KUN via systemet. Kan du ikke uploade din papirer via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af opslaget er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.